ברצלונה 10\09: דויד ויאה מצטרף!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/09.

  1. johnnie walker Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/08
    הודעות:
    2,350
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רוזנר,

    עוד לא סיפרו לך שלא בוכים על חלב שנשפך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/09
  2. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מתחילת הקיץ העדפתי שבארסה תחזק את עמדת הקיצוני, אבל מישהו כנראה החליט שחייבים להיפטר מאטו ולחפש חלוץ חדש. החלום היה לראות שלישיית REM מחודשת כאשר ריברי תופס את משבצת הR. אבל צ'יקי, לאפורטה וכל השאר לא ראו אותו ממטר וחבל. במצב שנוצר כרגע אני מעדיף להשאיר את עמדת הקיצוני כמו שהיא. אם יגיעו 2 שחקנים חדשים להתקפה זה פשוט יהרוג את בויאן, אסור שהילד הזה יתייבש עוד עונה. אם הנרי או מסי יצטרכו לנוח בויאן צריך לתפוס את מקומם. אני בטוח שהוא בהחלט בשל להיות האופציה הראשונה על הספסל.
     
  3. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא בטוח שברצלונה לא ניסתה להביא את ריברי, בתקופה שבין רבע גמר הצ'מפיונס ופתיחת חלון ההעברות - ברצלונה הייתה בראש המירוץ לצירופו של הצרפתי. התקשורת דיברה על הסכמים בין ראשי המועדונים שלברצלונה תנתן זאת ראשונים. ברגע שריאל מדריד וצ'לסי נכנסו למשחק - המחיר של השחקן עלה ובאיירן מינכן התבצרה בעמדת 'הלא מוכרים'.

    -----------------

    http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/07/17/futbol/equipos/barcelona/1247852957_extras_portada_0.Xxx

    הראל ו-Jesus Navas, לשחקני ריאל מדריד יש התירוץ של הלחץ מעשרות האלפים בקהל, שחקני כדורגל לא רגילים שבאים לראות אותם סתם עומדים (רק בליגה הישראלית..) - איזה תירוץ יש כאן?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/09
  4. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    אי אפשר לאמר שהוא לא מהחומר שעשוי בנזמה...
    עוד שחקן כדורגל לגיטימי.
    זה באמת מיותר הנשיקה,אלא אם בילדותו אהד את ברצלונה.
     
  5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    עוד לפני שהעלת את זה ארז , העלתי את זה באוף טופיק וטענתי כמה שזה מגעיל.

    גם לחץ של אקדח למוח לא מצדיק נשיקה לסמל של קבוצה שרק עכשיו עברת אליה.
     
  6. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אוקיי, אבל אין פה שום הצדקה לביקורת כנגד שחקן כזה או אחר אלא כנגד תופעה.
     
  7. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    מאקסוול:"אני גאה להיות שחקן ברצלונה. לא באתי להיות מחליף ואתחרה עם אבידאל"

    http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/07/17/futbol/equipos/barcelona/1247852957_0.Xxx

    בצל הפרסום על סיכום עסקת הענק של זלאטן איברהימוביץ, המגן הברזילאי שנרכש קודם לכן מאינטר, מאקסוול, קצת נשכח. המגן חתם אתמול לתקשורת כשחקן ברצלונה, חתם על חוזה לארבע עונות וסעיף השחרור שלו יהיה 50 מיליון יורו. הנה חלק מדבריו אמש:
    "אני יודע שאני מגיע במקום סילביניו שהיה מחליף של אבידאל, אבל אני ממש לא חושב על להיות מחליף קבוע. אני בא להילחם על מקום בהרכב בייחד עם אבידאל שהוא שחקן טוב, ותיהיה תחרות בריאה שתעזור לקבוצה", אמר מאקסוול תחילה. אחר-כך הוא התפנה לשבח את ברצלונה:"אין ספק שמדובר באחד מהמועדונים הגדולים ביותר באירופה ואני גאה להיות שחקן של ברצלונה. התחלתי את הקריירה באייקס, קבוצה שהייתה עם אותי אופי וסגנון כמו של ברצלונה, ואני בטוח שאסתדר מעולה עם סגנון המשחק האטרקטיבי". מאקסוול מאוד מהמשך שיתוף הפעולה בינו לבין זלאטן, אותו הוא מגדיר כחבר טוב מאוד, והמגן סיפר שזלאטן היה השותף שלו לחדר. "זלאטן הוא שחקן נפלא ואדם נפלא, היינו שותפים לחדר באינטר ואני לא חושב שיש לו בעיות משמעת או משהו כזה. אני אשמח להמשיך לשחק איתו באותה קבוצה כי הוא גם שחקן נפלא ואין הרבה כמוהו".
    גם צ'יקי, המנהל הספורטיבי, דיבר אמש ואמר:"מאקסוול שחקן מצויין שהוכיח את עצמו במדי אינטר. הוא נמצא בשיא מבחינה פיזית והוא שחקן טכני. הוא ממש לא מבוגר והוא אפשרות טובה לחיזוק צד שמאל שלנו".

     
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    אם לא זידאן אני בטוח שריברי היה שלנו הקיץ הזה. זידאן חירפן לו ת'מוח שבמדריד טוב יותר ובלה בלה בלה בלה.

    שימו לב כמה מחושבים בברצלונה וכמה עושים הכל כדי לא לבזבז הרבה גם כשזורקים סכומם של 40-45 מיליון.
    לאפורטה הגיע לסיכום אם מוראטי שהתשלום עבור איברהימוביץ יתפרס על 5 תשלומים בחמש השנים הקרובות.

     
  9. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    תנו לי מאה שקל ואני מנשק את כל הסמלים של הקבוצות בעולם.
    חאלאס עם השטויות האלה.




    ארז, לטעון שברסה שילמה על זלאטן 75 מיליון זו טענה ילדותית ואידיוטית. בסופו של דבר בודקים כמה כסף ברסה הוציאה מהכיס, וזה 40 או 45 מיליון, לא בטוח בדיוק. אם זו הייתה ריאל במקום ברסה היא הייתה משלמת 80 מיליון בלי לכלול שום שחקן. זה ההבדל.
     
  10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    השחקנים האלה ראו מספיק כסף בחייהם כדי שסכום כסף כלשהו יגרום להם לנשק סמלים.
     
  11. RubberSoul Member

    הצטרף ב:
    ‏5/9/07
    הודעות:
    4,187
    לייקים שהתקבלו:
    697
    ראיתי את הסרטון,והסיבה לנשיקה היא פשוט שהאוהדים סימנו לו לנשק את הסמל...
     
  12. zizou_raul Member

    הצטרף ב:
    ‏28/12/06
    הודעות:
    11
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה לא דבר חדש או דבר שלאפורטה חשב אליו, גם בריאל ובכל שאר העולם זה ככה, מה אתה חושב שריאל מדריד משלמת את כל הכסף בתשלום אחד ? זה לא נכון הרבה שחקננים שהיגעו לכן התשלום על השחקן היה בכמה תשלומים.


    ככה זה עולם הכדורגל הרבה שחקנים לא אוהדים שום קבוצה ולא הכפת להם לנשק סמל אחד ומחר סמל שני זה הצביעות של הכדורגל היום, יש שחקנים כמו ק.רונאלדו ובנזמה שהיו אוהדים של ריאל מגיל קטן(לפחות לפי מה שהם אומרים), אבל זה שטויות זה סתם בשביל האוהדים, בתאכלס מה זה משנה העיקר שאותו שחקן יתן את היכולת הטובה וזה החשוב ביותר.

    די לדבר על השטויות האלה כמו ילדים קטנים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/7/09
  13. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    מיליטו שלח מכתב לקבוצה: אתם מאוד חסרים לי. זה אחד הרגעים הקשים בחיים שלי

    http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/07/19/futbol/equipos/barcelona/1248026878_0.Xxx

    גבריאל מיליטו, זוכרים אותו? הבלם שעדיין לא מצליח להתאושש מהפציעה וכרגע נמצא בארגנטינה, שלח מכתב מרגש לקבוצתו ברצלונה וכתב בין השאר:"צר לי מאוד שאני לא יכול להשתתף איתכם במהלך ההכנות לעונה הקרובה. אתם החברים מאוד חסרים לי ואני בוודאי מתגעגע למשחק. זה כואב לי מאוד. מדובר ברגע אולי הקשה ביותר ביותר בקריירה שלי וגם בחיים שלי, והכי עצוב שאין לי מה לעשות בנידון". מיליטו המשיך - "כמו שאתם יודעים, אני נלחם על החזרה למגרשים כבר קרוב לשנה. הרופאים מנסים לעזור לי, אבל עדיין לא הגענו לפיתרון ואין התקדמות במצב שלי". למרות הכל, מיליטו מנסה להישאר אופטימי ומבטיח להמשיך להילחם - "אני עוד לא וויתרתי, זה לא האופי שלי. אני רק חושב על הרגע בו אלבש שוב את החולצה של ברצלונה שזו זכות גדולה, ועולה בי חיוך קטן. אני אעשה הכל כדי לחזור כמה שיותר מהר".

    מה כבש אפשר להגיד? גם אני רוצה שהוא יחזור.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/7/09
  14. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם הוא יחזור, זה ישכיח ממני טיפה את העלמות של דה לה רד. באמת. הרגע הראשון שבכיתי בו היה כשראיתי אותו בחגיגות בגביע המלך שהוא ירד עם הקבוצה, פשוט דמעות. אין שחקן שרציתי לראות יותר ממנו מניף גביע, יותר מהנרי ויותר מצ'אבי, הוא הסיבה שבכלל סיימנו במקום השלישי, הוא נלחם כמו מטורף כשאף אחד אחר לא. פשוט לא מגיע לו כל הסבל הזה.
     
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    למרות קבוצת המוצא שלו מדובר בבחור טוב שגם לי כואב לראות אותו ככה, אני מאוד מקווה שבסופו של דבר הוא יצליח להתגבר על הפציעה המקוללת הזו ולחזור לשחק בברצלונה.

    מישהו יודע אם זו אותה ברך בה הוא נותח בפעם הראשונה שקרע את הרצועות (בארגנטינה עוד) ?