ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/08.

1. Raulito Madridista

דניאל אלבס:"אנחנו מאמינים שאפשר לזכות בהכל"

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/04/20/futbol/equipos/barcelona/1240229883_0.Xxx

קצת לוח המשחקים הרצחני שמצפה לקבוצתו, דניאל אלבס התראיין היום למארקה ודיבר על סוד ההצלחה של ברצלונה ועל האיכות של מאמנו גוארדיולה, על המשחק נגד האקסית ביום רביעי וגם על המשך העונה הנוכחית. אפילו על השופטים.
    הנה דבריו:
    "הכדורגל שאנחנו מציגים הוא דבר נדיר. היו הרבה קבוצות שזכו באליפות, אבל אני לא חושב שהן שיכנעו עד כדי כך. אנחנו מנצחים ומנצחים כמעט בכל מקום ובכל מגרש. הביטחון עולה לנו משבוע לשבוע. הסוד הגדול של הקבוצה זה החיבור וגם הרעב, השחקנים נותנים את הלב בשביל הקבוצה. אנחנו, השחקנים והמאמן, מאמינים שאפשר לזכות בכל שלושת התארים העונה. למרות לוח המשחקים הצפוף"
    "גוארדיולה מאמן ענק, הוא רואה את הכדורגל בצורה אידיאלית, הוא בן-אדם מאוד חכם. הסוד שלו זו העובדה שהוא היה גם שחקן ושחקן מיוחד שהוא היה המוח של הקבוצה, וזה מקנה לו יתרון. גוארדיולה מדבר איתנו בגובה העיניים והוא מתנהג כאילו הוא עוד אחד מאיתנו, החיבור שלנו אליו כל-כך חזק".
    "אנחנו ממש לא מפחדים מהמשחק שלנו בסנטיאגו ברנבאו, כבר ניצחנו משחקי חוץ קשים מאוד העונה. זה תלוי בנו ואנחנו נבוא עם ביטחון כדי לנצח גם שם. הדרך לאליפות עוברת שם. אני אתן הכל כדי לזכות בתואר, אני מאוד מחכה להיות אלוף בליגה הנהדרת הזאת".
    "סביליה קבוצה חזקה ואנחנו ממש לא מזלזלים בה, למרות שפאלופ ייעדר. אנחנו לא יכולים לסמוך על ההפסד שלהם במאסטייה. אני ראיתי את המשחק שלהם נגד וולנסיה וזה היה שווה כוחות לחלוטין, יש להם מה למכור. סביליה אף פעם לא מוותרת והיא תקשה עלינו".

2. Mr.Eko Member

ואנחנו כמובן מקווים שהלוחם הברזליאי ימשיך איתנו עוד שנים רבות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

3. xavi6 Member

תן לי שחקן כמו אלבס לא צוללן ואני בועט בערס המצוי הזה לאלף עזאזל. תן לי את אוליגר של 04-06 אני בועט בערס לאלף עזאזל. רק תן לי שחקן נורמלי כדי שאני יוכל לבעוט בדבר לאלף עזאזל.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אותי מעצבן הצלילות האלה , אבל לא יהיה יותר טוב ממנו.

5. guyholl Member

עזבו צוללן. השחקן הזה פשוט לא יודע לחטוף כדור בלי לעשות עבירה ולפעמיים זה מגיע לרמות בלתי נסבלות. יש מצבים ששחקן היריב נמצא במצב שהוא כבר לא יכול לעשות כלום חוץ מלאבד את הכדור אבל אדון אלבס יתן לו עבירה עם כאסח מיותר. זה פשוט נמאס ואם אני הייתי פפ, על כל פאול כזה, הוא היה יושב על הספסל.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://estaticos02.marca.com/albumes/2009/04/28/fcb_che/1240949431_extras_albumes_0.Xxx

רגע לפני הקלאסיקו ומשחק הגומלין בצ'לסי ברצלונה קיבלה אתמול את המכה הכי קשה שהיא יכולה לקבל בחולייה האחורית , רפאל מארקז עם קרא במיניסקוס והעדרות של לפחות חודשיים שמשמעותה שתמה לו העונה(כל משחק מול צ'לסי בבית בליגת האלופות גורם למישהו משחקנינו לגמור את העונה ארררררררר כמה הם נאחסים).

7. Spanish Weapon Member

ביום רביעי בגומלין בלונדון זה יהיה המבחן של ברצלונה אבל מעל לכל של גוואדיולה.
    19 מיליון יורו ברצלונה הוציאה מכיסה לטובת רכישתו של קאסרס והכל בעקשנותו של גווארדיולה,הגיע
    הזמן לראות אם קנינו חתול בשק או שבהחלט מדובר על בלם כשרוני שאפשר יהיה לבנות עליו
    למשך שנים.

8. xavi6 Member

יותר מזה-זה מבחן לפיקה. תמיד טענתי שמדובר בשחקן הכי טיפש שלבש את חולצתינו, מישום מה גומרים עליו אחרי כל משחק. ובכן, הנה ההיזדמנות של הפויול העתידי שלנו, בלי מארקז ופויול, ההגנה תהיה ב-א-ח-ר-י-ו-ת-ו. בהצלחה.

9. hai80 Member

גאון הדור אתה
    לפענח אם קניית שחקן בן 20 שהוא כישרון ענק הייתה שווה במשחק גומלין בצ'לסי שכל הלחץ עליו.

גם אם הוא יבקיע 4 גולים עצמיים הוא לא יהיה חתול בשק כי הוא בא ככישרון לעתיד כיורש לפויול אז להגיד שהוא חתול בשק לפי משחק כ"כ חשוב בגיל כזה צעיר וחסר ניסיון זו טענה טיפשית ומגוחכת בעיניי.

משחק הבא אתם צריכים לעלות במטרה אחת - לכבוש שערים. יש לכם את ההתקפה אולי הטובה בעולם ואם אתם רוצים להעפיל אתם צריכים לחשוב על התקפה וגם יהיה לכם יותר קל כי צ'לסי גם תנסה להבקיע

10. אור14 Member

הסופר קלאסיקו הולך להיות אולי המשחק הכי חשוב במרוץ לאליפות, ואולי אפילו לחרוץ את העונה.
    ברצלונה שמגיעה אחריי הפסד מול ריאל מה שפותח את המרוץ לאליפות(שהיה שבוע וחצי לפניי ב6 נק') וזה מאוד לא אידאלי למשחק מול צ'לסי שתבוא לנצח באנגליה.
    לדעתי הכי חשוב זה היכולת של אינייסטה צ'אבי ומסי, הנרי ואטו ידעו לתת את הגולים ברגע שהקישור יהיה במיטבו.

11. Spanish Weapon Member

סליחה,אבל כשאתה מתעקש להביא שחקן ב19 מיליון יורו אתה כנראה בטוח שהוא יתן תמורה בעתיד
    אבל גם יתן תמורה בהווה.
    אני לא זוכר הרבה קבוצות שרכשו שחקנים ב19 מיליון יורו מתוך ראייה בלעדית לעתיד ועוד שחקנים שעד
    לפני כן כמעט ולא שמעו עליהם (אם בכלל שמעו)
    לא טענתי שרק המשחק מול צ'לסי יהיה המבחן שלו,אני ראיתי את קאסרס במעט שהוא שיחק העונה
    ולא ראיתי שום ניצוץ של בלם גדול ששווה אפילו רבע מסכום הרכישה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/09
  12. REAL MADRID Member

אני ראיתי את עניין החתמתו של קסארס כסוג של 'נקמה' בריאל מדריד שגנבה להם את גאראי מתחת לאף לגאראי ולברצלונה כבר היה סיכום אז המו"מ עם סנטאנדר נתקע, ריאל מדריד הגישה הצעה משופרת והחתימה אותו. אותו דבר קרה פחות או יותר עם קסארס שסיים השאלה ברקראטיבו וסיכם בריאל מדריד שכל שנותר לה הוא לסכם עם ויאריאל, ריאל מדריד לא מיהרה לסגור את העיסקה וברצלונה הגיעה הוסיפה 4 מיליון יורו להצעה של ריאל מדריד וזכתה בשירותיו של האורוגוואי.

13. hai80 Member

לשם השוואה , ולנסיה קנתה את אבר באנגה ב18 מיליון יורו ובסכום דומה ריאל את גאגו והיגוואין ואם אתה זוכר אז העונות הראשונות של כל השחקנים שהזכרתי לו היו העונות שעליהן הם חלמו.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/09
  14. zivmay Member

משום מה אני אישית לא ממש דואג לבארסה בגומלין.
    קאסרס שחקן כישרוני מאוד, וראיתי אותו הרבה פעמים השנה, נכון שהיו לו כמה משחקים עם טעות אחת או שתיים, אבל הוא מאוד חזק, מאוד טכני יחסית לבלם, והכי חשוב הוא אחד הבלמים הכי מהירים שראיתי. בגלל הסיבה האחרונה ההגנה שלא בארסה לא צריכה לדאוג, פיקה בעונה גדולה, ושיש לך הגנה כלכך מהירבה עם אלבס, אבידל וקאסרס צורת המשחק של בארסה ( לשחק בקו הגנה גבוהה) ממש לא תיפגע.

לדעתי, בארסה עולה ואפילו עם ניצחון, אחרי הבונקר של צ'לסי במשחק הראשון ( פשוט לא יאומן איך קבוצה מצמרת הליגה האנגלית כמעט שלא נוגעת בכדור), צלסי תהיה חייבת להשתחרר ויהיה משחק פתוח, שמאוד מתאים לשחקנים המהירים של בארסה.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20090430/tridente6.Xxx

מסי , אטו והנרי נכנסו אתמול להיסטוריה של ברצלונה ולא רק בזה ששותפו בקלאסיקו הכי גדול שכנראה ישוחק אי פעם . אלה בזה שהם הטרידנטה הכי איכותית בהיסטוריה של ברצלונה.
    השיא הקדום היה של פושקש,די סטפאנו ולואיס דל סול שכבשו יחד 66 שערים וזה יתחלק בינהם כך:
    פושקאש-28 שערים
    די סטפאנו-21
    דל סול-17

הנרי,אטו ומסי כבר עם 69 שערים ויש עוד 4 משחקי ליגה פלוס משחק אחד בגמר גביע המלך ואחד בצ'מפיונס ליג (ואולי עוד אחד..).
    הנרי-19 שערים
    אטו-27
    מסי23

אגב, בפעם האחרונה שברצלונה ניצחה 2 סופר קלאסיקו זה קרה בעונת 97/98 ואז זה נגמר בדאבל עם אליפות+גביע ספרדי.

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_360/foto_360312_CAS.Xxx
    ברצלונה תרצה בטח לשבור עוד שיא שזה יהיה שיא הנקודות לעונה.
    השיא שייך לריאל מדריד 92 נקודות בקדנציה הראשונה של קאפלו בעונת 96/97 , אז אבל הייתה ליגה של 22 קבוצות (ז"א 42 משחקים) ,בארסה תצטרך 8 נקודות לפחות מתוך ה12 האפשרויות כדי לקבוע את השיא החדש.
    גם השיא של מס' הנק' הכי גבוה בעונה של 38 משחקים היה שייך לריאל מדריד וזה היה בעונה שעברה עם 85 נקודות , ברצלונה אתמול השוותה את השיא הזה ורוב הסיכויים שגם תשבור אותו

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_360/foto_360293_CAS.Xxx
    בנוסף על כך ברצלונה בדרך לשבור את שיא 102 השערים של הדרים טים של קרויף , השיא כמובן עומד על 107 שערים של פושקאש וריאל בעונת 89/90 ובארסה צריכה (ויכולה) להבקיע 8 שערים בארבעת המשחקים שנותרו כדי לשבור את השיא הזה.