ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by xavi6, Jul 16, 2008.

1. kadm Member

אני שמה עד ה20 באוגוסט.
    מה זה אומר?

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלחמת אטו השנייה ?

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20090602/etoo0206092.Xxxhttp://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20090602/cuatro0206096.Xxx

בשעות הצהריים ה'ספורט' דיווח שבקבוצה מתכוונים להאריך לאטו את החוזה עד 2013 .
    ומנגד , ב MD (שכזכור היה אנטי אטו גם בתחילת העונה שעברה) פירסם שבקבוצה מחפשים לו מחליף והמועמדים הם: פורלאן ,ואיה, זלאטן ובנזמה.
    בשעות הערב, גם העיתון 'ספורט' עם הכתבות על מכירת אטו ומציאת לו מחליף.

3. Raulito Madridista

ללא ספק מדובר באחת הדילמות המרכזיות של ברצלונה הקיץ. לאטו אין את המעמד של מסי בקבוצה, אבל הוא רחוק מלהיות סתם שחקן. זו כבר עונה חמישית שלו בקבוצה והוא התחבר לקהל ולמועדון, הוא היווה את הבסיס של הקבוצה המצויינת של רייקארד. ואם מסתכלים מבחינה מקצועית בלבד - הוא גם סיפק את הסחורה ברוב שלבי העונה פרט לסיום הדועך כמובן, ולא פייר לשפוט שחקן על פי שני משחקים נגד צ'לסי, מה גם שכל חלוץ לדעתי היה מתקשה מולם ובלונדון למשל אף שחקן של ברצלונה לא הבריק. מצד שני, יש תחושה שאטו כבר מסוגל לפחות נגד הגדולות באמת, ואין ספק שויאה או זלאטן חלוצים טובים יותר ממנו, ונראה שיש אופצייה באמת ריאלית לרכוש אותם. האם מישהו כאן חושב שלמרות הטרבל המדהים, הקבוצה לא תתחזק בקיץ או לא תעשה אף שינוי, בהרכב או מבחינת שחקני הספסל המרכזיים?;

4. zivmay Member

אטו הכי מתאים למערך של בארסה.
    זלאטאן הוא עצלן, ממש ברבאטוב 2. אין מצב שהוא יעשה את הלחץ שאטו עושה, את התנועה הפנטסטית, וכאמור אין לו את המהירות שמזכירה את של אטו.

אולי ויאה הוא הכי קרוב להיות אטו מהבחינה הזאת, אבל אטו בא עם כל החבילה. נכון שהוא פחות סקורר מאשר ויאה, אבל הוא יותר חזק ממנו ויותר מהיר ממנו. אטו הכי מתאים לשיטה של בארסה.
    כדי שבארסה תשתדרג חייבים להוסיף למכונה לא להחליף אותה. חייבים להביא את ריברי, או מישהו שקרוב לרמה שלו.

Last edited: Jun 3, 2009
  5. yonmu Member

לדעתי שחקן אגף רציני שיתחרה על המקום של הנרי בהרכב זה בדיוק מה שבארסה צריכה (במילים אחרות, ריברי). במקרה כזה אפילו אם אטו יאכזב, הנרי יהיה גיבוי גם לעמדה שלו וגם לעמדה של ריברי, בנוסף לבוז'אן (אלא אם כן כבר לא סומכים עליו?), כשמסי כמובן באגף השני.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://d.yimg.com/a/p/sp/getty/b9/fullj.8c960e9e1aa6088e4bf904edc4c2d9e1/8c960e9e1aa6088e4bf904edc4c2d9e1-getty-fbl-eur-c1-final-esp-eng-barcelona-manutd-cup.Xxx

לא סתם בכה סילביניו בגמר ליגת האלופות בסיום המשחק , כנראה שהוא ידע שזהו משחק הפרידה שלו מברצלונה , עונת הפרידה שלו מהקבוצה בעונה כה חלומית.
    היום הקבוצה מפרסמת שלא תחדש לשחקן בן ה35 את החוזה ואחרי 5 שנים במועדון יסיים סילביניו את הקדנציה שלו בברצלונה ואולי גם את הקרירה.
    השחקן שנמצא בברזיל יכנס בימים הקרובים מסיבת עיתונאים בה יודיע על תוכניותיו לעתיד.

ואתמול נחשף הסרטון שהקרין גוארדיולה לשחקניו דקות ספורות לפני שעלו לכר הדשא ברומא.
    http://www.youtube.com/watch?v=GTfZIm1XSz8
    שימו לב כמה גדול , וחכם המאמן הזה . הכניס לסרטון גם את הילדים פדרו וויקטור סאנצ'ז שבקושי זכו לדקות משחק , את שלושת השוערים,אפילו הוא הצליח לקחת איכשהו ביצוע של חלב ובמיוחד את גאבי מיליטו שלא זכה לשחק אפילו דקה אחת של משחק בעונה הזו.

Last edited: Jun 3, 2009
  7. פול סקולס Member

תמונה סופר מרגשת, אפילו שאין לי שום קשר אליו (הנה אני מודה, לא זוכר כדורגל מהתקופה שלו בארסנל).

8. kadm Member

מישהו יכול לענות לי?

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי , אתה רוצה משחקים בארה"ב או בברצלונה ?

בארסה תתחיל את המסע שלה בארה"ב ב 27.7 , ב1 לאוגוסט,5 לאוגוסט ו - 8 לאוגוסט תשחק משחקי הכנה ותחזור לברצלונה למחרת המשחק האחרון.

ב15 לאוגוסט ירך הסופר קאפ הראשון בבילבאו ושלושה ימים לאחר מכן גביע גאמפר.

10. xavi6 Member

"קודם כל הקבוצה, אח"כ אני". זה היה סילבניו. סלביניו ראה את ג'יו מהספסל פותח בהרכב של ברצלונה, סילביניו ראה מהספסל בפריז את בלאטי קונה את עולמו ובטוח אמר לעצמו "גם אני רוצה, גם אני" אז הנה, אחרי שראה את בלאטי וג'יו בוכים, כל אחד בתורם את הבכי המרגש שלהם-הוא בוכה, לא בפריז, אלא ברומא. הגמר הזה היה שייך לו, וזה כנראה הדבר הכי גדול שהוא אי פעם עמד מולו, וכנראה משחקו האחרון. החתימה שלי שונתה בהתאם, המילים הכי מתאימות לבחור הזה. השחקן עם הכי פחות אגו בחדר הלבשה, השחקן שהוא החבר הכי טוב של כ"כ הרבה שחקנים כמו מסי וצ'אבי. הלוואי וילך להדריך את הילדים שלנו או ילך לתפקיד ניהולי במועדון, באמת חסרים שחקנים כמוהו בעולם שיוכלו לשבת בספסל בלי האגו ולעלות בגמרים בכבוד ולהביא את הגביעים האלה, עם הג'לטלמניות הכ"כ ידוע שלו. קודם הקבוצה, אח"כ אני.
    תודה סילביניו!!!

11. yonmu Member

הוא פרש מכדורגל או רק עוזב את בארסה?

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שעדיין לא החליט...הוא יכנס מסיבת עיתונאים בה יספר על ההחלטה שלו

13. kadm Member

בברצלונה.
    אני שמה מה 13 עד ה20 באוגוסט.
    איזה משחקים יש לברצלונה בתקופה הזאת שמשוחקים בתוך ברצלונה ?

14. Mr.Eko Member

18/08 - גביע גאמפר (זהות היריבה טרם ידועה).

Last edited: Jun 4, 2009
  15. kadm Member

וזה מאה רחוז בקאמפ נואו?