ברצלונה 08\2007: תם עידן הגאושו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. ACBenb Member

אמנם השמועה ממקור לא אמין כל כך בלשון המעטה, אבל די הגיונית.

2. Sergio Ramos Member

עזוב,עדיף לא להאמין לידיעות כאלו,שבעיקר מופיעות במקור של העיתונות הישראלית

3. Bensh Member

הלוואי ותצא לפועל
    ארבעה מיליון יורו בעבור שחקן שסיים איתנו כבר מזמן בכל הקשור ליכולת מקצועית זו עסקה מצויינת, אני מאחל ומקווה בשביל ג'ולי שיצליח ברומא - אין מה לעשות, אצלנו הוא גמר את הסוס

4. Puyol5 Member

בסוף ברצלונה תקבל 3 מיליון דולר.

ההגנה האיטלקית היא הגנה חזקה מאוד. הרבה יותר מאשר ספרד. אבל מצד שני ברומא הוא יכול לקבל דקות הרכב ולצד טוטי לנסות להצליח.

מה שאהבתי בג'ולי שהוא היה שחקן שקט ובלי אגו. הוא ידע שבהרכב הוא לא ישחק אבל עדין הצהיר שהוא אוהב את ברצלונה. הוא לא היה בהכרח השחקן הכי טוב אבל לא חסר לצרפתי כדורגל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/7/07
  5. Fergie's Legend Member

שחקן שקט הוא לא...
    אבל בהחלט יתאים למדיניות של רומא. רניירי בונה קבוצה נהדרת, בהצלחה.

6. Puyol5 Member

רניירי מאמן יובנטוס..

והוא כן שקט. הוא ישב בשקט עונה שלמה על הספסל. ובכל זאת בכל רעיון שהצרפתי ערך הוא אמר שהוא אוהב את ברצלונה והוא רוצה להשאר.
    הוא פשוט לא מתאים לברצלונה..

7. Fergie's Legend Member

ספאלטי ספאלטי ספאלטי.@
    צודק.
    מה עושה שחקן לשקט? זה שהוא לא בולט אז לא מראיינים אותו? שהוא לא יוצא בשלטי חוצות? זה בגלל שהוא לא מעניין. לא בגלל שהוא שקט.

הוא לא שקט ברמות בולטות, זה לא קריטריון שצריך להזכיר אצלו..
    זה עוד שהוא בין השחקנים היחידים בברצלונה שקיבל אדום, ושממוצע הדקות למשחק עומד על 50...

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/07
  8. George Best Member

יש מצב טוב מאוד שאני אהיה בברצלונה בסוף אוגוסט למשך שבוע, זה נופל על המשחק שלכם מול אינטר, כמובן שאם אני אסע, אני אלך למשחק.

9. כחול לנצח! Member

ג'ולי חתם ברומא תמורת 4.5 מיליון יורו. אסקוורו, מוטה ומקסי לופז עוזבים את ברסה. אטו לא ישוחרר למילאן. עונה הבאה תצפו לראות את הנרי יחד עם מסי, רוני ואטו בהרכב. דקו וטורה יחפו בקישור האחורי. פויול, מיליטו, אבידל וזאמברוטה יהיו שחקני ההגנה.

10. guyholl Member

שלושתם בחיים לא יהיו בהרכב.גם כי אם זה יקרה קבוצת עם קישור בינוני פלוס הולכת לאכול אותנו וגם כי כל השחקני ההתקפה המחליפים להוציא גודיונסן שוחררו ואי אפשר שיהיה רק מחליף אחד.אני מאמין שהולכת להיות רוטציה ורק מול קבוצת שיהיה אפשר לשחק עם הארבעה נשחק עם הארבעה הללו בהרכב.

11. REAL MADRID Member

קשה לי להאמין שג'ולי אחד השחקנים השנואים אליי (עוד מהתקופה ששיחק במונאקו, המעבר לברצלונה רק חיזק את זה) יצליח בליגה האיטלקית, לדעתי הוא יותר מתאים לליגה האנגלית אבל נאחל לו בהצלחה.

לגבי אטו, לברצלונה אסור לשחרר את אטו שלטעמי הופך להיות המנהיג בהתקפה במקומו של הגאושו, אבל במידה והוא יעזוב למילאן אני אשמח מאוד.

12. Sergio Ramos Member

ג'ולי לדעתי מיצה את שלו בבארסה נתן שתי עונות לא רעות בכלל.אבל הגיע הזמן להיפרד,ג'ולי כבר מעבר לשיא שלו והוא כבר לא מפיק תועלת מספיקה עבור בארסה.4 מיליון יורו על גו'לי,בארסה עשתה עליו קופה די נחמדה לטעמי.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא סוד שמי שאחראי לדעיכה בקריירה של ג'ולי בברצלונה הוא מסי , אבל גם ג'ולי בעצמו יגיד שזה בצדק .

היה טוב וטוב שהיה , לא נשכח לא את הגול בסאן סירו .
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41573000/Xxx/_41573132_giulygl300.Xxx
    אדיוס , ג'ולי .

14. Ampelmann Member

כמה אמוציות בהודעה אחת...

ג'ולי גם בעונות השיא שלו בבארסה התבלט רק פעם אחת: השער נגד מילאן. בכל שאר הזמן הוא התרוצץ בלי סוף רק כדי להחטיא ממש מקרוב. המקום המושלם עבורו (לדעתי) הוא צרפת, הולנד או גרמניה, איפה שההתקפות פתוחות בהרבה וההגנות לא נתמכות בקשרים כדי להגביר את העומס החלק האחורי של המגרש (כמו באנגליה ואיטליה בעיקר). במצב כזה, יהיה הרבה יותר מקום למהירות של ג'ולי להתבטא והפריצות שלו מהאגף יחזרו להיות יעילות מאוד.

עם מסי, דקו, הנרי, צ'בי ואינייסטה, לאט'ו אפשר לתת ללכת אם הוא כ"כ רוצה (אני הבנתי שבשנה האחרונה הוא מאס במקום העבודה הנוכחי שלו כמו גם בקולגות).

15. REAL MADRID Member

אני טיפוס רגשני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx