עדייין אין הרכב משוער , בינתיים כולם חושבים על המשחק מול סנטאנדר כשרשימת הפצועים ומושעים גדלה. אבל מה שבטוח יהיה: ואלדז אלבס(אם יספיק להחלים)[פויול],פויול[מארקז],פיקה,מאקסוול אינייסטה,בוסקטס,טורה(תיאגו/ג.דוס סאנטוס) מסי , זלאטן , פדרו
תודה רבה הראל. לעזאלזל איזה קבוצה מדהימה יש לבארסה. עם פצועים או בלי הקבוצה הזאת אוכלת בלי מלח כמעט כל קבוצה. איזה סגל יא אלוהים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
חח עמי, לנחס? אני יכול לנחס כמה שאני רוצה זה לא ישנה את המציאות לצערי. בסה"כ מכין את הקרקע. ולטעמי ההרכב שהראל הביא כאן הוא מצויין. בא תגיד לי אתה איפה אתה רואה בהרכב הזה נ"ק תורפה?
בוסקטס ואיניסטה באמצע לא יצירתיים, מספיקף הכוונה היא שבוסקטס לא יצרתי מספיק. קל יהיה לכם לחנוק את איניסטה כמו שעושים לצ'אבי במידה והוא משחק בלעדי איניסטה באמצע. פדרו לא יכול לעשות פעולות לבד, הוא סקורר מטורף אומנם ומנצל טוב מאוד מצבים, אבל לצערי-זהו. תצמידו לו מגן שרק ישים עליו עין-הוא נגמר. זלטאן חושך גם אם הוא יהיה חופשי 90 דקות, רק מסי מפחיד. הגנה? מקסוול לא יודע להגן, עושה המון עבירות וגם בהתקפה הוא לא מדהים. כל השאר לא ברור אם ישחקו או לא. אני בכלל מצפה לשובו של חלב. לדעתי פספוס ענק באמצע שלנו, ע-נ-ק!
ירדן, חלב העונה אכזבה ענקית. לא יודע מה עשיתם איתו אבל זה לא אותו גאון ששיחק בארסנל. שים לב את הבישול הראשון שלו העונה היה בשבת האחרונה. הגול היחידי שלו היה מול טימושרה במוקדמות האלופות. אני בספק גדול אם שטוטגארט תרכוש אותו בתום ההשאלה, בעיקר בגלל החוזה היקר שלו. ועדיין וגם עם ההסבר של ירדן אני קונה הפסד מינמלי לבארסה ולא תבוסות כואבות
לא הייתי מהסס לשים את תיאגו בהרכב במקום בוסקטס וטורה מאחוריהם במידה והוא כשיר. חייבים יצרתיות, ולדעתי תיאגו השחקן הכי יצירתי שיש לנו באמצע אחרי צ'אבי ואיניסטה. הילדים שלנו בסדר גמור, צריכים לתת להם דקות, ותיאגו הוכיח במעט ששיחק שיש לו ביטחון עצמי גבוה והוא משתלב מעולה באמצע. חייבים לתת לבחור לשחק, ויסלח לי לירן ושאר אוהדי שטוטגארט הרבים בפורום, הם לא כאלה מפחידים ולא צריכים להפחיד את הילדים שלנו.
פשוט מדהים... יענו אם זה היה תלוי בך אף שחקן לעולם לא היה עוזב את ברצלונה אה? חלב היה כל כך אנמי ומעצבן שאני לא מכיר אוהד אחד שלא חיכה שיעזוב כבר. רק אתה עם הבולשיט שלך
תקשיב, אני מבין שאתה טמבל, אבל אינני אשם. עלה בדעתך, בראש הקטנטן שלך שאולי התכוונתי לשובו של חלאב לקאמפ נואו ולא דווקא לברצלונה? אני חושב שהיינו צריכים לנסות אותו באמצע, ושאני אשמח לראות אותו שב לקאמפ נואו מולינו. לא הייתי רוצה לראות אותו אצלינו בגלל אותו בחר שדיברתי עליו העונה לשם תיאגו אלקנטרה. תתאבד כבר, כולם יצאו מזה מורווחים.
מסכים איתך ירדן וצריך לקרות הרבה דברים בשביל ששטוטגארט תפתיע. משהו בסיגנון ש 80 אחוז מהשחקנים שלכם יסבלו מיום רע או שלהמאן יקבל את הכנפיים של רד בול. אתה מדבר על יצירתיות ואני חושב שלקבוצה כמו בארסה חייבת להיות רמה גבוהה של קריאטיביות, כי 90 אחוז מהקבוצות שמשחקות נגד בארסה מסתגרות נגדה. אני לא חושב ששטוטגארט אמורה להיות בעיה, כי ההגנה של הקבוצה לא משהו. מגן ימני שלא ממש יוכל להתמודד עם מסי או עם פדרו, בלמים שלא מתואמים. מה שכן קישור אחורי די חזק ומאמן שהוא טקטיקן לא קטן. ולמרות זאת במשחק האחרון רוד ואן ניסטלרוי ב 90 שניות הראה שטקטיקה לא שווה כלום שההגנה שלך בינונית מינוס. ההתקפה של שטוטגארט לטעמי חלשה, ככה שבארסה צריכה רק לשחק חכם ולמנוע משטוטגארט את המתפרצות. ולמרות שעמי חושב שאני מנחס, אני באמת בדיעה שבארסה תעבור בקלות יחסית, אם לא במשחק הראשון אז בשני.
"פספוס ענקי שלנו באמצע!" כן, איזה פספוס! שחקן שמשלשל מפחד בכל פעם שהוא מגיע ל16! מילא הוא היה מנסה ומחמיץ כמו אינייסטה, ניחא, אבל הוא פשוט מפחד להניף רגל. שילך לראות פסיכיאטר או משהו בקשר להערה האישית כלפיי - לא היית צריך ללכת לקרבי או משהו? פספוס ענקי של צהל, ענקי!
רואים שאין לך מושג מי זה חלאב ולמה הוא מסוגל כשהוא משחק באמצע. הרמת דיון שלך היא שלך ילד בן 5. ובקשר להערה האישית-אתה מצחיק כמו המודל לחיקוי שלך. ההצעה שלי נשארת-תתאבד כבר. העולם לא זקוק לך.
חחחחחח טוב אחי גם המעריץ הכי גדול של חלב לא יסתור את מה שאמרתי. לא יודע מה איתך או לפחות מה עם מישהו בעל הבנה כלשהי, אבל אני אישית ממש לא רוצה לראות בהרכב שחקן שמפחד להבקיע
יש לך את צ'אבי ואיניסטה טמבל. השיא שערים של צ'אבי הוא 8? 10? לחלב יש שיא של 17 שערים בעונה. איניסטה כבש עונה שעברה 5 גולים, לפני 4. הצד החזק שלו, כמו שלהם, זה שליטה בכדור ובישולים ויצירת מצבים, לא בהכרח כיבוש גולים.