ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/08.

1. Raulito Madridista

בוז'אן יקבל חוזה ומשודרג עד 2013

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/bojan261107_ES.Xxx

ברצלונה מתכננת להציע לבוז'אן קרקיץ שיחגוג בסוף החודש את יום הולדתו ה-18, להאריך את חוזהו הנוכחי המסתיים ב-2011, בשנתיים נוספות, עד ל-2013. לפי הדיווחים בתקשורת, מייד עם חזרתו של השחקן מדנמרק(היה בסגל הסלקסיון למשחק הידידות אמש), הוא יחתום על חוזה חדש שיישדרג את שכרו באופן משמעותי(השחקן הרוויח העונה סכום זעום של 60 אלף יורו, ומשכורתו החדשה צפוייה להיות כ-1.75 מליון יורו)וכך גם יעלה סעיף השחרור שלו מ-60 מליון יורו ל-80 מליון יורו. "בוז'אן הוא העתיד של ברצלונה. במשחק שלו הוא מפגין בגרות יוצאת דופן ולפעמים אנחנו שוכחים שהוא כל-כך צעיר ונוכל להינות ממנו עוד שנים רבות. אנחנו מאמינים שהוא ימשיך להשתפר כל הזמן, כי זה האופי שלו", אמר המאמן, פפ גוארדיולה.

2. xavi6 Member

לא מחיר זעוף דור, כמה ילד בן 16-17 אמור לקבל? הילדים האלה צריכים לשחק בחינם רק כי הם יכולים וכי הם צעירים ובגלל שהם משחקים בקאמפ נואו ולא במכבי פ"ת. מסי אני חושב קיבל את אותם סכומים, אני שמח על השידרוג-אבל הפריע לי הקטע של "סכום סעוף". הוא ילד, והוא כבר מליונר. קצת להירגע עם הכסף, למרות שאני באמת באמת לא חושב שהכסף יזיז לבויאן. הבחור נעול על ברסה כמו שאני נעול על אניה בוקשטיין.

3. Pipe Member

בעולם הקאפיטליסטי שהכדורגל הוא חלק בלתי נפרד ממנו כיום המשפט הזה לא רלוונטי. שחקנים מגיל צעיר ובעיקר הסוכנים שלהם מודעים לשוק של היום ולכסף הגדול ורוצים נתח מהעוגה, בטח ובטח שחקנים איכותיים כמו בויאן שמשכורת של 60 אלף יורו לעונה היא מעליבה לשחקן כדורגל ברמתו. קטאלוני נחמד ונאמן או לא, כל מועדון שפוי היה עושה בדיוק את מה שבארסה עשתה ומעלה לו את השכר בהזדמנות הראשונה כי אם לא הם אז מועדון אחר היה מציע לו כאלו סכומים.

בעיני 20 אלף ליש"ט לשבוע שהוא יקבל בחוזה החדש זו משכורת לגיטימית ובהחלט נמצאת בגבול הטעם הטוב עבור שחקן צעיר, ואסור לשכוח שזה לא איזה קרוסאס או חאבי גארסיה, זה שחקן עם כישרון עצום שמיועד להיות הסופרסטאר הבא של ספרד. זה לא מקרה של משכורת מופרזת בעיני.

ומכל הבנות בעולם בחרת דווקא באניה בוקשטיין? היא כל כך אוברייטד. שלא לדבר על כך שהגבות שלה יותר עבות מהקורה בקאמפ נואו...

4. Mr.Eko Member

חובה להביא את ארשבין,תמוה מאוד למה צ'יקי האידיוט הזה(!) עדיין לא עשה צעד משמעותי ובמיוחד עכשיו שזה הרגע הכי מתאים.

5. RubberSoul Member

כל עוד חלון ההעברות פתוח,חייבים למצוא קיצוני,ארשבין דחוף!
    ואם החלון פתוח,לשלם לאיזשהי קבוצה כדי שתיקח את צ'יקי!

6. xavi6 Member

שון, אתה מספר לי משהו שאני יודע. אבל שוב-לא צריך להיסחף יותר מידי, סכום זעוף זה לא היה-זה בידיוק מה שילד בגילו ובמעמד שלו היה צריך לקבל. השידרוג היה בסדר גמור ובהחלט מגיע לו, אפילו יותר, מסכים במאה אחוז.

אתה אל תדבר על אניה אחרת אני יבוא לבת ים ויכה אותך עם מוט ברזל!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx :aaaprot:

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/08
  7. Pipe Member

אגב, גם צעירים אחרים מבארסה ב' מרוויחים אותם סכומים או שבויאן קיבל הטבות בשבל היכולת גם בחוזה הקודם? באנגליה למשל משכורות של שחקני מילואים/נוער באנגליה הם בערך באותו גובה - בין ה40-60 אלף יורו לשנה וממה שאני יודע עד העלייה לבוגרים אין הבדל גדול במיוחד בין שחקן לשחקן.

ואני מחכה. חבר שלי בדיוק "השאיל" לום ממחסן של ידידה שלי והוא אצלי בינתיים. פעם ראית קווקזי נלחם עם לום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

8. Dushu Member

אני יודע שבארסה חייבת קיצוני, אבך בניגוד לכולכם לא כל כך התלהבתי מארשבין.
    נתן משחק אחד בודד גדול, ובחצי מול ספרד היה פשוט חושך.
    אולי בבארסה הוא ישמור על קביעות ..
    אני מקווה!

9. xavi6 Member

דווקא בזניט הוא תמיד היה הכוכב. הוא הביא את השינוי ברוסיה ברגע שהוא נכנס לטורניר (אם אינני טועה הוא היה מושעה לשתי משחקים)

השחקן הביא גביע אופ"א לזניט, יש לו בהחלט מה להציע. ובכלל-לא צריך כזה סופרסטאר או קראק, יש לנו את מסי כקראק, צריך שחקן נורמלי באגף שמאל שיוכל לסכן את השער. ארשאבין מושלם, גם באופי, גם בגיל ובהחלט ביכולת. איזה עוד קיצוני יכול לעשות את זה? כמו שהסברתי לשון-לא קיים. הנרי נכשל בתפקיד הזה ביובה, הוא יכשל בתפקיד הזה גם אצלינו בשנה השניה. בויאן פשוט לא יעיל כמו שהוא בתור חלוץ, כנ"ל איניסטה רק בעמדת הקישור. חלאב אולי היה מספיק לשטוטגארט, אבל לא לארסנל, ובטח בטח לא לברסה, והוא גם בא להיות סוג של תחליף לדקו. ברסה צריכה קיצוני שמאלי בדחיפות, ארשאבין הוא האיש. אם יכולנו לשלם 25 על סילבה, אנחנו יכולים גם לשלם 25 על ארשאבין, כולי בתקווה שהוא יגיע, ואז גם ארתור לא יצחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/08
  10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גוארדיולה לוקח עמו לפולין 20 שחקנים כשביום המשחק הוא ינפה שלושה אחד מהם הוא כנראה יהיה השוער פינטו שנפצע במרפק ידו באחד האימונים השבוע. מסי לא נכלל בסגל ויזכה למנוחה.

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080823/GALERIAAASAAA96.Xxx

ואלדז , פינטו , מיניו
    קאסרס , פיקה,פויול,אבידאל,סילביניו ,אלבס ומארקז
    חלב ,קייטה,אינייסה,צ'אבי, גודיונסן , טורה
    בוז'אן , אטו ,הנרי , פדרו

מארטין קאסרס ודני אלבס תורגלו בהרכב באימון הבוקר .

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואיזה מזל שהחלפנו ביתיות.... עם כל הכבוד ליכולת של ויסלה (ולא ראיתי את המשחק רק שמעתי) סור לנו להפסיד לקבוצה כזו , אפילו בימיו של ריבאלדו שסחב לבדו את ברצלונה לשלב הבתים של הצ'מפיונס לא הפסדנו לויסלה.

אני מקווה שמי שצריך להסיק מסקנות מהמשחק הזה שיסיק , ומהר !!

12. JR-Riquelme Member

ברסה החמיצה מצבים של מטר מול השער ובעטה לעזה, הנרי היחיד שהיה טוב במשחק הזה.
    אם כבר להסיק משהו אז שלברסה אסור להחטיא כאלה מצבים. חוץ מזה ברסה שלטה ללא עוררין והיא שיחקה יותר טוב.

13. Mr.Eko Member

הפסד חסר חשיבות מבחינתי,טוב לשמוע ששלטנו והגענו להמון מצבים ומקווה שבעתיד החלוצים ידעו לנצל את המצבים טוב יותר. העיקר אנחנו בשלב הבתים וזה מה שחשוב.

מיום ליום נראה שבהנהלה פשוט מוותרים על רכישת קיצוני שמאלי(ארשבין...) ויהיו לזה לא מעט השלכות משום שאם פפ מתכוון לעלות העונה ברוב המשחקים ב-4-3-3 אני לא מוצא קיצוני אחד בסגל שיאזן ולו במקצת בין האגפים ובמיוחד כשבשמאל מוצב אבידל,כרגע ההבדל בין האגף הימני לשמאלי הוא הבדל של שמיים וארץ.

14. RubberSoul Member

אני מקווה מאד שפפ טיפל בהם בחדר הלבשה,אם ככה נראה מול נומאנסיה,שלא נדבר על המשחקים החשובים,אני מאד בספק להמשך.

ועוד משהו.
    עם הכושר הנוכחי(וההתחלתי) של אבידל,נראה שהסגל רחוק מלהיות מוכן.אני אומר שצ'יקי חייב לקנות לא רק קיצוני,אלא מגן שמאלי נורמאלי וראוי לברצלונה,אחד שיש לו גם הגנה וגם התקפה,בניגוד לאבידל שאין לו כלום מזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/08
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשבעוד 3 שעות תערך הגרלת ליגת האלופות במונאקו , בברצלונה היו עסוקיםבהגרלת מפעל לא פחות חשוב 'גביע קאטלוניה' .

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_308/foto_308485_CAS.Xxx

ברצלונה ואספניול כקבוצות הבכירות של חבל קאטלוניה מקבלות העפלה אוטמטית לשלב חצי הגמר. במוק' חצי הגמר גברה סאנט אנדרו 2-01 על נסטיק ובמשחק השני גברה סאנטוביה באותה תוצאה על טרראסה.

בחצי הגמר הגמר תפגוש אספניול במשחק הראשון שייערך ב9 לספטמבר בשעה 20:00 את סאנטוביה , במשחק השני והמרכזי של העבר בשעה 23:00 תפגוש ברצלונה את סאנט אנדרו.