ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by xavi6, Jul 16, 2008.

1. Pipe Member

ולנסיה לפי הדיווחים נמצאת על סף התפרקות. זה טבעי שיהיו שמועות שקושרות את הכוכבים שלה לאריות היבשת. סביר להניח שחלק מהן יתבררו כנכונות. לא זאת, כמובן. אך לא הייתי פוסל כזו שקושרת את דויד סילבה לברצלונה ואשכרה יש מאחוריה משהו.

2. xavi6 Member

אם ולנסיה יתפרקו דווקא אחרי עונה שבה מנדייטה פרש, זה יהה סיום כזה...מושלם!!!

3. קטלוני Member

צריך לשקול ברצינות את סילבה כקיצוני שמאלי.

אני הייתי רוצה לראות את וייה כי ככל הנראה זו גם תהיה העונה האחרונה של אטו בברסה.

4. Mr.Eko Member

ולמה נראה לך שזו תיהיה העונה האחרונה שלו בבארסה?
    אני מוכן להתערב שמלך האריות הולך לבלות עוד כמה עונות טובות בקבוצה,באחריות...

בקשר להתפרקות של ולנסיה ואם אכן זה יתברר כנכון אז יש לי שתי מילים,

דוד וייה.

5. Bensh Member

יש לי שתי מילים בשבילך:
    עונה שעברה

מה אתם לא לומדים?

6. Mr.Eko Member

ויש לי שלוש מילים בשבילך: השנים עוברות מהר.

אם אתה מצפה שהנרי יצליח לתת עוד כמה שנים ביכולת כזו אז אתה חולם. וכשיש לך את אטו והנרי שלא ישאר לך לנצח ישארו לך רק בוז'אן ואטו ובוז'אן עדיין לא בשל להיות חלוץ מוביל לדעתי.

7. קטלוני Member

הוא עצמו אמר שנה שעברה ששנה הבאה(כלומר השנה)תהיה האחרונה שלו.

חוץ מזה כשהכל מצליח והכל דבש הוא לא פותח את הפה,אבל כשהמשבר יבוא(שלא יבוא אך לכל קבוצה יש משברים)תראו איך ההתנהגות שלו משתנה.

8. Bensh Member

לא רוצה יותר מדי אגו בקבוצה, אני מעדיף לסחוב עם הנרי עוד שנה ואז כשיעזוב להביא חלוץ לרוטציה עם אטו ובמקביל לצפות בזריחה של בוז'אן

9. xavi6 Member

שוב, אמרתי בדיון של את'-אני לא מאמין בשחקן שאומר את הדבר הבא "אני יעזוב את המועדון ברגע שהוא לא יזכה בתארים". מבחינתי בויאן מעל הנרי ואטו בשנה הבאה, ואני בטוח שהנרי יעזוב שנה הבאה כבר, ובויאן צריך לקבל את חולצת ההרכב הראשון מהשנה הבאה במקומו של אטו אם יחליט להישאר או לעזוב.

10. Mr.Eko Member

מצד שני אני דווקא מסכים איתך,באמת עדיף שלא יהיה הרבה אגו בקבוצה.
    כשאני מסתכל אחורה אני מבין שעדיף שיהיה חלוץ שיסכים להיות חלק מהרוטציה סטייל לארסון והכל בהנחה שהנרי יעזוב מאשר עוד אחד שיהיה ברמתו של אטו. מודה בטעות...

11. Ohad_Glr Member

ירדן, אתה באמת חושב שבוז'אן צריך (שנה הבאה) לקבל מקום בהרכב לפני אטו?!

Last edited: Jan 2, 2009
  12. xavi6 Member

כן, באמונה שלמה. הילד הזה פשוט צריך לקבל עוד שנה שנתיים את המפתחות לשערי היריב.

13. Ohad_Glr Member

אני אישית לא בטוח לגבי זה. אני חושב שאטו יהיה מתאים יותר לברסה, בעיקר בגלל העניין הפיזי. לדעתי, לא משנה איזה יתרון יש לבוז'אן מבחינת כדורגל (וגם בזה אני לא בטוח שיש לו יתרון על אטו) היתרון הפיזי של אטו משתלם הרבה יותר לברסה. אני לא חושב שבוז'אן מסוגל לרוץ במהירות של אטו, או ללחוץ במהירות ובאינטנסיביות שאטו עושה את זה.

בכלל, אטו הוא באמת החלוץ המושלם לשיטת המשחק של ברסה. אני לא חושב שבוז'אן יכול להתאים יותר ממנו, גם לא בעוד שנה (כמובן שבעוד כמה שנים בוז'אן יצטרך לשחק. אטו ירד ביכולת והוא רק יעלה) .

14. JR-Riquelme Member

אם לא אטו, אז יש מחליף אחד ולדעתי זה קרלוס טבז, שגם הוא יודע ללחוץ כמו אטו ופשוט משחק באותו סגנון.
    בוז'אן? יהיה יעיל אולי בתור מחליף ראשון שהעניינים לא הולכים. כרגע אין לו מקום בשום עמדה על המגרש, לא העונה ולא בעונה הבאה כפי שזה נראה.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקראת המשחק היום.
    אחרי הפגרה ועם סגל מלא זה קצת בעייתי לנחש את ההרכב שיעלה איתו גוארדיולה הערב , הסגל למשחק צפוי להתפרסם בשעה הקרובה ועדין לא יודעים מי יהיה זה שישב ביציע.
    http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20090103/messi0301092.Xxx
    מסי איחר בחזרתו מארגנטינה ב5 שעות ובתקשורת בברצלונה מאשימים את ריאל מדריד כשמאשימים אותם ואת אוהדיה שאחראים לעיקוב של מסי בחזרתו לברצלונה.
    העיקוב הזה והחוסר באימונים עם הקבוצה כנראה יגרום למסי לפתוח על הספספל.