ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/08.

1. אלי מתחן Member

גם רוביניו היה השחקן הכי טוב של ריאל עד שנפצע. פציעות זה חלק מהמשחק, אם שחקן פצוע לחצי עונה כל שנה אתה לא יכול לא להחשיב את זה כחלק ממה שיש לו להציע.
    לא אמרתי שרוביניו יותר טוב ממסי, אבל הקריטריונים שלך לעובדה שהוא לא שחקן ברמה גבוהה הם זהים לקריטריונים שמסי לא עונה עליהם.

2. xavi6 Member

ארתור, אתה רציני!

הבן אדם עשה את הבלתי יאומן ואשכרה הוציא מארתור תגובה רצינית. מי אמר שחלומות לא מתגשמים...?

ירדן, משפשף את העיניים.

עריכה-מסטר ג'ו קול, רוביניו הכי טוב בריאל? ממש לא. גוטי וראול היו יותר טובים ממנו לאורך כל העונה. ואתה יודע מה? גם אם מסי היה משחק בריאל והיה מציג את היכולת הרגילה-קסיאס היה יותר טוב ממנו. הוא לא סחב את ריאל לבדו, בניגוד למסי שכל ברסה תלויה בו.

מסי אשם שהוא נפצע, לכן הוא פחות טוב מכ.רונלדו ומרוביניו, כי להם התמזל המזל והם לא נפצעו. זה קצת מצחיק.
    אם ככה-ואן דאר וארט הוא שחקן בינוני ומטה. ולארסון? לא שיחק עונה שלמה, זה אומר שהוא היה גרוע במשך עונה שלמה. נכון?

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/08
  3. Pipe Member

ומתי זה קרה? זאת אומרת, חוץ מאשר בראש שלך.
    הייתי מצטרף אליך ירדן, אבל השתתפתי בכל כך הרבה ויכוחים על כמה רוביניו מפגר, אני לא רוצה להשמע כמו תקליט שרוט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/7/08
  4. ראול Member

תגידו לי, אתם עושים צחוק!#?$
    הוא שם את הגולים שלו ממצבים מוזרים וחסרי שום ביסוס ספורטיבי. במידה והיה עובר 4-5 שחקנים ושם גול מרשים, זה היה על חשבון מסירת עומק לאחד החלוצים (=גול בטוח). על כל גול מרשים שלו, היו עשרות דפיקות אגרוף על שולחן הפאב וקללות לכיוונו של הטמבל. הוא הרס לנו כל כך הרבה התקפות, הוא החריב לנו א תההתקפה בכל שהותו במועדון והיום ,בגיל 24 (אם אני לא טועה) הוא עדין מחכה לפרוץ. שיילך להזדיין ושיילך לפרוץ בקבוצה שצריכה וונאבי כוכבים עם אחלה כישרון אבל שום טאכלס.

ארתור, מחכה לטלפורט של שון לדיון המתאים.

5. אלי מתחן Member

הפציעות של מסי זה מזל? זה הרבה מעבר לזה.
    רובן במשחקים שהוא משחק הוא אחד השחקנים הטובים בעולם, זה מונע ממך להחשיב את הפציעות כאחד הגורמים לזה שהוא לא כזה?

וכן רוביניו היה השחקן הכי טוב בריאל, אני רק יכול להזכר במשחק מול מאיורקה בברנביאו שבלעדיו היינו מפסידים, או סראגוסה שמהלך שלו הציל לנו 2 נקודות בית מאוד יקרות. אני יכול להתאמץ ולמצוא עוד כמה משחקים מאותה תקופה שהוא במו רגליו הביא את הניצחונות.

6. Pipe Member

מה שממחיש יותר מכל כמה פדלדבילסון הוא נעל זה לראות אנשים מתאמצים להזכר במשחקים טובים שלו. היי, דור כבר שנתיים מזכיר את הסופרקאלסיקו בו הוא "פרפר" את זמבורטה כהוהכחה לכך שהוא כן מופיע למשחקים גדולים...
    אה, ושכחת את המשחק נגד אולימפיאקוס. שם הוא היה ממש טוב מול 10 שחקנים ומול מגן יווני אדיר.

מענין שאף אחד לא צריך לציין קבוצות מולן רונאלדו או מסי היו טובים, כי אחרת הם היו כותבים הודעות במשך יומיים.

ארתור, זה לא קל כמו שזה נשמע... אני אמזג את ההודעות לדיון של ריאל כשהשיחה כאן תגמר, חבל לקטוע אותה באמצע. אולי, רק אולי, יש סיכוי שמשהו מזה יחלחל לאנשים ומספר הסוגדים לגמד המפגר יקטן. אולי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/7/08
  7. ראול Member

נבלה, לקחת לי את הטיעון. יש לך מזל שאמרת אותו בצורה קוהרנטית יותר.

שחקנים גדולים מראים את עצמם, לא צריך לחפש אותם.

ארתור, זה מסכם הכל.

8. ראול Member

*מחזיר את הדיון לברצלונה*

בדיון סוער שלי ושל ירדן (צ'אבי6) הדיון הגיע לפה. כמו שאמר ארז טל בתוכנית הקאלט "רק בישראל" - לא נגענו.

תהנו

ארתור, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Mr.Eko Member

אנדריי אנדריי אנדריי אנדריי אנדריי אנדריי ,לא צריך לא רוביניו ולא בטיח...
    רק תביאו לי אותו והאגף השמאלי מסודר וכל מה שנשאר הוא להביא חלוץ במקרה שסמואל עוזב.

הבחור לפי הדיווחים מת לשחק כבר בקבוצה,העניין הוא עם זניט שרוצה עליו יותר מדי.
    מקווה שירדו בדרישות...

10. messi19 Member

איפה אני יכול לראות תמשחקי הכנה של ברצלונה?אם משהו יביא לי קישור מהאינטרנט גם טוב...

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080719/samu6.Xxx

סמואל אטו נחת אחה"צ במתחם האימונים בברצלונה וזכה לחום ואהבה מהקהל הקטלוני אבל זה לא מנע מפגישה לא רשמית בינו לבין צ'יקי וגוארדיולה בחדר ההלבשה לשמוע שהמאמן לא מעוניין בו.

אטו אמר שהוא מבחינתו בינתיים שחקן ברצלונה והוא שמח להשתתף באימון הקבוצה ויצא איתה למחנה האימונים בסקוטלנד.

לדעתי יש פה איזה מניע שצ'יקי רוצה למכור את אטו , גוארדיולה לא טיפש הוא יודע מה שווה סמואל אטו אבל כנראה לוחצים עליו מלמעלה להפטר מהחשקן ובגלל זה הוא מגיב בצורה כזו. עוד אחת ההחלטות הכי גרועות של הקבוצה בפתיחת העונה הזו.

12. REAL MADRID Member

חלק ממשחקי ההכנה ישודרו בספורט 5 פלוס לייב. אנחנו נעשה מאמץ למצוא לינקים באינרנט למשחקים שלא ישודרו.

13. Raulito Madridista

http://www.fcbarcelona.com/web/thumbnails/199_150/Imatges/2007-2008/futbol/noticies/marc/1entreno130308.Xxx

אולגר מתקרב לאייקס אמסטרדם. ההולנדים רוצים בשירותו של הקטלוני שמיעט לשחק בעונה האחרונה ורוצה לזכות בדקות משחק רבות יותר. גוארדיולה כבר הודיע לשחקן שהוא לא נמצא בתוכניות שלו. אולגר קיבל אישור לנהל משא ומתן עם קבוצות אחרות. ברצלונה ואייקס הגיעו לסיכום עקרוני עבור סכום מכירתו: שלושה מליון יורו+שני מליון עבור הישגים שונים. כל מה שצריך כרגע זה את הסכמת השחקן וההעברה תוכל להיסגר תוך פחות מ24 שעות. באייקס הוא יוכל למצוא חבר אחר שלו שגם שיחק בברצלונה מספר שנים - גאברי, שאפשר לומר שהמעבר להולנד עשה לו רק טוב.
    ברצלונה מעוניינת למכור את אזקארו וגודיונסן, רק שנכון לרגע זה, אף קבוצה לא מצאה עניין בשניים הללו. אולימפיאקוס של ארנסטו וואלוורדה מגששת בעניין האיסלאנדי באחרונה, אך עדיין לא הוגשה שום הצעה רשמית מצידה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/08
  14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אזקרו אם אני לא טועה כבר שחקן חו]שי כי נגמר לו החוזה בבארסה.

לא להאמין איך מוכרים שחקן שלא תורם כמו אולגר ב5 יליון יורו ובאיזה מחיר מכרו ילד שיש לו עוד הרבה מה לתרום לטוטנאהם.

15. xavi6 Member

אזקרו נראה לי כבר עזב, עדיין לא ברור לאן. כנראה לאת'. בכל אופן-עדיף לאוליגר. תמיד חיבבתי אותו מהסיבה שהוא עושה את העבודה שלו ונלחם על המגרש ת-מ-י-ד ולא הייתי צריך לבוא עליו בטענות כמו לרונלדיניו שהוא לא נלחם, הוא תמיד נלחם על המגרש, ובאימונים פי 4 לפי טענתו של ריקארד. אני מקווה שהוא יעבור כי בשורה התחתונה, אחרי השנתיים האלה-אני לא באמת מאמין שיש לו מקום בברסה, בטח לבטח אחרי כל הרכשים ההגנתיים שעשינו. אם גאברי זה הצליח, הוא בעל הבית בקישור שלהם ומככב, שחקן מפתח בכל משחק, אני לא יופתע לראות את אוליגר במקום הייטנחה, ועוד שנה לראות קליפים שלו ביוטיוב.