לכולם אין ספק שאם יהיה לברסה מחליף כמו חואקין זה יהיה המחליף הטוב בעולם כנראה... אבל למה נראה לך ששחקן כמו חואקין ירצה להיות גיבוי?
במצב הנוכחי של ולנסיה(עושה רושם בדרך למכירת חיסול), אני חושב שעדיף מבחינת חואקין להיות שחקן רוטאציה בברצלונה, מאשר שחקן הרכב בולנסיה, לא?
ואף אחד לא חושב על הצד של ברצלונה. כמו שאמרתי כבר, רכישת מחליף למסי היא לא בראש סדר העדיפויות שלהם והם לא יוציאו על זה כרגע הרבה כסף.
אמנם זה אכן כפי שאמרת לא בראש סדר העדיפויות, אך אני חושב שבהחלט צריכים לשקול זאת בכובד ראש, על אחת כמה וכמה בהתחשב שמסי נוטה להיפצע לעיתים תכופות מידי. כיאה לכך זו העונה שעברה בחלקה מסי היה פצוע ולרייקארד הייתה בעיה קשה מאוד באגף הימני. שחקן בסגנון של ג'יולי יכול להוות אלטרנטביה מצוינת. פאלסיו של בוקה הוזכר לפני כמה שבועות בתקשורת אולם ירד ממנה מהר, אבל בכל זאת, לטעמי הוא יכול להיות אופציה מצוינת לעיבוי החלק ההתקפי וכאלטרנטביה למסי בפרט.
קראתי ראיון עם חואקין לפני מספר שבועות שבו הוא אמר שבקבוצה הבאה שלו הוא רוצה להיות ה-דומיננטי בקבוצה. בברצלונה הוא יהיה שחקן לרוטציה.
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/etoo190708_ES.Xxx על פי אתר המארקה, מילאן וצ'לסי פנו לברצלונה והתעניינו לגבי רכישתו של סמואל אטו, ונשיא ברצלונה, ז'ואן לאפורטה קבע לקמרוני תג מחיר של 50 מליון יורו. ברצלונה לא רוצה להמשיך למכור שחקנים במכירים נמוכים כמו שקרה עם דקו וג'ובאני דוס-סאנטוס, והיא לא מוכנה להתגמש על המחיר. הקבוצות הודיעו לבארסה שבמחיר הזה אין על מה לדבר בכלל. אם לא יימצא פיתרון, הקמרוני יישאר בברצלונה. העניין הוא שבברצלונה חוששים שבמידה ואטו יימכר בינואר השווי שלו בשוק יירד. כצפוי, אולגר נמכר לאייקס תמורת 2.25 מליון יורו
ברצלונה אומרת בפה מלא שהיא לא מעוניינת באטו לעונה הבאה אבל מציבה לו תג מחיר של 50 מיליון יורו? דבר והיפוכו.
מחר המועדון יפרסם רישמית את מספרי השחקנים לעונה הקרובה , "המאבק" החם כאמור הוא על מספר 10 שפינה הגאושו . http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_300/foto_300585_CAS.Xxx בMD ובספורט משערים שמסי יהיה זה שיקח את המספר הזה . בספורט מפרטים קצת יותר על המספרים כשטוענים שדני אלבס יקח את המספר שהשאיר זמברוטה (11) , קאסרס יקח את מס' 12 , קייטה יתפוס את חולצתו של אדמילסון (15) , חלב יקבל את מס' 20 של דקו ,בוז'אן ישדרג את מספרו ל-9 במידה ואטו יעזוב במפתיע עד מחר אבל בינתיים הוא יקבל את 18 שהותיר אחריו אזקרו.
אני מקווה שבוז'אן יקבל את החולצה מס' 7,הכי מתאים לו(מה נסגר עם גודי???) לא 9 ולא 18.... 9 צריכה להשאר אצל סמואל\חלוץ שיגיע במקומו.
תמיד ייחסתי חשיבות יתרה למספרים של שחקנים. אני מתחרפן כשאני רואה מספרים לא קשורים לכלום כמו 99, 85, 79 והגזמות דומות כאלה בטופ של אירופה. מילא איזה וונאבי שחקן כדורגל מהפועל ת"א לובש ספרה כזו, אבל כשרונאלדיניו לוקח את הספרה 80, אלכס 33, רונאלדו את 99 וטבז 32, זה גורם לי לרצות להרביץ להם. שלא לדבר על בלמים (גאלאס) שלובשים את הספרה 10. אותם בכלל צריך להכניס לכלא. איפה הימים ששחקנים היו בוחרים מספרים מ1-22? איפה הימים שחלוצים לבשו מספרים נורמאליים? שון, מנסה להחזיר עטרה ליושנה.
אך ורק במידה ואטו עוזב-אלבס 7, בויאן 9, מסי נשאר 19. אף אחד לא מקבל 10, למה? כי אף אחד לא ראוי בינתיים. למה מסי לא? כי מסי תמיד יהיה 19, ככה אני תמיד רוצה לראות אותו.