ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/08.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לחודש הכי קריטי , אי אפשר להסתמך על בוסקטז ובמיוחד חלב ללחודש הזה

2. RubberSoul Member

זה מה שאמרו גם בגמר ליגת האלופות נגד יונייטד.
    בוסקטס כבר לא ההוא שרק עלה מהנוער,הוא כבר צבר ניסיון מהשנה הראשונה שלו.
    בטח שלחודש הראשון של הסיבוב השני,שזה פחות קריטי מחודש מאי האחרון.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשחקים מול הקטנות אפשר להסתמך עליו ללא בעיה אבל מול הגדולות קשה לי להאמין הוא עדיין צריך להשתדרג.
    בגמר מול יונייטד הוא עשה הכל כדי לא לעשות טעות אם יש סטטיסטיקה לגמר הזה אני אומר לךך בוודאות שאפילו ואלדז נגע בכדור יותר ממנו , בוסקטז ישר התפטר מהכדור איך שהגיע אליו.

4. xavi6 Member

איזה בולשיט. מה ציפית שיקח את הכדור ויעשה לך פדלאדות? הוא קשר אחורי, התפקיד שלו זה להיפטר מהכדור מהר ולהחזיר אותו מהר. נדהמתי מהשקט שלו באמצע ומאיך שהוא שיחק עם מסי איניסטה וצ'אבי בנגיעה, כמה ביטחון ושקט היה לו, גרם לסקולס להיראות כמו שחקן נוער נלהב שעלה למשחק בכורה בקריירה שלו. זה לא יאומן, סטיגמה לא יורדת אף פעם, ולא משנה מה יראו על המגרש תמיד יגידו אותו חרא "הוא צעיר ולא מספיק". הוא מספיק לגמר ליגת האלופות, לחצי (ואל תמכור לי שהוא היה גרוע, הוא היה סביר, אם הוא היה גרוע כולם חוץ מאיניסטה היו גרועים. לך תראה את ברסה צ'לסי מעונת 05-04 תראה את ג'רארד בקישור האחורי בביץ', זה גרוע!) והיה מספיק טוב בשביל כל המשחקים שהוא שיחק בהן מול הגדולות והקטנות, אבל לא-הוא לא מספיק טוב. מספיק כבר. אין צורך לקנות רכש בשביל חודש, זה מפגר.

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/09
  5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ראיתי את טורה משחק בנגיעה אחת .

אז אתה מעדיף לקחת סיכון ירדן ולהשאר עם קשר אחורי אחד שהוא בוסקטז שמקבל צהובים מיותרים סטייל דקו ואז מה נעשה כשגם בוסקטז יושעה בחודש הקריטי הזה?

6. REAL MADRID Member

אני עם ירדן בקטע הזה, לקנות שחקן בשביל חודש אחד בשנה וביתר החודשים פשוט יפגע במערך של הקבוצה זה מיותר.

זה בדוק, בעע

7. xavi6 Member

ארז, דיי, בוא נודה-אתה איתי בכל קטע, רק לא בקטע הזה...

מה אם הוא יושע? ונניח הוא יושעה-מארקז יכול לשחק בקישור האחורי, וגם פיקה שיחק שם במדי סרגוסה. זה פשוט טמטום לקנות קש"א, בין אם זה לחודש ובין אם זה לעונה. פשוט מאוד.

נ.ב
    הראל, אתה חוצפן. דקו צהובים מיותרים? לקרוא לזה מיותרים זה לירוק בפרצוף של דקו. כל הצהובים שלו נבעו מכך שהוא עשה את החלק ההגנתי של רונלדיניו בצד שמאל והיה צריך לרוץ מהמגן לקשר. לכן ה-דבר שהכי היה חסר לנו והיתרון הענק עם דקו היה המשחק לחץ שלו. לדעתי עד היום אין לנו משחק לחץ כזה. בלי דקו והצהובים "המיותרים שלו", כל עונה היינו מוחאים כפיים לריאל בברנבאו.

8. ELIRAN767 Member

כמה ברסה מוכנה לשלם על וייה?

אגב מתיי מתחילים האימונים שלכם?

9. Mr.Eko Member

לא צריך כרגע שום מסצ'רנו... וכמו שזה נראה כרגע עם חלב, הוא הולך לדעתי לקבל מקום בקישור בעונה הקרבה אז זה עוד יותר מצמצם את הצורך במסצ'רנו.

ירדן,משחק הלחץ העונה העונה היה פנומנלי מצד כל הקבוצה ולדעתי הוא לא נופל ממשחק הלחץ אצל רייקארד(הכוונה לשתי העונות הקסומות) ומשחק הלחץ העונה שונה מזה שאצל רייקארד דם בכך שיש לנו שני בלמים שתמיד דוחפים קדימה לקישור והעונה הנרי עשה את החלק ההגנתי שלו בניגוד לרוני ושלא נדבר על אנדריסטו שעשה עבודת אול-אראונד פשוט ענקית כשהוא תיפקד בצד שמאל.

10. xavi6 Member

אתה מדבר כאילו העונה אחרי הדאבל הייתה כזאת גרועה. היא נגמרה רע, אבל היא לא הייתה גרועה. אתם שוכחים שהיינו עם ההגנה הטובה בליגה, ההתקפה הטובה בליגה ורק מאזן השערים האישי מול ריאל קבע את גורל העונה. הקבוצה שהודחנו מולה בליגת האלופות הייתה ליברפול, שהגיע לגמר, שלא נדבר על מצב הפצועים שהיו לנו.

ואגב, הבלמים דחפו גם אז, זה אותו מארקז רק שעכשיו במקום לשלוח לרונלדיניו חלליות מדויקות לרגל, הוא שולח להנרי. אבל זה אותה דחיפה של בלמים. מה שכן היה מדהים היה העליות של שתי המגנים בתקופת ריקארד. אשכרה ג'יו ובלאטי מתרוצצים בחצי של היריבה, היום זה רק אלבס.

אני בכל אופן עדיין חושב שהמשחק לחץ שלנו אז היה מדהים, כ"כ מדהים שהעלים חסרונות כמו של אוליגר, כ"כ מדהים שהעלים את העובדה שג'רארד לא קש"א, כ"כ מדהים שהעלים את העובדה שאדמילסון לא מתאים למערך. הוא פשוט היה מדהים.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_374/foto_374353_CAS.Xxxhttp://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_374/foto_374358_CAS.Xxx

היום אין הרבה חדשות בנוגע לויאה ,מאטה או רכש לברצלונה אבל יש התענינות מהעיר מנצסטר בצמד שחקני ברצלונה.
    הסיטי ינסו לרכוש את פויול ויציעו לו עסקה חלומית מבידה וטרי לא יגיב.
    היונייטד רוצים את טורה שרק בשבוע שעבר חידש את חוזהו.

וגליאני מסמן 3 חלוצים שהוא רוצה שאחד מהם ינחתן בסאן סירו. אטו , הונטלאר ולואיס פבאינו.

12. kadm Member

שלום, לפני איזה חודש, שאלתי פרטים על גביע הגמפר, ועל המחיר של הכרטיסים, ואמרו לי שהמחירים הם בערך כמו משחקי ליגה (מתחיל מאיזה 30 יורו) אבל אז ראיתי את זה:
    http://www.sportsevents365.co.il/event/?q=...D7%A0%D7%94%20-
    כאן הם מתחילים מ90 יורו, יש אמת בלינק הזה? מישהו פעם היה בגסביע גאמפר ושילם כרטיס?

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אומנם לא הייתי אבל אכן כן ,משלמים כרטיס ועוד לא בזול.
    כי זהו הפתיחה הרישמית של העונה עם הצגת שחקנים וחגיגות פתיחת עונה שככל הנראה היריבה תיהיה אינטר.

14. Raulito Madridista

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/07/08/futbol/equipos/barcelona/1247090248_0.Xxx

ז'ואן לאפורטה היה אתמול הדמות הראשית ב'59 שניות' של הטלוויזיה הספרדית, וכמו תמיד - אמר דברים מעניינים. קודם כל ציין לאפורטה שברצלונה הציעה לוולנסיה הרבה כסף עבור דויד ויאה. הוא דיבר על השיטה של ברצלונה בקשר לרכש בניגוד לריאל מדריד, על העמדות שיש לשפר במעט, על אטו וגם הסביר שגוארדיולה קיבל הצעה להארכת חוזה, אך דחה אותה. הנה דבריו:

"יכולנו גם להשקיע סכומי כסף עצומים כמו ריאל מדריד, אבל זו לא הדרך שלנו. אני מבין את הרצון של פלורנטינו וגם את מה שהוא עושה, אבל לנו יש רעיונות אחרים.
    "עשינו הצעה טובה מאוד עבור דויד ויאה, בין 40 ל-50 מיליון יורו.
    "אנחנו צריכים מעט מאוד שיפורים - חלוץ, מגן שמאלי וקשר.
    "רונאלדו שחקן נפלא, אבל אנחנו מעדיפים את מסי כמובן ולא נמכור אותו גם ב-150 מיליון יורו, שזה סעיף השחרור שלו. אנחנו אוהבים אותו מאוד והוא רוצה להישאר כאן. הוא יהיה איתנו לעד. ההתחייבות שלו היא חזקה מאוד עבור המועדון.
    "הסיטואציה עם אטו איכזבה אותי כי הייתה לנו מערכת יחסים מצויינת. התקשרתי אליו ולא תפסתי אותו בטלפון. הלוואי והיינו יכולים לדבר על הכל באווירה נינוחה.
    "גוארדיולה מחזיק בחוזה עד לתום העונה הבאה והוא מרגיש נוח עם זה. כמובן שהצענו לו להאריך את הקשר, אחרי העונה המדהימה שעשינו אשתקד, אבל הוא העדיף שלא".

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/09
  15. 亚历山大帕托 Member

למה גווארדיולה מסרב להאריך את החוזה? יש לו שאיפות מחוץ לספרד?