ברצלונה 10\09: דויד ויאה מצטרף!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/09.

1. xavi6 Member

הוא לא נכשל בגלל המערך, המערך הזה השתנה 80 פעם לפני ששיחקנו בו. אם אתה זוכר ואן חאל לא היה מאמן שפוי בנפשו ובמחשבותיו, כ"כ לא שפוי שריבלדו אמר שהוא לא מבין את הציורים על הלוח. לא היה לנו מנהיג אמיתי, והעיפו את ואן חאל לקראת סוף העונה אם אינני טועה, ככה שבאמת לא פאייר לשפוט את המערך לפי העונה הזאת. לדעתי עם השחקנים המתאימים זה מערך מדהים, ויש לנו את השחקנים המתאימים עם סימן שאלה ענק לגבי מסי.

2. Bensh Member

לא מוכרחים לעבור ל4-4-2 כדי לשחק עם שני חלוצים. אפשר לשחק עם שני חלוצים ומסי מאחוריהם. נגד יונייטד זה עבד לא רע...

3. xavi6 Member

זה היה סוג ה4-4-2 שאני מדבר עליו, לכן הדגשתי שיש סימן שאלה גדול על מסי...

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/09
  4. Walcott14 Member

למה צריך לשנות מערך, זה רק יעשה לבארסה יותר טוב. זלאטן יותר טוב מאטו בצד ואין על מה להתווכח. בגלל זה חילופי המקומות בין השליישיה הקידמית יהיו הרבה יותר אפקטייבים ונראה אותם גם הרבה יותר.

5. M_T_A Member

בקשר למה שנאמר בעמוד הקודם, אני לא רואה שום סיבה לשחק עם הנרי באמצע וזלאטן בשמאל.
    4-6-0? למה זה טוב? אין שום קבוצה שמשחקת במערך הזה באופן קבוע, ואין שום סיבה. אי אפשר שכולם יהיו קשרים.
    איברהימוביץ' כבר תופקד כקיצוני בימיו ביובנטוס ותפוקת הכיבושים שלו ירדה משמעותית. נכון שהוא יודע גם לבשל, אבל בשביל מה צריך עוד מבשל בקבוצה שמורכבת רובה ככולה ממבשלים ומהנדסים? זלאטן הובא על משבצת הסקורר, כל ניסיון לשחק איתו בעמדה אחרת יהיה דבילי לחלוטין.
    גם אין שום סיבה להחזיר את הנרי לאמצע אחרי ההסבה המוצלחת שהוא עשה ואחרי העונה הגדולה שהוא נתן כקיצוני.
    ברצלונה אף פעם לא שיחקה בשיטה הזאת. ג'יולי-רונאלדיניו-מסי? לא זכור לי שום דבר כזה.
    כן זכורים לי פה ושם כמה ניסויים הזויים של רייקארד עם רונאלדיניו באמצע ואטו באגף, אבל בכל מקרה כזה היה לפחות חלוץ אמיתי אחד על המגרש. מצב של שלישייה התקפית בלי מספר 9 לא היה.

6. johnnie walker Member

שמועות מקשרות את מקסי לופז לורדר ברמן,
    הבנתי שהוא שיחק בברצלונה לפני כמה שנים והיות ואני לא ממש עוקב אחרי הליגה הספרדית
    רציתי לדעת אם יש מישהו כאן שיכול לספר משהו על השחקן הזה ועל סיכויי ההשתלבות שלו בבונדסליגה.

7. xavi6 Member

שחקן גבוהה מאוד, חזק, אבל מחמיצן לא קטן, לא סקורר גדול. הוא יוסיף הרבה מלחמה וכוח באמצע המגרש, וכמובן בפן החברתי הוא יוסיף הרבה הומור ונשמה. אני זוכר ממנו כ"כ הרבה דברים למרות שבקושי שיחק. במשחק הבכורה שלו מול צ'לסי בשמינית גמר הוא נכנס כמחליף במחצית השניה, כבש גול יפה ובישל את שער הניצחון לאטו. אשכרה אחרי למהפך. הוא גרם לגאלאס סחרחורת, עד היום גאלאס לוקח כדורים. אבל מאז-הוא נפל. שיחק כמה משחקים במקום אטו, והיה זוועתי. החטיא המון, חסר טכניקה, הוא פשוט לא בנוי לשחק כחלוץ יחיד בטח לא בברסה. אני זוכר איך בעונה שאחרי בגול מול מילאן בחצי גמר רואים אותו קופץ כמו מטורף בגול של ג'יולי, פשוט טירוף. אחרי עונת הדאבל הוא החליט שמספיק לו לשבת בספסל של ברסה, עבר למיורקה, נתן עונה רעה, הלך לרוסיה ללוקמוטיב, כבש שם מס' שערים והלך לברזיל. שם הוא כובש מידי פעם, מבשל מידי פעם, ולאחרונה הוא הואשם בכך שהעיר הערות גזעניות לאחד השחקנים היריבים. אני מאוהב בבחור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אבא שלו נפטר כשהוא היה קטן, דבר שאומר שהיה נקודת המפנה בקריירה שלו, שגרם לו להתרכז אך ורק בכדורגל ולא לצאת לרחובות ולפשע. הוא גדל בריבר פלייט וקיבל סביבה חמה מהמשפחה, עוד דבר שהרחיק אותו מהצרות.

http://www.zix.co.il/images/666559722.Xxx
    זמנים יפים היו עם מקסי בספסל.

8. johnnie walker Member

מהתיאור שלך הוא לא נשמע כמו מציאה גדולה האמת...
    מחמיצנים יש לנו מספיק משלנו כבר עם סנוגו,אלמיידה, ועכשיו גם מורנו,
    אם זאת האטלרנטיבה אז אני מעדיף שנמשיך לנסות להביא את פיצה בחזרה מצ´לסי,
    תודה על התשובה.

9. riquelme1 Member

לפי התיאורים שלו מנדייטה השחקן הטוב בהיסטוריה של המשחק. אל תיקח יותר מדי ברצינות, מדובר בפלופ לא קטן, הוא היה פלופ בכל הקבוצות ששיחק באירופה, בברצלונה הוא נתן משחק אחד טוב, נגד צ'לסי, במאיורקה הוא היה זוועתי והיה שחקן ספסל, ובלקומטיב אין לי מושג, אבל גם שם הוא שיחק עונה ועף, בקיצר שחקן לא יציב שלא מצליח לשחק בקבוצות יותר משנה, רכישה רעה מאוד לברמן אם יגיע.

10. xavi6 Member

אבל זה מה שאמרתי יא מעצבן. טיפש. טיפש. טיפש!!!

למה אתה מעצבן אותי לפני הגיוס?! ככה אתה רוצה שניפרד?! אני ילך לטנקים עם פרידה כזאת!? יא אללה איתך עמי...

11. Raulito Madridista

אלבס:"כבשנו את לב האוהדים בעונה שעברה. אנחנו רוצים שגם השנה אנשים יתלהבו לראות את הכדורגל שלנו""

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/07/31/futbol/equipos/barcelona/1249070201_0.Xxx

דניאל אלבס שב מהחופשה אחרי גביע הקונפדרציות והמריא עם ברצלונה לארה"ב בהמשך ההכנות לעונה הבאה. המגן הברזילאי שחווה עונת בכורה חלומית, משתוקק להתחיל את העונה הנוכחית והדגיש:"אנחנו רוצים לעשות הכל מהתחלה, התחלה בידיוק כמו בשנה שעברה. ברור שעכשיו יש לנו אתגר גדול יותר, אבל אנחנו מוכנים". אלבס החמיא לקבוצתו ואמר:"בעונה שעברה כבשנו את עולם הכדורגל ואת הלב של אוהדים ברחבי העולם, עם הכדורגל ההתקפי והנעים לעין שלנו. לא רק האוהדים שלנו נהינו לראות את ברצלונה. אנחנו רוצים שגם בעונה הבאה אנשים יתלהבו לראות אותנו משחקים, את הכדורגל שלנו". "אנחנו יודעים שאין צורך ביותר מידי שינויים, כי הכל תיפקד נפלא בשנה שעברה, ואין סיבה שהעונה זה לא ייקרה", אמר השחקן בהתייחסותו לסגל. "אטו נתן לנו זכרונות נהדרים, והיה לנו קשה להיפרד ממנו, אבל עכשיו הוא צריך ללכת להמשיך את הקריירה במקום אחר, ואנחנו מאחלים לו בהצלחה, את כל הטוב שבעולם ונחזיק לו אצבעות. עכשיו רלוונטי לדבר רק על מי שנמצא כאן". כשנשאל על זלאטן, אלבס השיב - "חלוץ גדול והחתמה נהדרת שלנו".

12. Walcott14 Member

יש למישהו תסגל המלא למשחק היום בלילה נגד LA ?

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה בטח מתכוון להרכב שלא ידוע ויהיה ידוע רק לפני המשחק , והמשחק לא בלילה ב6 בבוקר שעון ישראל.

14. Walcott14 Member

אני יודע מזה סגל >< והתכוונתי לסגל, הסגל שנסע למחנה בארה"ב . וחשבתי שהוא ב 4 .

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה הסגל שיצא למסע המשחקים:

ואלדז ,פינטו, ג'ורקרה.
    פיקה, מארקז, פויול, דני אלבס, אבידאל, ויקטור סאנצ'ס, פואנטאס, מאקסוול, הנריקה, מונייסה.
    צ'אבי, גודיונסן, אינייסטה, קייטה, טורה, בוסקטז,ג'ונטאן דה סנטוס.
    מסי, בוז'אן, הנרי, ז'פרן, פדרו,איברהימוביץ.