ברצלונה 10\09: דויד ויאה מצטרף!

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by xavi6, Jul 16, 2009.

1. riquelme1 Member

כואב לי עליו, בלי שום קשר לפציעה, וגם שהוא שיחק הוא עבר עונה בינוניית ביותר, זאת העונה החלשה של איינסטה במדי בארסה מאז עלה לבוגרים.

מה בנוגע למונדיאל?

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יהיה כשיר.

הוא אמור לחזור לגמר בבירנבאו לחצי שעה לפחות אם וכאשר... אז בטוח שלמונדיאל הוא יהיה

3. road runner Member

אני חושב שזו פעם ראשונה שאני כותב פה, אבל עדיף מאוחר מלעולם לא וכאלה..

אתמול הייתי די עייף כבר ב 23:00, אז חשבתי לראות את המחצית הראשונה ואז ללכת לישון.
    היה כל כך תענוג שנשארתי מספיק עירני לראות גם את המחצית השנייה.
    צ'אבי עם עוד אסיסט מרשים מאוד לאוסף (אבל אני בדילמה אם האסיסט של ארנזוביה לא היה טוב יותר..).
    השילוב בין מסי לאלבס היה אדיר בחצי הראשון.
    אה, וזה http://www.youtube.com/watch?v=C4701GQKMe4
    אם זה רק היה נכנס..

לא יודע ממה התחיל פה הויכוח לגבי פיקה, אבל מבחינתי הוא גם יכול לנשק צרפתית את פפ.
    בלם נהדר שגדל במשתלה, לא מחליף אותו בעד אף בלם אחר.

4. M_T_A Member

מבחינתי 2 התגובות האלה מסכמות יותר מהכל את הקלאסיקו האחרון ובראייה יותר רחבה, את כל בארסה הנוכחית.
    שמראה שכל המצ' אפים האלה של האחד על אחד שווים משהו אולי על הנייר, ומה שבאמת חשוב זה הקבוצה. אולי מקסוול לבד לא מסתדר עם רונאלדו, אבל יחד עם קייטה ומיליטו הם סוגרים את כל האגף וחונקים את רונאלדו ומהצד השני פויול ופיקה חונקים את היגוואין, ואן דר וארט וכל השאר, וכל הקבוצה ביחד מניעה את הכדור בלי הפסקה, שחקנים מחליפים ביניהם מקומות והמכונה לא מפסיקה לעבוד לרגע ומוציאה לריאל את החשק לחיות.
    ה2-0 הזה כל כך מזכיר את ה2-0 בגמר מול מנצ'סטר יונייטד. גם אז ההרכב היה חסר, גם אז הדאגה הכי גדולה היתה איך המגן השמאלי התורן יתמודד עם רונאלדו(אז זה היה סילביניו, עכשיו מקסוול), ובשבת האחרונה כמו בגמר ההוא בארסה הוכיחה שעם הרבה לב ולחימה וגם הרבה יכול וכישרון שהם כולם תוצרת בית אפשר לגבור על כל מכשול. זה בכלל לא משנה שאינייסטה חסר, שזלאטן חסר, שאבידל חסר. הצוות המחובר שנמצא על המגרש משכיח את הצורך בהם.
    מהבחינה הזאת הקבוצה של השנה אפילו יותר גדולה ומרגשת מהקבוצה של העונה שעברה. בעונה שעברה זאת היתה קבוצה שרקדה על המגרש ונתנה הצגות שהסתיימו בד"כ בחמישיות ושישיות. השנה זאת קבוצה שהשלם שלה כ"כ עולה על סך חלקיו, ועדיין כל אחד מראה כמה הוא גדול בתור יחיד. על מסי כבר נשפכו כל המילים האפשריות, צ'אבי מייצב את המעמד שלו כאחד המוסרים הגדולים בהיסטוריה, פדרו שהוא סיפור מדהים של שחקן לא נוצץ במיוחד שבכל סיטואציה אחרת היה מוצא את עצמו באיזה נומנסיה מעביר קריירה שלמה במגרשים נידחים של ליגות נמוכות, מתרפק על העבר בתור שחקן במחלקת הנוער המפוארת של ברצלונה. אבל כמה לב, אמונה ונשמה צריך בשביל לעשות את מה שהוא עשה, להפוך לשחקן הרכב באחת הקבוצות הגדולות בכל הזמנים. סקורר ענק, רוצח קבוצות, יכול להיעלם לשעה אבל רק תנו לו רבע מצב והוא יעשה מזה גול עם הציאה מהמקום והסיום הקטלני שלו. שחקן שמוציא מעצמו הרבה יותר מ100%, ויש לו עוד כ"כ הרבה שנים לתת..

מה עוד אפשר להגיד, שברצלונה תמשיך לרגש אותנו. כקבוצה וגם כל שחקן בנפרד. שהאוסף המכובד של תמונות התיסכול של כריסטיאנו רונאלדו מול בארסה רק יגדל. אני רק רוצה להודות, לא יודע אפילו למי, שזכיתי לראות את הקבוצה הזאת

5. Bensh Member

מי המנחוס שכתב את הכותרת לדיון?

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20100419/llegada2.Xxx

אחרי יום אחד ואלף ק"מ בדרכים זה קורה , ברצלונה במילאנו.

במידה ותנצח ברצלנוה מחר או בגומלין היא תגיע ל250 נצחנות במפעלים אירופאים ותיהיה הקבוצה הראשונה שעושה זאת.

אינטר בעידן מוריניו כבר 52 משחקים ללא הפסד במסגרת אירופאית , ההפסד האחרון היה לפנתניאקוס של הנט טאקן עוזר מאמן ברצלונה לשעבר וזה היה ב26 לנובמבר 2008.

*בארסה עירערה על האדום של אלבס ומחר תשב ועדת התחרויות לשבת ולדון על השעיית אלבס.

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_432/foto_432871_CAS.Xxx

גוארדיולה נשאל על הנסיעה הארוכה שעברו חניכיו ואמר "המסע לא היה קל אבל כלום לא קרה" והוסיף במעין עקיצה לצד המדרידאי " אני מעדיף לנסוע 14 שעות באוטובוס כדי לשחק בחצי גמר ליגת האלופות מאשר לראות אותו בטלויזיה"

Last edited: Apr 20, 2010
  7. xavi6 Member

אתה מתכוון הפסד ביתי, כי הם הפסידו מולינו בבית שלנו...

8. קרלס פויול5 Member

אני חושב שהפעם הדוגמה שלך לא נכונה, הסיבה שרונאלדו לא פירפר את מקסוול בקלאסיקו זה בגלל שהוא גאוותן, תשים לב שכמעט תמיד הוא מנסה להוכיח את עצמו ומנסה לעבור דרך פויול ופיקה והם סגרו אותו מצויין, תשים לב שכשהוא לוחץ קצת את מקסוול נהיית התקפה מסוכנת, אם רונאלדו היה חכם הוא היה לוחץ הרבה את מקסוול ועוד היה מבקיע, נו מה אולי מבחינת כישרון הוא השחקן הטוב בעולם אבל הטמטום שלו, הגוואתנות שלו והאגואיסטיות שלו, הורסים לו, מדריטיסט לתפארת.

9. שלו Guest

למרות שההגנה של אינטר ניטרלה את מסי, האחרון יהיה חייב למצוא דרך לנטרל אותם בגומלין כדי שברצלונה תעלה. יהיה לה קשה מאוד, למרות שהכל אפשרי, ברצלונה תצטרך נס כדי לעבור את המסוכה הזאת.

10. xavi6 Member

מיותר לציין שהצהוב השני לאלבס לא בוטל. אם רק היו קוראים לו אלביול והוא היה לובש לבן...

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שזה היה שחקן ספציפי שהיה אמור לשחק מול בארסה (סטייל מקרה קאמני) .

12. קרלס פויול5 Member

למרות שבמקרה קאמני זה היה מוצדק, אין ספק שרואים איזשהי שנאה לגבי ברצלונה בתאחדות הספרדית, שלא נזכיר את מקרה זלאטן ופפ... מה שכן פויול לא יהיה בגומלין מול אינטר ואלבס ופיקה רחוקים צהוב אחד מהשעיה(שוב נבוא לגמר בלי הגנה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx ).

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוכן לבוא שוב לגמר בלי הגנה והעיקר להיות שם במדריד.

14. קרלס פויול5 Member

אני גם מאמין שאם הצלחנו לנצח את מנצסטר בלי הגנה, אפשר לעשות את זה גם נגד באיירן/ליון, אבל היה קשה בלי פויול בקאמפ.

15. פול סקולס Member

קראתי בוואלה! שכשמסי היה ילד אובחנה אצלו תסמונת איקס שביר.
    במסגרת שנת השירות שלי אני עובד עם אנשים בעלי צרכים מיוחדים,
    ויש שם מישהו עם התסמונת הזאת בדיוק, והוא רחוק מלהיות נורמלי.
    איך זה במקרה של מסי?
    אולי זה בכלל חרטא ובעצם הכוונה לבעיות הגדילה שהיו\יש לו?