ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/08.

1. REAL MADRID Member

אני אתייחס לשמות,

טורס - אין שום סיבה שיחזור לספרד, במיוחד לא לאחר עונה מצויינת בליברפול. אני לא חושב שהוא יחזור לקבוצה בספרד שהיא לא אתלטיקו מדריד, מה גם שהמחיר שלו הוא לטעמי היקר ביותר מבין כל השמות האחרים. לא רואה אותו מגיע.

דוויד וויה - שם ריאלי אולי לפני היורו. לא חושב שדוויד וויה יעזוב את ולנסיה לקבוצה בספרד. יכול מאוד להיות שאני טועה.

דרוגבה - כל הסימנים מראים שדרוגבה לא הולך לעזוב את צ'לסי. סקולארי מעוניין בו. אם דרוגבה יהיה מעוניין לעזוב את צ'לסי אז ברצלונה תהיה אופצייה מעניינת עבורו, המחיר שלו סביר בהתחשב לגילו אבל המו"מ עם צ'לסי לא יהיה קל בכלל.

טבז - אה? לא חושב שהוא יעזוב את היונייטד. אין מה לכתוב יותר מזה, לא חושב שהוא יגיע.

קאנוטה - אופציה מעניינת. חלוץ טוב שיכול מאוד להיות שיצליח בברצלונה. אבל להביא אותו מסביליה לאחר שייטה ואלבס כבר עזבו לטובת ברצלונה יהיה קשה מאוד.

רוביניו - אני מקווה שלרוביניו יש מספיק שכל בשביל לא לעשות טעות כזאת ולהשניא עצמו על כל אוהדי ריאל. אם ריאל תמכור את רוביניו (ועל פי ההצהרות האחרונות זה לא עומד לקרות) זה לא יהיה לברצלונה, אלא אם כן היא תציע סכום בלתי רגיל עבורו (מעל ה-50 מיליון יורו).

2. JR-Riquelme Member

אחחח רוביניו בברסה... חלום! שלא יתגשם...

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להביא את רוביניו בקלות , רק לשלם את הסעיף שחרור שלו (כמה הוא עומד ? ) או שרוביניו ילך לבצע את חוק וובסטר הזה .

4. JR-Riquelme Member

הבעיה עם רוביניו שלא נראה לי שיש לו מספיק ביצים כדי לבצע מהלך שכזה...
    מעט מאוד שחקנים יביאו את זה על עצמם

אבל אם רונאלדו יגיע לריאל, יכול להיות שרוביניו יעשה הכל כדי להוכיח לריאל שהם טועים

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/08
  5. S.Eto'o Member

ברבאטוב חלוץ נהדר,מלבד הסיומת המצוינת שלו הוא גם שחקן שיודע לתת מסירות חכמות,אחד השחקנים היותר אינטלגנטים שראיתי בשנים האחרונות.
    למרות החיבה שלי אליו אני מעדיף שהוא לא יגיע לבארסה מכיוון שלפי דעתי הוא לא מתאים לשחק כחלוץ בודד,אני מעדיף חלוץ מהיר,וייה האופציה הריאלית הכי טובה לעמדה הזאת.אם פפ ישנה את המערך ל4-4-2 אז ברבאטוב יתאים מאוד.

6. xavi6 Member

איזה חלום? חלום בלהות של כל אוהד ברסה נורמלי. לא, לא חלום לראות את גוטי או ראול לובשים כחול-אדום, לא חלום. אז חלום לראות את רוביניו? הפדלאדה בוי? שישאר בריאל, טוב לנו ככה.

רק שם אחד מבין כול-וייה. אם לא הוא-ברבאטוב. אבל אך ורק במידה ואטו עוזב. בלי קשר לאם אטו עוזב או לא, אני רוצה לראות את ארשבין. מושלם לעמדת הקיצוני שמאלי שנותר, פשוט מושלם. מס' 10 החדש שלנו מבחינתי, אני קונה. הרוסי בידיוק בפריצה שלו, אחרי יורו אדיר מבחינתו ואחרי עונה מושלמת בזניט, תהיה טעות קשה לא להביא אותו בייחוד שהוא מחזר אחרי ברסה יותר מאשר ברסה מחזרת עליו. כמה רמזים עוד הטמבלים האלה צריכים?! יאללה, קקדילה!

7. REAL MADRID Member

לפי מה שהבנתי חוק וובסטר הזה תקף רק במידה והשחקן מודיע לקבוצה 15 יום מתום משחק הליגה האחרון על הרצון שלו לעזוב.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוביניו לא יעבור לברסה כל הכותרות זה בגלל נושא כ. רונאלדו , רוביניו המפונק רוצה שלא ישכחו אותו אזהוא עושה קצת פוזות ומנסה לזכות בצומי מצד שוסטר ומיאטוביץ'.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בישביל מה בכלל להביא את הברזילאי?
    אנחנו צריכים חלוץ חוד, חלוץ מטרה, לא כזה שישחק בכנפיים/ מאחורי החלוצים. כמו שציינו, וייה הכי מתאים, ואם לא הוא, ברבטוב. למרות שנראה לי שהאחרון כבר עם רגל וחצי ביונייטד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/7/08
  10. אבו Member

עדיין לו הוזכר ולו בקטנה את הקטע החדש עם הסמואל?
    הבחור נראה באוזבקיסטן(יש תמונות)- כאשר היו"ר של הקבוצה שרוצה לרכוש אותו שמה הצהיר שהוא יחתום בימים הקרובים(מה הסכומים? שלא נדע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ) ל-3 עד 6 חודשים.

מצד שני, יש אומרים גם שאטו באוזבקיסטן רק לשם מטרות אישיות ולא בשביל לחתום.
    חבל על הסמואל אם הוא יעשה את השטות הזאת, כוכב כמוהו יכול לעשות כסף גם בגיל 32. אבל כבר בגיל 28?

אגב, מכל השמות שהונפצו פה היחיד להערכתי שיש סיכוי שיגיע לקטלוניה(פרט לברבטוב), הוא דידי דרוגבה- סוכנו לפני יומיים התראיין והעתיד של דרוגבה בכל מקרה נמצא בערפל- להערכתי הוא יישאר בצ'לסי, אבל סוכנו אמר שרק ב-10 ימים הבאים יוחלט סופית על עתידו.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה אבו , אם אטו מתכוון לחתום על חוזה של בין 3 ל6 חודשים אז כנראה הוא רוצה להיות שחקן חופשי בינואר ואז לעבור לקבוצה גדולה באירוה בלי הקשיים של בארסה.

12. Ohad_Glr Member

עד מתי החוזה הנוכחי של אטו בברסה? מישהו יודע עד מתי הוא חתום?

לא נראה לי שאטו רוצה לשחק באוזבקיסטן, הרבה יותר סביר לדעתי שהוא שם בעניינים אחרים.
    בכל מקרה אנחנו נדע מה אטו מתכוון לעשות כשיגיעו מוקדמות ליגת האלופות (מתי הן אגב?) . לפי מה שאני יודע אם הוא משותף במדי ברסה במשחקים האלה (או שאולי זה לא תקף במוקדמות אלא רק משלב הבתים?) הוא לא יכול לשחק העונה בצ'מפיונס במדי קבוצה אחרת.
    אטו בוודאי לא ירצה "לשרוף" לעצמו את הצ'מפיונס לעונה הזאת ככה שאחרי המשחק הזה נדע אם הוא באמת נשאר.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/08
  13. Mr.Eko Member

רונלדיניו הלך ובגלל זה אנחנו צריכים דחוף שחקן בעמדה שלו,רוביניו יכול לשחק בעמדה הזאת(קיצוני מצד שמאל) ובגלל זה נוטים להביא אותו,לא שאני תומך בזה כן...... חלוץ נביא אני מניח בלי קשר אליו במקרה שאטו יעזוב.

ואם מדברים על אטו,מאוד מוזר כל מה שהולך עם החתימה שלו באוזבקיסטן... אני מקווה שזה באמת שטויות ולא רציני...
    Abu מדברים בסביבות ה-40 מיליון יורו...

14. xavi6 Member

היה מאוד חשוב לי!

דור, זה כלל לא שמועות. מבחינתי להחתים שחקן כזה לעוד 6 שנים, שיסיים קריירה אצלינו. את ג'יו הייתי מוכן לשחרר בחינם, שחקן כמו טורה אני מחתים עד שהוא פורש מכדורגל. זה עניין של אופי. מדהים אותי איך שחקן נבחרת חשוב כמוהו לא פתח את הפה, לא התלונן על הצוות הרפואי המטומטם שלנו ושיחק עם גב פצוע וסיכן את הגב שלו, פשוט סיכן את הגב לפציעה הרבה יותר חמורה. מדהים השחקן הזה. עוד יותר מדהים שיש לנו צוות רפואי וקבוצה כזאת מגעילה וצבועה שמוכנה לשלוח את טורה לדשא בידיעה שהגב שלו לא בסדר, זה פשוט פשע. אותם אנשים גם גרמו לאדמילסון לפספס מונדיאל, הרי מי היה הרופא החכם שמסר לרופאי ברזיל "הכל בסדר!" אם לא הרופא המטומטם שלנו. אדמילסון פספס מונדיאל למען וגם בגלל ברסה, כי הוא התעקש על מנת לשחק. כמה שחקנים יכולים להגיד את זה על עצמם? חבל שבמקום לסגוד לשחקנים כמוהו, העברה שלו לויאריאל עוברת בשקט כזה בלי מילת תודה. זה, זה הכדורגל היפה חבר'ה, שחקנים כמו טורה ואדמילסון.
    לגבי הפסקה השניה שלך-לא ראיתי הבדליים גדולים ביניהם. בחלק ההתקפי טורה לא נופל ממנו ועולה עליו, ואני לא מדבר על בעיטות כי גם לטורה יש בעיטות, אלא יותר ההשתתפות והיכולת אישית. לטורה יש את זה ברמות, לעומת זאת-קייטה נטול יכולות כאלה. מי יותר טוב? לא יודע, שיעשו רוטציה, הם שניהם מאוד טובים. אני אישית מעדיף את טורה, לדעתי אחד משלושת השחקנים הכי טובים שהיו לברסה העונה, והולך להיות אחד מהטובים בעולם בתפקידו. אין לי כל ספק בכלל.
    ולקייטה יש בעיטות כמו לדקו? אולי בחוזק, אבל בדיוק? רחוקים שנות אור זה מזה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/08
  15. JR-Riquelme Member

מי רוצה בכלל את ראול, שלא נדבר על גוטי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ... אם כבר מישהו מריאל אז קסיאס

רוביניו אחד הטובים בעולם בתפקידו, הוא ומסי בצדדים זה סיוט לכל קבוצה שתפגוש בהם...
    פדאלדה בוי או לא, למי אכפת אם הוא סחב על גבו את ריאל בעונה שעברה לפני שהוא נפצע? שחקן אדיר, אני בטוח שריאל תתחרט במידה ויעזוב אותם.