ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/08.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלב? חלב נולד לשחק על הקו. למעשה, השחקן היחיד בסגל הנוכחי של בארסה שממש יכול לשחק באגף.

2. David Seaman Member

שוב אני אומר, חלב פליימיקר והוא עצמו הודה שהוא טוב יותר באמצע מאשר באגף, הוא ממש לא נולד לשחק באגף.

3. Makelele Member

בדיוק. חלב שיחק בשטוטגרט כפליימייקר ואמר שהוא מעדיף לשחק באמצע מאשר על הקו.
    זאת אחת מהסיבות ( שולית יחסית) לכך שעזב את ארסנל

4. Number 8 Member

אין קשר לזה לבין עזיבתו. אם כבר, אפשר להגיד שזו אחת הסיבות שהוא לא הכי הצליח בארסנל.

5. Raulito Madridista

http://www.fcbarcelona.com/web/Galeries/futbol/temporada08-09/08/partits/ny-fcb/ny-fcb_x8x.Xxx

ברצלונה המשיכה אתמול את היכולת הטובה שלה ממשחקי ההכנה, כאשר ניצחה 6-2 את קבוצת רדבולס בניו-יורק, בחזרה הגרנלית האחרונה לפני מוקדמות ליגת האלופות בעוד כשבוע. גוארדיולה ניסה מערך של 4-4-2 כאשר חלב ואינייסטה באגפים.סמואל אטו ממשיך להרשים וכבש גם אתמול צמד, כששיחק בהתקפה לצידו של תיירי הנרי ששיפר גם הוא את משחקו.
    אחרי ששלטה ללא עוררין בדקות הראשונות, הצליחה צ'אבי לעלות את בארסה להיתרון בדקה ה-17 לאחר נגיחה מוצלחת, מבישול של אלבס. שתי דקות אח"כ סמואל אטו הכפיל את התוצאה. בדקה ה-23 גם מארקז השתתף בחגיגה. וואלדז שהציג יכולת חלשה והיה אשם בשני השערים של בארסה, שגה בדקה ה-29 עם הדיפה רעה מאוד של כדור גובה ואיפשר לסטאמלר לצמק. שלוש דקות לסוף המחצית אטו השלים צמד בשער פנטסטי. הקמרוני עשה צחוק משני שחקנים אחרי שקיבל כדור טוב מחלב ובעט לרשת. בדקה ה-59 עוד שגיאה של וואלדז ורוג'אס הבקיע. ג'פראן(80) ופרדיטו(84) הצעירים שנכנסו במהלך המחצית השנייה, סיימו גם הם עם שערים.

ברצלונה: וואלדז; אלבס(פיקה), פויול(קאסראס), מארקז, אבידאל; קייטה(בוז'אן), צ'אבי(בוסקווטס), חלב(גודיונסן), אינייסטה(טורה); הנרי(סוארז) ואטו(פדריטו)

בכל הקשור לליאו מסי, אז העירעור של ברצלונה לגביו התקבל בסופו של דבר, אך ברצלונה עושה משהו מעניין: עקב זאת שהשחקן כבר טס עם נבחרתו לבייגין והשתתף בכמה וכמה אימונים, הקבוצה החליטה לא לשגע אותו והשאירה את ההחלטה למסי עצמו, שבמידה ויירצה להישאר הוא יישאר במשחקים האולימפים, ואם לא הוא יחזור במהרה לספרד.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/08
  6. xavi6 Member

מיותר לציין שמסי נשאר שם, וטוב שכך. מדהים אותי שפתאום ההנהלה נותנת לו להחליט, ממש צדיקים. כנראה שגם הם ראו שהפיוז של הארגנטינאי שלנו משתחרר, ובצדק. יאללה, שיביא לנו מדליה הביתה והכי חשוב-שיהיה בריא ומאושר.

7. Mr.Eko Member

שמח לראות את אטו מבקיע ונראה פשוט מצויין,רק שימשיך ככה וישאר בקבוצה ונאמר אמן.

8. גון Member

האם היה מאמן צעיר יותר שהתקבל לקבוצה כלשהי בספרד מפפ ? :aaatv: :aaagath:

9. Pipe Member

dude, אתה חייב להפסיק עם הסמיילים. מעבר לכך שהם תופסים יותר מקום מהדברים שאתה אשכרה כותב, אין להם קשר לתוכן שלך. מילא היית כותב: "אולגר? שחקן כדורגל?". :aaarofl:
    אבל אתה סתם לא קשור לכלום. אז תעשה מאמץ להשתפר.

ומאמנים לא מתקבלים. זה לא אודישנים לכוכב נולד.

10. xavi6 Member

שון, אוליגר שחקן כדורגל! זה לא בדיחה, למעשה זאת עובדה.

גון, לא מצחיק.

11. Pipe Member

טוב, יש גבול לכמה בדיחות על סקס והעיר הגדולה אני יכול להשאיר על גבי הפורום.
    חזרה לברצלונה. תודה. ג'ון, תשתדל יותר חזק. ברצינות.

12. JR-Riquelme Member

מישהו יכול לאמת את כל השמועות באתרים הישראלים על זה שדוד סילבה עומד לסכם בברסה?

13. Sergio Ramos Member

ובכן סילבה הועלה כמועמד לעמדת האגף השמאלי המיותמת, אך אין עדיין סיכום עם השחקן.

נתחיל בכך שבארסה אולי יותר מכל תתצטרך לחזק את צד שמאל שלה, או שמא פפ בונה על ברירת מחדל של הנרי, חאלב או אינייסטה. השאלה היא האם דויד סילבה הוא האידיאל? לגבי זה אני לא הכי בטוח. סילבה הוא מסוג השחקנים שאופן המשחק שלהם תלוי יותר בשחקנים הבאמת מובילים של הקבוצה. אף פעם לא יצא לי לראותו מתעלה או מבריק גם כשהשאר סביבו נקלעים ליום חלש. אבל בוא נאמר שזה לא העניין בעיקרו - העניין הוא שאני לא יודע איך בדיוק סילבה יישב על המערך של בארסה שבנוי למעשה משלישיית קישור כמובן, חוד ושתי שחקני כנף בעלי אורנטצייה לחדור לעומק, משהו סגנון של מסי. לשם כך אני חושב שמבחינה טקטית, סילבה, שיותר נוטה לחתוך למרכז המגרש, לא מתאים על הגרף לאגף השמאלי. לאגף הימני בשיטה הברסאית הוא יתאים פי כמה, כאשר יחתוך למרכז עם הרגל השמאלית ובכך יהיה אפקטיבי יותר, אך שם הוא לא נחוץ כי שם יש כמובן את מסי.

עוד שחקן שהועלה לתקשורת, אפשר לאמר כבר ממזמן, אך לאחרונה התחזקו השמועות על מעברו האפשרי, האו אנדריי ארשבין לדעתי, בניגוד לסילבה מתאים הרבה יותר לבארסה ובפרט לחזיוק המתבקש לו היא זקוקה.

14. Bensh Member

מה?!
    אתה אומר שסילבה לא יתאים לבארסה כי הוא נוטה להיכנס לאמצע, ואז אומר בעצמך שבברצלונה משחקים עם שחקני אגף שחותכים לעומק כמו מסי. אז איך בדיוק הוא יתאים לשחק בימין ולא בשמאל??
    כל ההודעה שלך לא ברורה לי

15. Sergio Ramos Member

הכוונה היא שהצבה שלו באגף ימין(למרות שזה לא רלוונטי אלא סתם השערה), תקל רבות באופן אישי על הכניסות שלו למרכז. אבל כן, כך או כך, סילבה לא מתאים לשחק בשתי הצדדים בשיטה המדוברת.

כמובן שאסור לשלול באופן חד-משמעי, ואין לדעת למה מכוון פפ. אבל בין שתי האופציות האפשריות, אני הייתי הולך על ארשבין - גם שחקן טוב יותר לדעתי, וגם יתאים יותר מבחינה מקצועית.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/08