ברצלונה 10\09: דויד ויאה מצטרף!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/09.

1. Jack Wilshere Member

אני רוצה לקנות לחבר חולצה (רצוי מקורית) של ברצלונה.

איפה אני יכול למצוא בארץ באזור המרכז?

2. אבו Member

מה לגבי רודס?

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20090928/gai2809096.Xxx

אאחרי שגם תיירי הנרי יעדר מהמשחק באלופות , גוארדיולה מקפיץ במקומו לסגל את לא אחר מאשר גיא אסולין השיראלי !

ואלדז , פינטו
    אלבס,מאקסוול,אבידאל,פויול,פיקה,מארקז
    קייטה,אינייסטה,צ'אבי,טורה,בוסקטס
    מסי,ז'פרן,פדרו,איברהימוביץ,גיא אסולין

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כה פקפקתי ביכולותיו של אסולין להשתלב בבוגרת.
    עד כה, מודה, טענתי כי הוא יגמור בקבוצת אמצע טבלה בספרד (ממש לא רע, אבל לא מה שמנבאת התקשורת הישראלית)
    ועד כה אני שמח להגיד שבינתיים אני אוכל את הכובע והוא זומן לבוגרת למשחק רשמי.

5. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא כבר לא מוכר מאחר והוא לא בארץ.

6. Spanish Weapon Member

אם לומר לך את האמת וזאת אע"פ שאני מאוד רוצה לראות את אסולין מצליח ומתברג בהצלחה בברצלונה,
    הוא לטעמי עדיין בוסר ולא מתאים לסגל של הבוגרת - ראיתי אותו במס' משחקי ההכנה של בארסה
    ולדעתי אם הייתי מסתכל על המשחק מנקודת מבט אובייקטיבית אז בכלל לא הייתי שם לב שהוא נמצא על
    המגרש או שהוא מתבלט או מתעלה לגבהים שלא הכרנו.
    מן הסתם הוא מקבל המון תשומת לב מהתקשורת המקומית כי לא בכל יום יש ישראלי על סף דלתה
    של ברצלונה הבוגרת,אבל להגיד שאני רואה אותו משתלב בשנה-שנתיים הקרובות בהצלחה בסגל
    הבוגר של בארסה? לא יודע...וודאי יש טובים ממנו כעת. הלוואי ואתבדה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/09
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ניתן לשפוט אותו במשחקי ההכנה , כי לא שיחקו על האגף שלו בכלל במחציות שהוא שיחק בטורניר וומבלי , לא מסרו לו בכלל הוא כל הזמן היה צריך להכנס לאמצע כדי לקבל כדור.
    אותם ילדים ששיחקו איתו רצו להוכיח יותר ולכן הכל הלך דרך האגף של ז'פרן ופדרו שנראו טוב יותר כי הכל עבר דרכם.

8. Mr.Eko Member

ניתן ועוד איך ניתן לשפוט אותו ממשחקי ההכנה,הרי היה אפשר לראות את המינוסים שלו כבר אחרי חצי שעה. עדיין לא מספיק פיזי לרמות האלה ממה שראיתי בגאמפר,כמעט כל הניסיונות שלו לעבור אחד מהסיטי נעצרו בגלל דחיפונת קלה פה ושם,הפעולות שלו יותר מדי פרווה. זה לא שאני בא להגיד שהוא שחקן בינוני או משהו כזה,רואים שדריבל טוב יש לו,שרגל שמאל יש לו ושזריזות וטכניקה טובה לשחקן שלו גם קיימת אבל נראה שהוא עדיין צריך שפשוף אצל לוצ'ו.

אבל הלוואי הלוואי הלוואי ואתבדה ונראה אותו מפציץ איזה שלושער לשער של האוקראינים מחר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/09
  9. xavi6 Member

לפי הדיבורים של אנשי ברצלונה, הוא ומונייסה ביחד עם תיאגו הם ה-מועמדים לבוגרת בעונה הקרובה ובכלל לשנתיים שלוש הבאות. הבעיה שיש סוג של חוסר התלהבות מצד המאמנים, בעיקר מצידו של לואיס אנריקה שעונה שעברה כבר הספיק לכעוס עליו כי איחר לפתיחת האימונים של הקבוצה, בגלל הנבחרת הישראלית והצבא, והוא ספסל אותו המון על זה. במשחק נראה לי האחרון, או לפניו, הוא כיכב, ולכן לדעתי הוא קיבל את הזימון-כי כרגע הוא חם. במשחקי ההכנה דפקתי את הראש בשולחן בגלל החולשה שלו, ובעיקר מבחינה פיזית. האמת? אני לא תופס ממנו, אבל אני מאוד מקווה שהוא ישחק במשחק, כי יש לי תחושה טובה לגביו.

10. JR-Riquelme Member

אחלה כישרון, אבל לא צריך הרבה כדי לראות שלברסה הוא לא מתאים. בכל מקרה כבוד גדול להיות בסגל של הקבוצה הטובה בעולם.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי להאמין שהוא יקבל דקות מחר , יש לפניו את ז'פרן ופדרו שהרשימו את גוארדיולה יותר .
    רק אם זה יהיה כמו במשחקי הליגה 3-0 כבר במחצית אני מאמין שדווקא הוא יקבל את הצ'אנס.

12. xavi6 Member

וואלה? וזה למה? כי אין לו תכונות שמתאימות לקיצוני, כמו טכניות, יכולת באחד על אחד ומהירות?

13. riquelme1 Member

יש את התכונות האלה כמעט לכל שחקן שני בליגה הספרדית, ורובם לא משחקים בבארסה, אתה צריך יותר מטכניקה ויכות על אחד על אחד כדאי להיות בסגל של בארסה, ראיתי אותו במשחקי ההכנה, ובמשחקי הנבחרת הצעירה, ואני לא חושב שהוא עדיין מתאים לסגל הראשון של בארסה, גם לא לקבוצות קצת פחות טובות.

שיושאל עונה אחת יראה את היכולת שלו ויחזור.

14. xavi6 Member

מדהים אותי איך אתה חושב שהחיים זה פרובלושן או מנג'ר או אלוהים יודע באיזה משחק אתה חי. הוא מתאים לברסה ב', האם הוא מתאים לבוגרת? בוא נראה. סה"כ, גם על בוסקטס לא שמעת והוא היה מחליף עד לחצי השני בעונתו האחרונה בברסה ב' עם אותו פפ.

15. JR-Riquelme Member

כי רואים שאין לו את האיכויות. בסה"כ דריבליסט, וגם זה לא ברמה כל כך גבוהה. יכול להיות שאני טועה והוא יפתח עוד דברים, אבל אין הרבה סיכוי, אני כמעט לא טועה