ברצלונה 10\09: דויד ויאה מצטרף!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/09.

  1. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ציניות..
     
  2. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    במקום הנרי, אבל זה כבר לא רלוונטי.
     
  3. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    לא לרשום שחקן כמו פויול, אפילו כאופציה להרכב, זה סתם טמטום.
     
  4. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    כן אה, רק חבל שאת לא מעודכן ופויול איבד את המקום שלו בהרכב, הוא חזר רק בגלל שמארקז נפצע.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/7/09
  5. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    הוא היה משחק אחד בדיוק על הספסל מסיבות מקצועיות, מהמשחק ההוא לקבוע שהוא איבד סופית לחלוטין את המקום בהרכב לעונה הבאה?! לא נראה לי.
     
  6. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    הוא היה יותר, אני לא זוכר במספרים, אבל הוא היה יותר. בכל מקרה, אין לו מקום כרגע, פיקה לא ירד לספסל גם עם גוארדיולה יעשה שמיניות באוויר, וכמובן מארקז המצויין. לא סתם פפ העדיף על פויול את יאיא טורה כבלם שהוא בכלל קשר אחורי, ופויול שיחק כמגן.
     
  7. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה צודק, זה לא היה סתם - פויול יכול לשחק מגן וטוריי לא. אם היה מגן ימני, פויול היה משחק כבלם.
     
  8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/9/08
    הודעות:
    5,983
    לייקים שהתקבלו:
    9
    למה לא??

    אמנם פיקה היה תותח בעיקר בסיום העונה ולקח את הצ'אנס שלו בענק...אבל אתה לא חושב שפויול יותר טוב כרגע ושהוא עדיף על פיקה?

    פיקה לדעתי הוא בלם העתיד, עכשיו הוא מחליף/שחקן רוטציה מדהים...הלוואי על כל קבוצה שחקן עם מחויבות כזאת למועדון וכישרון כזה(מול צ'לסי כמעט לבד הוא השאיר את ברצלונה בחיים)
     
  9. Mr.Eko Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,664
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אנשים פה לא קולטים,פיקה זה כבר לא עוד שחקן רוטציה למקרה ש... זה שחקן הרכב ראשון לגיטימי אצל פפ גוארדיולה ושום דבר לא יעזור. זהו.

    בקשר לפויול,פפ מעדיף שילוב של מארקז ופיקה על שילוב של פויול-פיקה\פויול-מארקז,רוצים סיבה טובה? משחק ראשון בחצי הגמר נגד צ'לסי,כל שחקני ההגנה כשירים איך שאני זוכר ופפ הולך על מארקז ופיקה במרכז ואלבס ואבידל באגפים. בכל מקרה בעונה הבאה אני מאמין שזה גם קו ההגנה שיעדיף פפ ברוב המשחקים כשפויול ישתלב (ותיהיו בטוחים שהרבה) על חשבון כל שחקן בקו ההגנה ולמה? כי הוא סופרמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx התרומה של פויול חשובה לפעמים יותר מהתרומה של כל שחקן בברצלונה ואין לה תחליף. ראינו מה הוא עשה בגמר נגד היונייטד,היה איש המשחק מבחינתי כשעשה עבודה של פאקינג שלושה שחקנים... וכל עוד טרזן חי ונושם,you cant stop the guy.
     
  10. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מאיפה הבאתם את הבולשיט שהוא שחקן הרכב לעונה הבאה? הוא לא היה שחקן הרכב העונה. הצמד בלמים שלנו היו מארקז ופויול.

    אמיר, מפריע לי המשפט "הלוואי על כל קבוצה שחקן עם מחויבות כזאת למועדון" כי אין לו מחויבות למועדון, זאת הצגה יפה עם הכלים והרקע המתאים. זה הכל.
     
  11. Mr.Eko Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,664
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למה לא שחקן הרכב לעזאזל?? וואי כמה שאתה קשה לפעמים בחיי...

    תגיד שאתה פשוט שונא את השחקן וזהו.

     
  12. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    המצמד בלמים שלכם היה מארקז ופויול, שוב המוח המעוות שלך ממשיך בשקרים שלו?

    אם הצמד שלכם היה פויול-מארקז, איך תסביר אתזה שפויול ישב בספסל במשחק הראשון נגד צ'לסי ופיקה ומארקז פתחו, איך תסביר אתזה שנגד באיירן פויול פתח מגן שמאלי(!) בזמן שפיקה ומארקז היו בלמים, איך תסביר אתזה שפיקה הפך להיות השחקן הכי חשוב בהגנה של בארסה העונה וצריך להיות מטומטמם כדאי לא להבין שפפ מחזיק מימנו השחקן הראשון שהוא חושב על בהרכב. נגד מנצס'טר בגמר פויול פתח רק בגלל שאלבס ומארקז היו פצועים, כי אם לא הוא היה בספסל בדיוק כמו נגד צ'לסי, פויול שחקן מחליף תתרגל.

    אה נכון, פיקה מפונק, גדלת איתו באותו בית, אתם חברים מילדות ופפ נתן מסרים שהצמד בעונה הבאה יהיה פויול המדרדר ומארקז.

    צריך להיות מטומטמם בשביל להגיד שפויול צריך להיות מועדף על פני פיקה, למזלנו פפ הוא לא אתה, ולמזלנו אתה לא המאמן של ברצלונה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/7/09
  13. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פויול היה מוצהב מהמשחק הגומלין מול צ'לסי כי קיבל צהוב במשחק הראשון, מארקז נפצע במשחק הראשון. בגמר כמו שאייג'נט אמר לא היה מגן, אלבס היה מרוחק, אתה הצגת את זה כמובן כאילו פיקה פתח על פני פויול. בשאר המשחקים הייתה רוטציה, אבל זה לא היה מקרי שמול צ'לסי בראשון ומול ריאל במשחק הראשון פיקה ישב בספסל. הצמד הפותח ללא שום עוררין היה מארקז-פויול חוץ ממשחקי גביע והיזדמנויות לרוטציה. כמו מול ביירן שנתנו לדני אלבס מנוחה, שחקן ששיחק הכי הרבה מבין כל שחקני הקבוצה.

    אני לא אמרתי שפיקה עדיף או לא עדיף על פויול, תלוי ביכולת שכל אחד מהם יציג העונה, אבל אני גם לא מסכים שהוא ישר יהיה באנקר כמו שאתם מציגים את זה. הכל ישפט לפי היכולת שכל אחד מהם יציג.

    בפעם המאה-אני לא שונא את השחקן, דיי לבלבל לי במוח. אני גם שונא את דני אלבס ולא מתבייש להגיד שהוא המגן הטוב בעולם כיום. אתם מנסים להוציא אותי לא אוביקטיבי במקום לנהל דיון. חלאס.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/7/09
  14. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,088
    לייקים שהתקבלו:
    343
    מה שהיה במשחק הראשון לא רלווטי, פיקה היה עדיין שחקן חדש שצריך להתאקלם, ושהוא התאקלם ונתן את התצוגות שנתן(נגד מנצ'סטר, צ'לסי באיירן), אף שחקן לא יכל להוציא אותו מהרכב, ובטח לא פויול המבוהל שנתן משחקים זוועתים בעונה שעברה, שפיקה זוכה בתואר שחקן החודש.

    אופה, עכשיו גיליתי עוד שקר שלך, פויול לא היה מוצהב במשחק הראשון נגד צ'לסי, הוא היה בסגל ולא פתח בהרכב, שפיקה הועדף על פניו, אתה יכול לעבוד על אנשים אחרים, עלי לעולם לא תצליח, שקרן פטולגי שכמותך.

    פפ לא היה שם את פויול כשחקן מחליף של שחקנים פצועים, אם הוא היה חושב שפויול כל כך חשוב להגנה, כמו נגד באיירן ומנצ'סטר בגמר ועוד כמה משחקי ליגה, בכל מקרה פיקה שנה הבאה שחקן הרכב 99.9 אחוז.
     
  15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    זה דיון מאוד מעניין, אבל אנא השתדלו בלי קריאות שעשויות להעליב את הצד השני.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/7/09