פי 4 אצל ראייקרד זה כמו אימון שיחרור בקדטים של ריאל. בכל מקרה אני לא רואה את אולגר עוזב כל כך מהר את ברצלונה לאחר שהפך לקדוש ג'ורדי של ימנו.
תפסיקו לחשוב שאתם מעל כולם, אני זוכר את רוביניו הולך אחרי איבוד כדור כאילו הוא בטיילת. די לבלבל במוח "אצל ריקארד אצל ריקארד" כאשר הדבר היחיד שהיה לכם בזמנו, זה ראמוס וראול שידעו מהי מלחמה. אתם לא המצאתם את הגלגל אלכסי וגם אתם לא מחרבנים זהב. וזה לא קשור לג'ורדי, אוליגר בעצמו התראיין לפני הרבה זמן ואמר שהוא לא מרוצה מהדקות ואם זה ימשיך ככה הוא יחפש קבוצה אחרת.
ארז, אולגר אחד שווה אלף מילים בעיני את אולגר אפשר לסכם במשפט אחד: שחקן שהיריבים אוהבים לצחוק עליו ושחקן ש(חלק מ) אוהדי ברצלונה לא אוהבים לשנוא. אם תוריד את הלאומנות הקטלונית שלו ממנו ואת העובדה שהוא שחקן בית בבארסה, תקבל מוצר די בינוני בסופו של דבר. בקשר לשאלה שלך, אני חושב שהוא יהיה משהו באמצע. עמוד שדרה הוא לבטח לא יהיה, אבל אני דווקא מאמין שיש לו בהחלט מה להציע בליגה "צנועה" כמו ההולנדית ומול שחקנים פחות איכותיים. התכונה הכי בולטת שלו היא הלחימה (אבל בינינו, לחימה לבד זה לא מספיק טוב) הבלתי מתפשרת, ויש לו נתונים פיזיים סבירים, אך אולגר די לוקה ביסודות הבסיסיים של שחקן הגנה, הוא קצת כבד ולכן הוא תמיד התקשה לתפקד בצורה סבירה ברמות האלה. מבחינה מקצועית הוא below par לברצלונה, אך לשאיפות של אייאקס הנוכחית בעיני הוא יתאים. כשאייאקס תחזור להיות מועדון פאר ותחזור להתמודד ברצינות בליגת האלופות, אולי סימני השאלה יעלו, אבל כמו שזה נראה זה לא יקרה בימי חייו של פרסאס, אז אין לכם מה לדאוג נכון לעכשיו.
טוב, נסתפק בזה אני מניח. אני בכל אופן מעודד. אם הוא בא בתור בלם שני ולא כמוביל (סטייל המחליף להייטניחה) אני מבסוט, הרי הגנתית הוא חייב להיות טוב יותר מהייטניחה כי גם אני בכושרי הנוכחי טוב יותר מהייטניחה. וכמו שאמרת, זה לא שאנחנו מסתערים על אירופה..
המארקה: וילאנוגה החליט למכור את חואקין (בסביבות 15 מיליון), סילבה (20 מיליון) ווייה (40 מיליון) למרבה במחיר, כשברצלונה היא אחת המוזכרות בהקשר של וייה. לא מאמין שזה רציני. וייה הוא הכל חוץ מ9 ואם יש מישהו בברצלונה שהוא יוכל להחליף בהצלחה זה הנרי, ולא אטו. ארז, פחות רע<>טוב, וחרא פחות מסריח הוא עדין, אחרי הכל, חרא.
אוליגר מיתמודד טוב מאוד עם שחקנים טכניים, הוא בהחלט יודע לשמור עליהם (רונלדיניו בעונת הדאבל אמר שבשבילו זה כמעט בלתי אפשרי לעבור את אוליגר) אבל עם מהירות הוא מסתבך, הוא מאוד כבד ואיטי כמו ששון צין. לשחקנים טכניים הוא עושה בית ספר, לכן תמיד הייתי רגוע כשרוביניו או רובן היו מיתמודדים מולו. לוקה לא שיחק בברצלונה אגב, גאברי תודה לאלוהים כן. אחלה שחקן אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx חואקין...כן! כן! המחליף המושלם. יש באמת צורך להסביר?
לא הייתי מגזים ואומר שהוא עשה להם בית ספר, ובטח שלא הייתי מציין את רובן, שחקן שמבסס 90% מהטכניקה שלו על מהירות, כדוגמא לשחקן שאולגר תמיד הסתדר איתו. וזו לא חוכמה ירדן - כשרוביניו עומד מולך, אתה יכול להיות רגוע בלי קשר לבלם שלך. טוב, אלא אם כן לבלם יש אוטיזם. וחואקין הוא ההוכחה לכך שלפעמים הקריירה יותר חשובה מנאמנות. לכולם היה ברור שהוא יעזוב את בטיס, הבעיה היא שזה קרה שנה אחת מאוחר מדי. במקום לנחות בצ'לסי או בריאל מדריד הוא הגיע לולנסיה, והשאר היסטוריה. תמיד הסתכלתי עליו כאחד מהשחקנים האלה שיהפוך באופן רשמי לסטאר ברגע שיעבור לקבוצה גדולה, הבעיה היא שזה עוד לא קרה. בולנסיה קרו כל כך הרבה דברים והיו יותר מדי צירופי מקרים שפשוט כואב לגמור לו את הקריירה כבר עכשיו. אני הייתי מאוד רוצה לראות אותו בברצלונה או בריאל, אבל בואו נהיה ריאלים - הוא שרוף, והמקסימום שהוא יגיע אליו זו קבוצת מרכז טבלה באנגליה או בספרד, ושם יהיה המבחן האמיתי שלו ומשם הוא אולי, אולי, יחזור לטופ. אני מאוד סקפטי לגבי זה, ולצערי אני מניח שההוא כבר לא יהיה הכוכב הגדול שכולם ציפו ממנו להיות. בלי קשר ועוד ספרדי אחד לדיון הפנטזיות האישי שלי - אני אשמח לאות אותו ביונייטד השנה.
הוא עשה להם בית ספר. במלוא מובן המילה. רוביניו פרפר את זמברוטה ואז ראינו עד כמה הוא באמת יכול להועיל. זה שאתה לא תופס ממנו לא אומר שהוא לא יכול להיות מזיק, גם לרוביניו יש משחקים טובים והוא נתן כאלה מול ברסה ומול קבוצות אחרות. אוליגר גם שיתק את רובן שלדעתי לא מסתמך רק על מהירות אלא גם על טכניקה. אוליגר היתמודד איתו בצורה מושלמת, לא הרגשתי בכלל את רובן מול צ'לסי, רק ראיתי אותו מנסה לפצוע את מסי וגם זה לא הלך לו. אוליגר עשה להם בית ספר, עם כל הגמלוניות שלו. אל תגיד נואש לגבי חואקין, הוא עוד יעלה. כל מה שצריך זה מעבר מסוים, שינוי.
ירדן, אם אתה לא מבין את הציניות שלי, אין לי יותר סיבה לכתוב בפורום. פרשתי. והוא התכוון למחליף לרונאלדיניו שישחק על הקו.
דברים כאלה תכתוב על מאור מליקסון לא על רוביניו... חואקין?! איפה הוא ישחק? אני מאוד אוהב אותו אבל הוא לא מתאים... הוא קיצוני ימני ויש לברסה את מסי.
להזכיר לך את הפציעות השנתיות של מסי? זה יהיה צעד מצויין להביא את חואקין שיגבה את מסי,גיבוי מצויין ללא ספק בכלל.
קשה לי להאמין שחואקין יעבור לקבוצה בידיעה שהוא לא יהיה שחקן הרכב. אם כבר מחליף למסי,אלבס יכול לשחק כקיצוני ימני ופויול ישחקן כמגן ימני.