ברצלונה 10\09: דויד ויאה מצטרף!

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by xavi6, Jul 16, 2009.

1. קרלס פויול5 Member

ברסה הייתה צריכה "11", וייה הוא התשובה.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום גלאקטיקוס , לעומתכם אנחנו עושים רכש נכון וראויו ולא קונים כאלה שימכרו חולצות.

אם ססק יבוא כנראה טורה ישוחרר וזה יהיה על המשבצת שלו רק שהוא ישחק הרבה יותר מאשר טורה העונה , פשוט זו תיהיה תוספת רצינית לרוטציות שלו היו השנה אצל פפ כי לא הייתה לו את האפשרות הראוייה לכך.

3. JR-Riquelme Member

מאותה סיבה שצ'לסי קנתה את שבצ'נקו...

4. Ohad_Glr Member

:aaarofl:

הרכש של ברסה לא שונה בכלום מזה של ריאל. מה זה "שחקנים ראויים"? רונאלדו לא שחקן ראוי? קאקא לא שחקן ראוי? זידאן לא שחקן ראוי?

כל עניין החולצות הזה זה בולשיט...

ססק על המשבצת של טורה? בזבוז שלו ואולי אפילו פגיעה בהגנה שלכם... (כי מי האידיוט שיקנה את ססק וישים אותו קשר אחורי?).

5. REAL MADRID Member

הראל, אני באמת מקווה שאתה ציני כי אחרת זאת ללא ספק ההודעה הכי מטומטמת שכתבת אי פעם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

6. Bensh Member

אני לא בעד ססק ע"ח טורה, אבל אני בהחלט מבין את הרעיון מאחורי זה. מי ישים את ססק קשר אחורי? בארסה שיחקה 3 שנים בערך עם 3 פליימייקרים באמצע וגם כבשה את אירופה ככה. אין פה טיפשות, רק ניסיון לשנות את אופי המשחק

7. המבין Member

אם בקישור שלכם יהיו צ'אבי,אינייסטה ופברגאס, אתם תביסו את כל הקבוצות הקטנות, אבל שתגיעו ליריבה עם קישור דורסני בצ'מפיונז (למשל צ'לסי או אינטר) ובליגה ריאל מדריד, הם פשוט ישלטו במגרש בלי בעיות. אם טורה עוזב אין לכם קשר הגנתי טוב, כי אף אחד מהשלושה שהזכרתי בהתחלה הוא לא קשר אחורי הגנתי טבעי, אלא נוטים ל50-50. מה שבטוח זה שיהיה מעניין לראות אותכם בעונה הבאה.

8. Ohad_Glr Member

בהצלחה. לכו על זה.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם צריכים כבר כמה שנים שחקני הגנה ומה הבאתם ? רונאלדו,קאקה,בנזמה,קאנאלס וכו'

צ'אבי אלונסו הרכש היחיד הראוי לתשבוחות על המהלך הזה.

10. REAL MADRID Member

הראל, אין מה להגיד, אתה בוודאי צודק.

אני חושב שאנחנו צריכים לבטל את עסקת קאנאלס, להחזיר את רונאלדו ליונייטד ולהביא את דקל קינן במקום... הוא אפילו מגיע בחינם! הוא סיים חוזה בחיפה!

להגיד שהרכש של רונאלדו לא ראוי להערכה ותשבוחות... נו באמת...

11. JR-Riquelme Member

הרכישה של ססק תהפוך את ברסה ליותר חדירה בהתקפות מתפרצות של היריבות, אבל אם מישהו חושב שזה יגרום לקבוצות אחרות לשלוט במגרש נגד ברצלונה ולהכתיב את קצב המשחק זה פשוט לא יקרה. ההחזקה של ברסה בכדור תהיה עוד יותר משכנעת כי זה עוד שחקן שאי אפשר להוציא לו כדור מהרגל. קבוצות יסתכלו על ברצלונה מתמסרת חצי שעה...
    בכל מקרה כל איבוד של ברצלונה יכול להיות מכריע עם קישור כזה בגלל שאין גרזן שיעצור, וחוץ מזה שגם אם ססק יבוא פפ לא ישחק בכלל עם הגמדים במרכז השדה, או שססק יהיה על הספסל כמו בספרד או שאינייסטה ישחק בשמאל.

12. REAL MADRID Member

אין מבחינתי שום ספק שרכש של ויאה וססק (אם וכאשר האחרון יגיע) זה רכש אשר מחזק את ברצלונה. אין ויכוח על האיכויות של השניים, אין ויכוח גם על זה שהם מסוגלים לתרום לא מעט לקבוצה. ההסתייגות שלי היא מהנחיצות לרכש הזה.

דויד ויאה חלוץ מצוין. אולי אפילו הטוב ביותר בעולם בתפקידו. הוא בהחלט יכול לחורר רשתות בקצב מסחרר בברצלונה, אך זאת במידה ונראה אותו משחק בעמדה המוכרת לו מולנסיה, או במילים אחרות - בעמדה בה נמצא כרגע זלאטן. אני לא מאמין שברצלונה תשחרר את זלאטן, לא האמנתי לשמועות על הרצון למכור אותו אפילו לא לרגע וההצהרות של צ'יקי ושל הסוכן של זלאטן מאתמול רק מחזקות את הדעה שלי שויאה מגיע על מנת לשחק בצד שמאל של השלישייה ההתקפית.

אפשר ואף רצוי לשאול כמה שאלות על רכישתו של ויאה ב-40 מיליון יורו על מנת שישחק על המשבצת שמילא פדרו העונה. פדרו הוא לא מסי, ולמרות זאת אני חושב שכולנו מסכימים שפדרו סיים עונה נהדרת. אחד מהמצטיינים של ברצלונה לדעתי. לאחר עונה שכזו הייתי מצפה מברצלונה שהרי ביססה לעצמה אידאולוגיה שבקצרה אפשר לכנותה "אידאולוגיית שחקני הבית", שתיתן לפדרו את המושכות והקרדיט בהרכב ולא תנחית עליו סופר-סטאר ב-40 מיליון יורו.

אין זה אומר שרכישתו של ויאה רעה, אני משוכנע שויאה מסוגל לבצע את העבודה שביצע העונה פדרו על הצד הטוב ביותר. ויאה לבטח גם מסוגל לשפר כמה אספקטים במשחק של ברצלונה. אך האם הוצאה של 40 מיליון יורו במקום הייתה הכרחית ונחוצה כאן? לא בטוח. גם אם התשובה לשאלה הזאת היא חיובית, השאלה הבאה שנשאלת היא למה ויאה?. ויאה הוא חלוץ חוד, היכולת שלו לשחק באגפים במידת הצורך לא תשנה את זה שאת השם שלו הוא עשה במרכז הרחבה ולא באזור דגלי הקרן. זכותה של ברצלונה להחליט שגם לאחר עונה נהדרת של פדרו, היא מעוניינת להתחזק בשחקן על העמדה שלו - אני חושב ששחקן כמו ריברי היה עונה על ההגדרה הזאת טוב יותר. או בקיצור נמרץ, לא בטוח שויאה הוא האופציה הטובה ביותר בשוק לעמדה הזאת.

אני מתאר לעצמי שלא קשה לנחש את דעתי על רכש של ססק, אבל אני אפרט אותה רק כאשר הנושא יהיה יותר רלוונטי מעכשיו.

מה שאני חייב לציין כעת, בתום הקיץ הקרוב כל הבולשיט שנפלט ע"י אוהדי ברצלונה על "נחיצות הרכש" ו"בזבוז כספים" כלפי ריאל מדריד שווה ל...בולשיט. מדיניות הרכש של ברצלונה איננה שונה בהרבה מהמקבילה מהבירה.

13. Ohad_Glr Member

לא רוכשים שחקני הגנה?

גאראי, ארבלואה, אלביול, לסאנה דיארה. אתה צריך שאני גם אזכיר רכשים מתקופות אחרות כמו ראמוס ופפה, או שהבנת את הנקודה? .

14. xavi6 Member

אבל חוץ מקנבארו לא רכשתם באמת שחקן הגנה בסדר גודל כמו נגיד רונלדו וקאקא מבחינה התקפית. מבינים? אנ חושב שהבאת ססק תהיה טעות אלא אם כן טורה או קייטה עוזבים. אני גם סבור שוייה לא נחוץ לנו במידה וזלטאן נשאר. באמת שאני לא מבין את הרכישות. הנה אוהדי ריאל, תמרקרו את מילותיי-אם השחקנים האלה מגיעים, אז את הדיבורים היפים של לאפורטה של "ברסה לא הולכת בדרך של ריאל" אפשר לדחוף לתחת. למרות שאחרי זלטאן גם אמרתי את אותו דבר, דיבורים יפים אבל לא באמת נכונים. אם ברסה באמת הולכת על ססק, הדיבורים האלה הם דיבורים באוויר וצביעות נטו. ריאל קנתה את השחקנים שהיא הייתה צריכה הראל, נקודה. והעולם פשוט דיבר ודיבר כי הוא לא יכל לבזבז כמוהם. מה אכפת לעולם מה הם עושים בכסף של עצמם? שיקנו. דרך לגיטימית וחוקית. לנו זה לא אמור להזיז, להפך, זה אמור לעודד אותנו להראות שאנחנו יכולים לקחת תארים בלי לבזבז כמוהם. זה שהם לא לקחו אליפות לא אומר שהם לא עשו רכישות נכונות. זה שהן נכשלו לא אומר שהם לא היו צריכים חלוץ מחליף להיגוואין, כמו בנזמה. ברסה לא צריכה את ססק במידה ובקישור לא משחררים מישהו. אז אני ימשיך בתפילותי שקייטה יעשה תאונה.

Last edited: May 21, 2010
  15. אלי מתחן Member

בכל הויכוחים שהיו לי פה עם אוהדי ברצלונה אף אחד מהם לא הצליח להראות לי שלריאל שנה שעברה הייתה קבוצה ראוייה בשביל לחזק אותה בכמה עמדות. הקבוצה שריאל בנתה הייתה פשוט קטסטרופה, נכון שסניידר מצליח באינטר ורובן בבאיירן, אבל לאף אחד אין ספק שצ'אבי אלונסו ורונאלדו שחקנים עדיפים בהרבה.
    הבעיה עם רכישות להגנה הן שא. אין הרבה שחקני הגנה ברמה באמת גבוהה ובגיל נורמלי לרכישה. וב. בלם זה הרבה מאוד תיאום.
    אני בטוח שאם נוציא את פיקה מברצלונה, הוא יהיה הרבה פחות טוב מאיך שהוא היום. קנבארו שהיה אגדי באינטר וסמואל שהוכיח לפני ואחרי שהוא אחד מה10 הכי טובים בעולם היו זוועתיים בהגנה שלנו.