ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by xavi6, Jul 16, 2008.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיליון אחוז .

2. kadm Member

תודה אחי.
    רק תגיד, כמה זה יעלה בערך כרטיס למשחק? צריך להזמין מראש באינטרנט או שיהיו כרטיסים בקופות? (ואם כן צריך באינטרנט, אז באיזה אתר שהוא לא בספרדית?)..

Last edited: Jun 4, 2009
  3. Becks Member

kadm - במידה והמחירים יהיו זהים למחירי הכרטיסים למשחקי הליגה העונה, הם ינועו בין 25 ל-110 יורו. תלוי איפה אתה תרצה לשבת. מניסיון, אני לא ממליץ לך על הכרטיס היקר ביותר, מצאתי את עצמי בשורה חמישית מהדשא, קרוב לאחד השערים, ולא הצלחתי לראות כמעט כלום בחצי השני של המגרש.

ולגבי השאלה השנייה. עדיף שיהיה לך כרטיס (או כרטיסים) ביד כמה שיותר מהר. במקרה הגרוע ביותר, אין סיבה שתהיה בעיה לקנות כרטיסים בקופות, עדיין זה לא הסופר קלאסיקו...

Last edited by a moderator: Jun 4, 2009
  4. kadm Member

איך הכרטיסים של ה25 יורו? (נ.ב הכרטיסים הם לפי גיל לא? אין כרטיס נוער? אני בן 17)

5. Becks Member

אתה תמצא את עצמך באחת השורות האחרונות באיצטדיון הגדול באירופה. אני באמת לא חושב שכדי לך.

אגב, אני לא יודע אם יש דבר כזה כרטיסי נוער בספרד.

6. kadm Member

אז יש משהו נורמאלי שעולה איזה 35-40 מקסימום יורו נראה לך?

7. Becks Member

לא חושב. מקום נורמלי יעלה לך בין 60 ל-70 יורו. אתה צריך לזכור שהמחירים שאני "זורק" הם של משחקי הליגה העונה. לדעתי המחירים של גביע גאמפר יהיו זולים יותר בגלל שלא מדובר במשחק רשמי ובמועדון ירצו למלא את האיצטדיון.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח שהמחירים לגביע גאמפר יהיו זולים , הם יהיו דומים למחירי הליגה ואולי אף טיפה יקרים יותר.
    גביע גאמפר הוא לא סתם נקרא כך ולא סתם משוחק כל שנה , מדובר על המשחק של פתיחת העונה הרשמי , בו מוצגים על שחקנים הסגל והאימון לעונה לעיני הקהל הביתי , צפויהי חגיגה ובמיוחד כשמדברים על הבאת קבוצה גדולה ורצינית.

9. xavi6 Member

אני לא מבין, לא שמעת על הפורום של ברסה? לך לשם, אנחנו עוזרים למיליונים כמוך. יפנו אותך לאיש הנכון, קוראים לו חמיאל. בהצלחה ותהנה.

10. RubberSoul Member

למחוק

11. REAL MADRID Member

http://img193.imageshack.us/img193/168/lapovene.Xxx

לאפורטה ומוראטי נפגשו בלילה על מנת לדון בעסקת העברתו של זלאטן לברצלונה ושל אטו לאינטר. ע"פ הדיווחים, הסכום שמדובר עליו עכשיו הוא אטו+40 מיליון יורו תמורת זלאטן ומקסוול. מוריניו נתן אור ירוק למהלך שנראה הגיוני יותר ויותר מרגע לרגע.

-------

עוד מוקדם לברך אבל עסקה נהדרת של ברצלונה לפי דעתי. אינטר זאת שנדפקת ממנה..

12. alonje Member

מה?!?!

שמע, אין לי מושג למה ברצלונה הורסים את עצמם. אטו החלוץ הטוב בעולם! תקלטו את זה כבר.

אם ברצלונה זאת מכונה משומנת, להוציא את אטו זה לא להוציא בורג, זה להוציא את ידית ההפעלה! בלי אטו שהבקיע את השערים המכריעים ביותר העונה ברצלונה לא הייתה לוקחת אליפות ובטח של צ'מפיונס.

זלאטן רגיל להשתלט על המשחק של אינטר ולהיות השחקן היחיד שעושה ככל העולה על רוחו ולכן ייקח לו זמן, אם בכלל, להתחבר לקבוצת הסופרסטארים בחלק ההתקפי.

בנוסף, מה לעזאזל מקסוול יעשה בקבוצה? מגן שמאלי? יש לכם את אבידל שלא נראה כאילו הוא ייצא מההרכב בקרוב.

בארסה נוגסים לעצמם ברגל, אם העסקה הזאת תצא לפועל, גם מבחינה כספית וגם מבחינה קבוצתית.

13. JR-Riquelme Member

מאקסוול נהדר לברסה, הן כמחליף והן כפותח. מגן שמאלי מצוין עם יכולת התקפית מהטובות ביותר שיש. אין לו בעיה לשבת על הספסל ואם הטרייד יצא לפועל ברסה קיבלו מה שהם רוצים, חיזוק משמעותי לספסל.

בקשר לאטו, הוא כבש רק את השער בגמר. חוץ מזה לא היה לו שום שער מכריע העונה. זלאטן עולה עליו בכמה דרגות, נכון הוא לא עושה את הלחץ של אטו שגורם לאיבודים, הוא לא מחובר כמו אטו, אבל מבחינה טכנית לתאר שיתוף פעולה שלו ושל כל החלק הקדמי של ברסה זה דבר שאי אפשר לתאר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

14. yonmu Member

אם זה באמת קרה, בארסה כנראה הופכת לקבוצה מושלמת.

אטו כבש הרבה שערים בעונה האחרונה בעקיר מהסיבה שהו השחקן הכי קידמי במערך של בארסה. אני לא אומר שהוא לא חלוץ טוב, אבל בחודשים האחרונים כולם ראו את הירידה ביכולת שלו, למרות השער בגמר. זלטאן הוא לדעתי החלוץ (אם לא השחקן) הטוב ביותר בעולם, וקבוצה איתו, צ'אבי, ואינייסטה, זה קבוצה שפשוט אי אפשר להוציא ה את הכדור מהרגליים (לא שעד עכשיו זה היה כל כך קל).

מקסוול יחליף את סילביניו בתור גיבוי לאבידאל, ולמרות ההופעה המצוינת של סילביניו בגמר האלופות אני עדין חושב שמקסוול שחקן טוב יותר.

15. Mr.Eko Member

טוב שאתה מציג את זה ככה אבל מה עם השער שלו בקלאסיקו הראשון? מה עם השער נגד סביליה בפיחואן.? מה עם השערים נגד אתלטיקו במשחק הראשון נגדם העונה?

אני לא אומר שהייתה לו עונה מושלמת אבל יחד עם זאת גם לא הייתה לו עונה גרועה,אטו זה באמת לא אותו אטו שאנחנו מכירים משנים קודמות אבל הוא עדיין חלוץ שיודע לשים את הכדור ברשת וזה בנוסף להתאמה המעולה שלו לשיטת המשחק של בארסה ואת החיבור המדהים לאוהדים ואת המקום שהוא תפס אצלנו בלב...
    בקשר לזלאטן,הוא מדהים ללא ספק בכלל,גבוה,חזק מאוד,מהיר,שליטה פנטסטית בכדור,משחק ראש משובח,בעיטה חזקה מאוד,סיומת,מה חסר לחלוץ האדיר הזה? אבל אני לא יודע כמה הוא יתאים למה שפפ מנסה ליישם,אני לא יודע אם הוא יהיה נייד כמו אטו או יפעיל את אותו לחץ וזה דבר שמאוד חשוב במערך כמו של בארסה. ויש גם את הנושא של האגו שיכול לפגוע במרקם הקבוצתי. דווקא הקטע עם מקסוול כבר יותר טוב,מגן שיתאים בול עכשיו לסגל.

הרגש משתלט פה והלב כל כך רוצה לראות את אטו נשאר אבל מי יודע איך הדברים יתפתחו. ובכל מקרה זה עדיין בגדר דיבורים ככה שנראה כבר מה יהיה...

Last edited: Jun 5, 2009