ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by xavi6, Jul 16, 2008.

1. REAL MADRID Member

זה גם מה שאני חושב כרגע.. אני מקווה מאוד שהסיפור הזה ייסגר על הצד הטוב (והלבן) ביותר. זה מה שחסר לי - ויאה בברצלונה.

2. קטלוני Member

מה אני אגיד לך,ואני יהיה מאושר שויאה יהיה במדריד?גם לא.

3. REAL MADRID Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

תלמד שיעור מירדן, הרצונות והאושר של ברצלונה מעניין לי את הביצה השמאלית..

מה זה?.. ידיעה שהתקבלה זה עתה: גם לביצה השמאלית שלי לא אכפת יותר.. מצטער.. או שבעצם אני לא מצטער.

איפה הימים בהם כשריאל וברצלונה התחרו על שחקן מסוים, השילטון היה אוסר על המשך שוק ההעברות והייתה מאלץ את ברצלונה לוותר על השחקן אם הם רוצים שהשוק ייפתח?

Last edited: Jun 15, 2009
  4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בארסה רוצים שחקן שאמר שהוא רוצה לשחק רק בריאל? לא נשמע לי..

5. guyholl Member

אז הוא אמר. גם רונאלדו אמר שהוא רוצה להישאר במנצ'סטר יוניטד שנה שעברה.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר מביאים את ויאה , אז שיביאו גם את טורס.
    זה פושט תענוג לראות את השיתוף פעולה שלהם ברבע שעה הראשונה במשחחק מול ניו זילנד כרגע.

7. קטלוני Member

you wish...

8. קטלוני Member

שאני אגיד לך כמה שחקנים אמרו שהם אוהדי ברסה ועברו לריאל?
    אז אמרו.

9. xavi6 Member

כמה אתה מדבר ארז, כמה אתה מדבר, כמה שנאה וכמה יהירות. שבו בשקט, קיבלתם 6, ראיתם אותנו חוגגים טריפלטה. תחפרו בור ותיכנסו אליו בשקט.

וייה? אמן ואמן. הגעה שלו סוללת את דרכו של אטו אחוצה.

10. REAL MADRID Member

ירדן, מה נשאר לי חוץ מהיהירות והשנאה?.. לחפור בור? אני כותב את ההודעות האלה מהבור.

11. xavi6 Member

יופי, זה משמח אותי. העיקר שתידע שקיבלת 6 בבור.

12. קטלוני Member

מכל מה שאתה כותב משום מה אני רק רואה ריאל אוניון... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/XXhesitantdevil.Xxx

13. Raulito Madridista

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/06/16/futbol/equipos/barcelona/1245150427_extras_portadilla_0.Xxx

המשא ומתן בין ברצלונה לוואלדז פוצץ על-ידי ההנהלה. הבוקר נפגשו השחקן וסוכנו עם הנהלת ברצלונה במשרדי הקאמפ-נואו, כדי לגשר על הפער בין הצדדים. אלא שהשוער שחתום לעוד עונה נוספת, ביקש סכומים גבוהים מידי - תשעה מיליון יורו לעונה, והצליח להרגיז את הנהלת ברצלונה, שכבר שיפרה את הצעתה הקודמת והציעה לו שכר בגובה שבעה מיליון יורו לעונה. וואלדז דחה את ההצעה כאמור. לא מן הנמנע שהצדדים יפרדו, כמו שהגדיר זאת המארקה - 'הגירושין בין בארסה לוואלדז מתחילים להיות עובדה'.

-------------------------
    אני מבין שברצלונה לא רוצה לוותר על שחקני בית, ווואלדז אכן היה שייך לקבוצה הגדולה הקודמת של ברצלונה ויש לו תארים רבים ברזומה והוא ממש לא שוער גרוע. אבל הדרישות שלו מוגזמות לחלוטין ואני לא מבין למה ברצלונה לא פונה לשוער אחר, שבהחלט יוכל לשדרג אותה. אפשר לחשוב שמדובר בשוער הכי טוב בעולם, יש הרבה שהם יותר טובים ממנו. אם לבארסה יש חיסרון, או נקרא לזה בצורה עדינה 'עמדה בה אין לה יתרון' זו עמדה השוער. בארסה הייתה יכולה לפנות לשוער אחר אפילו רק כדי להראות לוואלדז שאין לה בעייה להביא לו מחליף.

Last edited: Jun 16, 2009
  14. קטלוני Member

במקום לנסות להחתים כבר את ריברי או כל שחקן אחר לעמדת הקיצוני וחלוץ במקום אטו ברסה עכשיו גם צריכה להחתים שוער ברמה גבוהה.
    עד מתי צ'יקי??

15. Dimitar Berbatov Member

הזלזול הזה של אוהדי בארסה (ולא רק הם כמובן) בואלדס מחרפן אותי. לא ראיתי אותו הרבה בעונה החולפת, אבל ממה שראיתי הוא עשה שיפור עצום. הוא כבר לא עושה טעויות מטופשות ביציאות לכדורי גובה ובכלל שיפר הרבה מאוד אספקטים במשחק שלו. כמובן שהוא לא אדווין, בופון או קסיאס, אבל הוא שוער מצוין, לדעתי מחמשת השוערים הטובים בעולם, למרות שאני לא מת על הדירוגים האלה בלשון המעטה.

אם היה איזשהו שוער פנוי שבארסה יכולה להביא, הייתי מבין, אבל מי בדיוק? לא נראה לי שבופון בדרך החוצה מהדלה אלפי..

דרך-אגב, איפה עומדת הדרישה של ואלדס ביחס לשאר הכוכבים של בארסה? רק בשביל לקבל אינדיקיציה עד כמה הדרישות שלו מוגזמות