ברצלונה 10\09: דויד ויאה מצטרף!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/09.

1. yakov_y YNWA

שחטיור יצאו כ"כ פראיירים שהסכימו לקנות בחזרה את צ'יגרינסקי ב-15 מיליון יורו.
    שחטיור היו יכולים לקנות אותו ב-10 מיליון יורו בקלות.

2. xavi6 Member

הם הרוויחו 10 מליון על כלום ואתה קורא להם פראיירים? ברסה צריכה לעשות רכש חדש, את הבחור שמכר וקנה בחזרה את צ'גריסנקי, שהוא יקנה וימכור בשבילנו שחקנים.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/10
  3. Gnus Avenue Member

מעניין אותי דעת אוהדי ברצלונה על הסירטון ההנ"ל.

4. yakov_y YNWA

שחטיור לא יצאו פראיירים מכך שהצליחו להרוויח על צ'גריסנקי 10 מיליון יורו.
    שחטיור ייצאו פראיירים בגלל שאף קבוצה היום בעולם לא הייתה מציעה על צ'גריסנקי יותר מ-10 מיליון יורו.
    אני בטוח שאם שחטיור היו מנסים להוריד את המחיר על צ'גריסנקי ל-10 מיליון יורו הם היו מצליחים ומרוויחים עוד 5 מיליון יורו.

ברצלונה מעוניינת להשאיר את קאסרס והנריקה שחוזרים מהשאלה או שמעוניינת להשאיל אותם שוב ?

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שאנחנו אוהבים את זה , ומקווים שבקרוב מאוד הוא ילבש את החולצה הזו ולא בכוח .

6. Gnus Avenue Member

לא סתם מעניין אותי, זה נראה מוסרי והגיוני להביך ככה אותו מול כל האומה הספרדית? זה לא שהוא היה יכול להוריד את החולצה בכוח. פיקה ופויל עשו פה מעשה מגעיל.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה מגעיל בזה...
    זה מעשה משעשע כולם שם צחקו , אפילו אוהדי ריאל ביציע ושחקני ריאל מדריד על הבמה.

אל תשכח שמעבר לכל השחקנים שם חברים טובים , פיקה גדל עם ססק במחלקת הנוער ופיקה ידוע כאחד שאוהב לעשות מעשי ליצנות כאלה ואחרים.

8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכלל לא מגעיל. הרי לבארסה מותר הכל, לא?

העיקר שאחרי זה אתם מדברים על ריאל מדריד. אין שום הבדל בין המועדונים (חוץ מזה שבבארסה מלמדים לצלול ולרמות עוד מהילדים).

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח איזה מממורמרים אתם באלוהים.

אתם צריכים להיות גאים שיש לכם שחקן כזה והוא כל כך מבוקש , ולא להתמרמר למה מלבישים אותו בחולצת ברצלונה בכוח .

10. REAL MADRID Member

לשם שינוי אני מוצא את עצמי תומך בצד של אוהדי ברצלונה הפעם.

Dennis Bergkamp, לא צריך לקחת ללב כל דבר ולא להתרגש מזה. אין מבחינתי שום הבדל בין זה שהעיתונאים שואלים אותו שוב ושוב על ברצלונה לבין מה שפויול ופיקה עשו. אולי בעצם צריך להפסיק לשאול אותו על ברצלונה כי זה מביך אותו...

כשפברגאס (ה'אם' הפך להיות 'כש...') ילבש את המדים האלה מרצון, התלונות היחידות שארסנל תוכל להפנות היא כלפי עצמה וכלפי המדיניות של ארסן ונגר. גם אם אני אחפש בכוח איפה ברצלונה יוצאת לא בסדר בכל סאגת ססק אני לא אמצא.

אני אשמח אם תהיה יותר מפורט כשאתה כותב ש'ברצלונה מדברים על ריאל מדריד', מדברים על מה?.

11. Gnus Avenue Member

הבעיה שזה יותר ממעשה לייצנות. זה מסר לכל העולם שאומר "מותר לנו הכל". זה לא החולצה שמפריע לי, זה המעשה. המעשה שכאילו אומר "אתה תהיה בברצלונה גם אם תרצה וגם אם לא תרצה, למה? כי ככה זה". וכן זה מגעיל, מגעיל שקפטן של הקבוצה שאני אוהד מושפל ככה בפני כל המדינה שלו, כשאין לו שום דרך לעצור את זה, מגעיל שהשחקנים, המאמן והנשיא של ברצלונה יוצאים בתקשורות ואומרים כמה הם רוצים את ססק וכמה ישמח לקבל אותוף בעוד נשיא ברצלונה לא מכחיש שהם פונים אליו בתור שחקן עם חוזה במועדון כל שהוא, אז בסדר, זה לא פפ או נשיא ברצלונה שבאים לססק ואומרים לו "בוא לברצלונה" הם אומרים לשחקנים כמו פיקה, מסי, פויל וכו', שהם חברים של ססק, ומנסים לשכנע אותו להגיע אליכם. מועדון שהוא בושה לכדורגל, ואף אחד בפיפ"א לא עושה עם זה שום דבר.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה רוצה להגיד לי שזו פעם ראשונה שאתה שומע שחקן מקבוצה X אומר שהוא רוצה לשחק עם שחקן מקבוצה Y ? או אומר הלוואי והוא יבוא לקבוצה שלי ?

13. Gnus Avenue Member

הבעיה זה לא שחקן, זה כל הקבוצה שאומרת דברים כאלה. זה פיקה וזה פדרו וזה מסי וזה כל ברצלונה. זה תחמנות של נשיא ברצלונה ששולח אותם להגיד דברים כאלה, בגלל שלו, על פי החוק, אסור, אבל מה איכפת לו? הוא הרי נשיא ברצלונה! מותר לברצלונה הכל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

14. REAL MADRID Member

אתה כותב יפה מאוד אבל בחירת המילים שלך בעייתית ואינה תואמת את המציאות.

בסופו של דבר ססק יהיה שחקן ברצלונה, אין פה שאלה של "רוצה או לא רוצה" כי זה מובן מאליו שהוא רוצה בזאת. אם הוא לא היה רוצה בזאת הוא היה דואג להודיע הזה גם לתקשורת, גם להנהלת ברצלונה וגם לשחקני ברצלונה במהלך השהות שלהם ביחד בחודש האחרון. מעשה שכזה הוא מעשה לייצנות שמגיע מידיעה שססק ישחק בברצלונה לבסוף. אם זה היה מעשה של כפייה או השפלה אז הם היו שמים את החולצה על שחקן כמו קסיאס, ראמוס... או שאולי היו שמים על קאפדווילה, הרי גם הוא קטלוני... פויול ופיקה לא מפגרים ולא באו לעשות פרובקציה, לכל ברור שהמעשה הזה הוא בסה"כ דאחקה קטנה שיצחקו עליה כשססק ילבש את הבגדים האלה מרצון.

ססק ממש לא הושפל, הוא הובך. שוב, בחירת מילים בעייתית.

זכותם של פויול ופיקה לנסות לשכנע את ססק להצטרך לברצלונה, בדיוק כמו שזכותם לנסות לשכנע אותי. הם לא בעלי סמכות כלשהי בברצלונה ולא אחראים לצירוף השחקנים. הם באמת חברים טובים של ססק ורוצים אותו בברצלונה לא רק כי הנשיא והמאמן מעוניינים בו.

גם לאפורטה, גם רוסל וגם פפ כבר אישרו שיש עניין בססק. ארסנל אישרה שיש התעניינות מצד ברצלונה, לאחר כ"כ הרבה זמן שהסאגה הזאת באוויר - אני משוכנע במאת האחוזים שברצלונה כבר ביצעה לפחות פנייה רשמית אחת.

המועדון הזה ממש לא בושה לכדורגל, ופיפ"א ממש לא צריכה להתערב - אין שום סיבה שהיא תתערב. לא נעשה כאן שום דבר שמצריך התערבות של פיפ"א.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/10
  15. מראדונה Member

עדיין לא הבנתי את הקטע שריינה אומר שססק העתיד של ברצלונה,מה הוא קשור לכל הסיפור הזה? בכלל גדל בברצלונה או קשור לקבוצה הזאת?
    ברצלונה היא אימפרית הרשע החדשה. there is a new world order.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/10