יש בוסקטס ויש מארקז,אין סיבה לדאוג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx בנוגע לקיצוני\פליימייקר,אחח כמה רציתי לראות את ארשאבין... אבל מה לעשות שנחת אצלכם בלונדון.. ללא ספק ריברי הוא אחד מהמתאימים,שחקן מדהים בכל קנה מידה אבל גם דויד סילבה יתאים אחלה לעמדה הזאת ואם צריך ישחק קצת מאחורה. לדעתי מאגוארו אתה יכול לשכוח,לא חושב שנראה אותו בקאמפ נואו בעונה הבאה.
סוכנו של וואלדז:"הוגשה הצעה, אבל אנחנו מאוד רחוקים" http://news.xinhuanet.com/english/2009-03/02/xin_59203060209380623078615.Xxx גינס קאראבג'אל, סוכנו של ויקטור וואלדז, נפגש היום עם הקבוצה על מנת לדון בהארכת חוזהו של וואלדז, אלא שהוא יצא מאוכזב. לטענתו, ההצעה של ברצלונה לא הייתה מספיק מכובדת ויש עוד הרבה עבודה כדי שהצדדים יגיעו להסכמה. "הוגשה לנו הצעה מעט יותר טובה, אבל אנחנו עדיין מאוד רחוקים", הצהיר סוכנו של השוער. "הפגישה התנהלה באווירה טובה, אבל בסופו של דבר לא הושגה שום התקדמות". עוד אמר הסוכן - "עולם הכדורגל מאוד הפכפך והוא משתנה, כך שיש גבול לציפיות ואנחנו לא מאוכזבים לגמריי, אבל יכלו לפרגן לנו יותר". ולמרות הדברים האלו, קאראבג'אל הצהיר שוואלדז עדיין לא בודק אפשרויות אחרות והוא יעשה מאמץ כדי להישאר בקבוצה בכל-זאת.
האווירה חדר ההלבשה הייתה חולה, הקבוצה כבר שבעה ואיבדה מהכל. עונת 2008 הייתה השיא, הנרי סתם נכנס שמה ועשה רק רע לעצמו ולקבוצה, רונאלדיניו לקח שליטה, מסי כמעט נאבד גם הוא, דקו למרות היותו טוב פשוט נגרר אחרי כולם, זמברוטה היה מעורב, החוסר בשחקני ספסל רציניים רק גרם לבלגן בקבוצה (אזקיירו, אולגר)... ההוכחה לכך - איזה רכש כבר גווארדיולה עשה כשהגיע? הביא שחקני ספסל/רוטציה. פפ פשוט "ניקה את האורוות" כשזרק את כל הזבל לפח. בארסה צריכה להחתים שחקני רוטציה ואולי את זלאטן. לא לפחד מריאל, פשוט לזכור את הגאלאקטיקוס הראשון.
zivmay: זלאטן בנוסף לאטו? או שאתה מאמין שברסה תשנה את המערך (שני חלוצים במרכז), מה שיהיה די טיפשי כי ברסה לא תשנה מערך בעתיד הקרוב. או שאתה מאמין שאחד מהם יסכים לשבת על הספסל, מה שיהיה גם די טיפשי. בקיצור, אם זלטאן מגיע אטו עוזב. כל סיטואציה אחרת תיהיה לא טובה- לא לקבוצה ולא לשחקנים עצמם. ריברי ואגווארו לדעתי בדרך לאנגליה (ריברי ליונייטד במקום רונאלדו וקון לצ'לסי). Mr.Eko: סילבה באמת יהיה רכש מעולה בשביל ברסה. עם זאת בזמן האחרון נחלשו הידיעות בנוגע לפניות של בארסה אליו, ואל זה הצטרפו גם כל הכתבות שמספרות שנשיא ולנסיה החדש רוצה להשאיר אותו לעונה הבאה (בזמן שעל ויאה הוא מוכן לוותר). אני כמובן מקווה מאוד שברסה לא תחתים אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לברצלונה הייתה עונה עקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא זכתה בכול התארים האפשריים בכדורגל בכול רחבי העולם לקבוצות המאמן היא טוב לשחקנים הייתה מוטיבציה וזה השתלם בראסה היא אלופת אולעם האמיתית זה לא קרא בכול תולדותיה יאאלה בראסה!!!!!!!!!!!!! אני מקוה שהדבר ימשיך גם עונה הבאה כי יש להם את זה .
זלאטן:"אני יודע היכן אשחק בעונה הבאה" http://img10.imageshack.us/img10/3920/91851zlatanibrahimovic.Xxx לאחר הניצחון אמש של שבדיה 4-0 על מלטה במוקדמות המונדיאל, ניסו העיתונאים לדלות מזלאטן מידע לגבי מה שקורה עם ברצלונה. "זה לא מוזר עבורך שאתה לא יודע מה יהיה איתך בשנה הבאה?", שאל אותו הכתב, וזלאטן ענה - "אני יודע היכן אשחק בעונה הבאה ואני שומר את זה לעצמי. טוב לי עם זה". עוד נכתב באל-מונדו דפורטיבו שפירסם את הידיעה, שזלאטן התייעץ עם הנריק לארסון, חברו לנבחרת שבדיה לשעבר, לגבי המעבר לברצלונה, וכמובן שהאקס של ברצלונה אמר לזלאטן רק מילים טובות ואפילו חייב אותו לעזוב בלי לחשוב בכלל. ז'וז'ה מוריניו דווקא הפגין ביטחון כאשר נשאל לגבי זלאטן. "אני מאמין שנראה את זלאטן אצלינו בעונה הבאה, זו תחושת הבטן והאמונה שלי, אף אחד לא הבטיח לי שום דבר", אמר.
sport: ברצלונה לא מתכוננת להיכנס לטירוף המחירים של השוק ותנסה לשמור על שיפיות בשוק ההעברות. המחירים של ויאה וריברי שסומנו כמטרות של ברצלונה הינם גבוהים עבור ברצלונה שלא מוכנה לשלם סכומים כאלה מתוך אידאולוגיה. בקבוצה בוחנים אופציות חלופיות. שחקנה של ולנסיה, חואן מאטה, שחקנה של ארסנל, רובין ואן פרסי ושחקנה של צ'לסי, מאלודה.
אם מאלודה יגיע צריך לפטר את צ'קי לאלתר. תביאו את ריברי בסכום נורמלי של 35, אם הוא ירצה-ביירן לא תסרב. אפילו 40 מליון. אם שילמתם על אלבס אז לא על הנרי? פליפה ב-10 גג, והרכש השלישי לדעתי אין צורך, חלב יורד לקישור ויש לנו את הקשר היצירתי המחליף שרצינו, ואת הקיצוני שרצינו, ואת המגן השמאלי שרצינו. מה יותר מזה? ורק במידה ומוכרים את אטו, להביא את וייה. ירד לי כבר מזלטאן.
זלאטן הוא לבטח אחד החלוצים הטובים ביותר בעולם. לדעתי הוא גם הטכני ביותר כך שהוא מתאים לבארסה כמו כפפה, מה גם שהוא סקורר לא פחות טוב מאטו. כמו במקרה של רונאלדו אני כמעט בטוח שזלאטן רוצה לעבור לליגה הספרדית בכול מחיר, אני לא חושב שאטו יתנגד לעבור לאיטליה אחרי כל כך הרבה שנים בספרד. נהיה חכמים יותר בהמשך עונת המלפפונים אבל אני חושב שהסיכויים זלאטן יגיע לברצלונה גבוהים מאי-פעם
בברצלונה מדווחים שהמו"מ עם ויקטור ולדאס נתקע בשל דרישות השכר של ולדאס שמעוניין בשכר אסטרונומי (קצת פחות ממה שמסי מרוויח). בברצלונה מופתעים מהדרישות המוגזמות של השוער וע"פ המונדו דפורטיבו כבר התחילו להריץ שמות למקרה שיוחלט לא להמשיך עם ולדאס. http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009061...-la-cuerda.html
ואלדס דורש 9 מליון שכר, כמו קסיאס, שכר יותר גבוהה משל כולם. רק לשם השוואה-טורה מקבל 2.5, והוא דורש העלאה בצדק, אבל לא ל-9! ואלדס פשוט חוצפן. אם זאת הדירה-לך למקום אחר. הסוכן שלו עוד אמר "העולם לא נגמר בברסה"-לך תחפש את העולם, נראה איפה תרוויח כמו קסיאס. אפילו מסי לא מרוויח כמו קסיאס! חתיכת חוצפן, יש גבול. יאללה אסנחו.
לא מבין מאיפה הפריבלגיה דווקא של החולייה החלשה של ברצלונה לדרוש סכום כזה אסטרונומי. אני מאוד אשמח אם הוא יישאר אצלכם, אבל אני חושב שאם הוא ייתקש על שכר דמיוני כזה שני הצדדים יגיעו לפשרה לפיה הוא ייחפש קבוצה אחרת, הרי שממילא מקומו היה בספק והדיבורים על עזיבה לא התחילו אתמול.
מבחינתי זה נהפך לעניין של עיקרון. לא רוצה את ואלדס בקבוצה, לא בגלל היכולת, שהיא לדעתי טובה, עם פוטנציאל אדיר-אלא בגלל האופי והחוצפה. שילך, שיביאו את אסנחו ב-40 מיליון, או את דייגו לופז ב-50 מיליון, העיקר שואלדס יעזוב. זאת חוצפה שעוברת כל גבול. אני לא חושב שאי פעם התעצבנתי כ"כ, חוץ מהמעבר של פיגו לריאל. בחיים. זה מרתיח לי את העצמות החוצפה שלו, מי אתה בכלל?! תגיד תודה שאתה בהרכב ושאנחנו לא רודפים אחרי שוערים שבקלות היו נוחתים אצלינו אם היינו באמת לוחצים על הדוושה במשך שנתיים-שלוש.