ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/08.

1. JR-Riquelme Member

אני ראיתי את טורה גם לא מעט במונאקו מלבד המשחקים שלו בברסה.
    לקייטה יש בעיטה אדירה מרחוק אולי יותר טובה משל טורה, אבל גם לטורה יש טווח... בכל אופן לא על זה יתנו לאחד מהם לפתוח...
    טורה יותר טכני, ולדעתי הוא דוחף יותר טוב קדימה, יש לו יציאות נהדרות להתקפה, הוא גרזן אמיתי והוא ממש חזק ודורס כל מה שעומד לו בדרך.
    טורה לא נתן את כל מה שהוא יכול, ובצדק כי אין לו סיבה סתם להידחף כשיש לפניו שחקנים כמו דקו אינייסטה וצ'אבי. זה לא שהוא יעשה עבודה טובה יותר בהתקפה. הוא מתרכז במה שנחוץ.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/08
  2. S.Eto'o Member

אני מסכים איתך שטורה לא נתן את כל מה שהוא יכול והוא מסוגל גם לתרום התקפית,אבל אני חושב שבעונה האחרונה שהרבה פעמים שהמשחק היה תקוע ובארסה פשוט שיחקה לרוחב היה חסר איזה שחקן שיצטרף להתקפות ויבעט לשער או יתן איזה מסירה חכמה ואני חושב כמו שציינתה שטורה מסוגל לכך.השאלה אם רייקראד סירס את טורה או שטורה פשוט החליט לעשות את העבודה השחורה בלבד ושצ'אבי ואיניסטה/דקו יתעסקו אך ורק בהתקפה.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_299/foto_299553_CAS.Xxx

חלב הוצג היום בסופו של דבר למרות שבתכנון הוא היה אמור להיות מוצג מחר , האם יש מישהו(לאפורטה) שמנסה להעלים את סאגת עזיבת רונאלדיניו בהצגת חלב ?...

4. REAL MADRID Member

בניגוד לבואו של חלב, עזיבתו של רונאלדיניו זה אבן גדולה שבברצלונה יוכלו להוריד ולהשכיח מכולם רק ע"י כיבוש המקום הראשון בטבלה והצגת כדורגל שיראה לכולם שברצלונה הולכת על אליפות ועל כל התארים.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אלכס חלב לדעתי מגיע יותר על חשבון דקו מאשר רונאלדיניו.
    יופי של רכש לקטלונים ועוד סיבה למה לסמפט אותם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/berbatov_354_110708_ES.Xxx

ברצלונה מתכוונת להשקיע את הכסף שקיבלה עבור רונאלדיניו ברכישת חלוץ, שיחליף את סמואל אטו. אדבאיור שהיה המועדף על ידי גוארדיולה, ירד מן הפרק בגלל, וכעת הפייבוריט של גוארדיולה הוא החלוץ הבולגרי של טוטהנאם, דימיטאר ברבאטוב, אחריו מחזרת גם מנצ'סטר יונייטד. ברצלונה עומדת להציע לאנגלים כ30 מליון יורו עבור החלוץ. בברצלונה חושבים שההצעה תתקבל בחיוב משום שטוטהנאם תעדיף למכור את השחקן לקבוצה שמשחקת מחוץ לפריימרליג.

7. ראול Member

אני מניח שגם מכירתו של דוס סאנטוס (או השאלתו?) רק תעזור לעיסקה במידה והיא נכונה.

פה כבר יש ממה לחשוש, זא תאל עוד החתמת צעצוע (כמו השאר של בארסה הקיץ). למדתי להעריך את דמיטר בצורה חסרת פשרות. הוא חלוץ כל כך ורסאטילי, כל כך חד, אמיץ ופשוט - טוב. חבל.

ארתור, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

8. Pipe Member

30 מיליון יורו? הצחקתם אותי, ואת דניאל לוי, שכבר דחה הצעה בדיוק באותו גובה מיונייטד. המחיר שלו אמור להיות בערך כמו המחיר של אדאבאיור - בסביבות ה30 מיליון ליש"ט. אני לא בטוח שהקטאלונים יפתחו כל כך עמוק את הכיס, ולא הייתי מהמר על הסיכוים שלהם לנצח את פרגי במלחמה על שחקן שהוא רודף אחריו כבר שנה וחצי. הפעם אין לכם פיטר קניון בהנהלה שיטרפד את העסקה. וטוטנהאם לא מתחרה ישירות מול יונייטד באף חזית ואני לא קונה את הלכאורה חוסר רצון לחזק יריבה מהפרמיירליג, בטח כשהיא תתגמל אותה בצ'ק שמן מאוד. מייקל קאריק מישהו?

9. JR-Riquelme Member

אם זה יהיה תלוי בברבטוב יכול להיות שהוא יעדיף את ברסה כי זה ברור שהוא הולך לפתוח שם בלי תחרות קשה כמו שתהיה לו במנצ'סטר עם טבז ורוני.
    אם ברסה באמת רוצים את השחקן ומוכנים לשלם עליו כמה שצריך, אני חושב שהוא יבחר בהם.

10. AvivTupi Member

תענו לי בבקשה למה לעזאזל מחפשים חלוץ World Class כשיש לך חלוצים כמו הנרי ובוז'אן(ואט'ו עוד לא עזב!) אם משחקים במערך של 4-3-3??? בסדר אם יהיו פציעות(חס וחלילה חס ושלום, טפו טפו טפו!), אז לא יהיה חלוץ מחליף, אז תקנו חלוץ צעיר טוב כמו אגוארו או משהו אני יודע... הרי הנרי ובוז'אן(ואט'ו) או אחד מהם(אפילו שתיים מהם!) על הספסל זה בזבוז פשוט מוחלט!

ומה יש לפפי? מה אם קשר שמאלי? האם חלב הולך לשחק בתפקיד זה? הרי אומרים שבתפקיד זה הפוטנציאל שלו מתבזבז לחלוטין, אז בשביל מה הביאו אותו? להתחרות בהרכב על פני צ'אבי ואינייסטה? כי אני מעדיף בהרבה את השילוב של שני הספרדים מאשר הבלארוסי. מה צ'אבי יהיה קשר אחורי כשיש לך מלא קשרים אחוריים גרזנים ומוסרים טובים?(יאיא, קייטה, מארקז קרוסאס שכנראה מושאל לקבוצה אחרת), פפי קנה יותר מדי קשרים דפינסיביים לפי דעתי...

ושוב אותה שאלה, קשר שמאלי? הרי כולם יודעים שחלב וגם אינייסטה לא טובים בתור קיצוניים(למרות שאינייסטה היה טוב בתור קשר בצד ביורו) אז מי יהיה שם???

* יש עוד יותר מחודשיים עד לסיום מועד ההעברות, סליחה, אבל סתם היה בא לכתוב מה שאני חושב על ההתנהלות של פפי.

11. xavi6 Member

אני אגיד לך למה מחפשים, כי יש לך רק 3 שחקנים התקפיים ועוד אחד שמתנדנד. מסי, הנרי ובויאן. שלא נדבר שאחד מהם הם ילד, והשני הוא צרפתי שנראה שגמר את הסוס (למרות שלדעתי הוא הולך לחזור בענק. למה? כי כשאתה בתחתית-אתה יכול רק לעלות. להנרי יש את האופי ובהחלט את היכולת)
    צריך שחקן התקפה, גם למקרה שאטו ישאר.

12. Dakir Member

רכישת חלב היא ממש מעניינת. קשה לי לחכות ולראות איך הוא ואנדרס אינייסטה ישתלבו במערך של גווארדיולה,וגם קשה לי לחכות ולראות האם זו הרכישה האחרונה של בארסה בכל מה שקשור לקשרים התקפיים,כי אם כן זו תהיה אכזבה.
    שלא תבינו אותי לא נכון,אני מאוד מחזיק מחלב וחושב שהוא יכול להתברר כהחתמה נהדרת אבל כשאתה שם אותו או את אינייסטה(שהם כאמור שחקנים בעלי אינטיליגנציה גבוהה אבל לוקים כל מה שקשור להבקעה)בעמדת הקשר ההתקפי,השאיפה שלך צריכה להיות שלפחות החלוץ ושני הקיצוניים יהיו סקוררים טבעיים,ואם אתה שם את חלב באמצע ואת אינייסטה בשמאל אז אתה דופק את זה,כנ"ל אם אתה עושה ההפך.
    שלא נדבר על זה שלמסי יש את הפציעה השנתית שלו שלרוב אורכת כמה חודשים טובים.
    אם גווארדיולה יעשה כך הנטל ייפול ברובו על צ'אבי וטורה\קייטה שהם רחוקים מלהיות סקוררים טבעיים ושוב ברצלונה תיתקע בלי מישהו שיכול לדחוף את הכדור לרשת.

13. guyggg Member

ברבאטוב?

אחד החלוצים שאני יותר מעריך,יש לו יכולת סיום אלוהית..שחקן שיכול להכניס גול משום דבר.
    סקורר אמיתי,וגם בשלן לא קטן.

השאלה אם נראה אותו בקאמפ נואו?
    בכל זאת כשעומדות שתי הצעות בפנייך:

1.מנצ'סטר יונייטד,אלופת אירופה ואלופת הליגה הטובה בעולם..הקבוצה הטובה בעולם.
    2.ברצלונה,קבוצה שבתקופה לא הכי טובה..אבל בכל זאת ברצלונה .

מעניין מאוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ..

נ.ב: איך בדיוק הוא ישתלב במערך של פרגוסון,ואל תגידו לי שהוא יזיז את רוני או טבס לאגף של רונאלדו..
    כי שתיהם חלוצים טבעיים..וטובים.
    הדרך היחידה היא להוציא אחד מהם או לשלב דקות.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/08
  14. Mr.Eko Member

בנוגע לברבאטוב,חלום רטוב שלי שהוא יגיע אלינו,שחקן כל כך מוכשר.... סיומת בין הטובות באירופה. לפני שנה שנתיים לא ממש הערכתי אותו אבל לאחר שיצא לי לצפות בו בכמה משחקים טובים אין מה להגיד הבנאדם גאון. אם הוא יבוא במקום סמואל אז אני מעדיף שבמקום רוני יבוא או ארשבין או טבז(כן בטח....).

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכלל עוד מאתמול הMD מפציץ עם ה'בומבה' שלו שככה הוא מעדיף לקורא לקראק הבא שינחת בקאמפ נואו במקום רונאלדיניו ואטו.

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080716/HabraBomba26.Xxx

המועמדים: רובייניו , טבס ,קאנוטה , ויה , טורס ודרוגבה .

אגב, אררשבין רכש חולצה מקורית של ברצלונה כדי לרמוז להנהלת הקבוצה משהו
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_299/foto_299524_CAS.Xxx