סרחיו, אתה אומר "עזוב אותך" נו באמת מה אתה בשוק? אוליגר בברסה כי הוא נלחם כמו מטורף, משקיע פי 5 משאר הכוכבים, יש לו משמעת עצמית, מחויבות לקבוצה, הוא שחקן של כל מאמן לא רק של ריקארד. ריקארד לא סתם אוהב אותו, יש סיבות והן מוצדקות. מיבחינת יכולת אישית הוא נופל מיכול הכוכבים, אבל לדעתי יש מקום לשחקנים בינונים+ בברסה כמו אוליגר. 2-3 כמוהו לא יזיקו. בלאטי הלך כי הוא לא שיחק, למרות שלדעתי מיבחינה התקפית הוא עולה על כל מגן בברסה. הבעיה שלוקח לו יותר מידי זמן לחזור להגנה. אוליגר לא בלם, הוא העונה יתופקד יותר כמגן מחליף. טוראהם מגן? גיחי גיחי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ההבדל הוא שכשהוא שיחק בעמדה הזו הוא היה צעיר בכמה שנים טובות, מהיר יותר בעל כושר גופני גבוה יותר. טוראם של השנתיים האחרונות אם יעלה לתמוך להתקפה, יפסיק לרוץ כבר בקו החצי.
בשנים הכי טובות של טורהאם האו שיקח מגן, אבל כמו שאמר אלון חרזי, כרגע זה כבר לא רלוונטי. הוא כבר מבוגר אוד ואיטי מאוד. עם כל הכבוד לאולגר הוא בארסה רק כי רייקארד אוהב אותו, ואם כל הכבוד לו שהאו לוחם קרבות בשבילך, זה לא זה מבחינתי הוא לא שחקן שמתאים לרמה של בארסה. ובגלל זה אני לא מבין למה באלטי לא נשאר ולא זרקתם את אולגר, באלטי עדיף עליו בהרבה על פי טעמי.
אני לא מבין מה שחקן כמו ליליאן טורהאם עושה בברצלונה, אני חושב שהוא כבר מבוגר מדי ולא מספק את הסחורה, איטי וכמעט חסר תועלה מבחינתי. בקשר לאולגר-בלאטי, בלאטי עדיף.
ליקנות לך משקפיים? מול צ'לסי הוא שיתק את רובן, וגם מול ריאל הוא שחט את רוביניו. לעומתו, זמברוטה קיבל בראש מרוביניו. לגבי טוראהם-הוא זקן, הוא איטי, הוא מפחיד. אוליגר יכול ליתרום יותר ממנו, לשים אותו בתור מגן זה היתאבדות. בוחאן, קרוסאס הוא קשר אמצע, לא מגן. יש הטוענים שהוא הפפ הבא. יותר מוצלח מאיניסטה וצ'אבי לפניו שהושוו לפפ. בלאטי בברצלונה בעונה הראשונה היה טוב, אפילו מאוד, עונה שניה ושלישית הוא נפל קשות בלי קשר לגול המזליקי מול ארסנל. פציעות, חוסר גיבוי מריקארד, חוסר גיבוי בהגנה מצידו, העבודה הקשה שאוליגר עשה. כל הדברים האלה סללו את דרכו אחוצה, וחבל, כי מיבחינה התקפית הוא המגן הכי טוב שהיה בברסה, המגן היחיד שיכול להיכנס ולשנות את המשחק מהתפקיד ההגנתי שלו, אבל מיבחינה הגנתית אוליגר נראה לי עדיף.
אף אחד בברצלונה לא בונה על טורהאם, אפילו לא בתור מחליף ראשון ולכן הביאו את גאבי מיליטו שאמור לשתף פעולה עם פויול, כאשר הקפטן יחזור סופית מהפציעה - בין שבועיים לשלושה שבועות. אל תשכח את מארקז שלמרות העונה הקטסטרופלית שלו אשתקד, נתן עונה נהדרת שנה לפניכן ולא גומרים שחקנים או פוסלים בגלל שנה אחת לא טובה, בברצלונה הרבה שחקנים לא שיחזרו את היכולת מעונת 06\2005, בשנה שעברה. xavi6, אוליגר לא שיתק את רוביניו ולא את רובן(אני דווקא זוכר בקלאסיקו השני עבירה טיפשית שלו על גאגו במרכז המגרש שאפילו לא עצרה מתפרצת - השופט שלף את הכרטיס הצהוב השני מייד והרס לבארסה סיכוי לנצח). הוא שחקן טיפש, קרצייה, בלם בינוני מאוד. בעמדת הבלם, כל טעות היא קריטית. אם קנבארו עושה שגיאה אחת במשחק, או נסטה עושה שגיאה, זה בסדר, אבל שאוליגר עושה חמש שגיאות זה המון. אוליגר שחקן שייתן הכל למען הסמל ולכן הוא בבארסה. לטורהאם יש המון ניסיון ואני מתכוון שבעמדת הבלם הוא יכול לתרום עוד הרבה, הוא היה טוב במונדיאל והוא ברגע האמת משחק טוב. כמגן - השחקנים המהירים בספרד ישאירו אבק מאחוריו ולברצלונה יהיה חור גדול. אבל למה לדבר? יש לברצלונה שני מגנים אדירים שנפגשו אתמול ראש בראש - זאמברוטה ואבידל.
דור, אני לא מדבר על השנה הזאת שהוא עשה טעויות קריטיות, גם במערך מוזר ובכלל במשחק מטורף, אני מדבר על לפני העונה הזאת. הוא עשה צחוק גם מרובן וגם מרוביניו. לא נתן להם לזוז. העונה זמברוטה תפס את הבמה יותר ממנו. לגבי טוראהם-עם כל הכבוד לניסיון שלו, זה לא מה שיעזור לו מול החלוצים הזריזים והדקיקים בליגה. הוא פשוט מפחיד, איטי, יש לו יותר מידי ביטחון שגורם לך לדפיקות לב כמו שאתה מקבל לפני שאתה נכנס לכיתה ביום הורים.
מי זה מארק קרוסאס ????????? וממתי הוא בברצלונה עריכת מנהל: מארק קרוסאס הוא ילד קאטלוני עם כישרון ענק , הוא גדל וצמח במחלקת הנוער של ברצלןונה .
אם היה לו יכולות כמו של רונאלדיניו הוא לא היה נלחם, הוא חתיכת שחקן גרוע וזאת הסיבה שהוא נלחם. ומתי בדיוק הוא שיתק את רובן ורוביניו? לא כל פעם ששחקן לא משחק טוב זה אומר שהשחקן שמול שיתק אותם. ולמען האמת, אם זאת ההגדרה שלך למגן טוב, אז כמעט כל מגן בליגה הספרדית שיתק מתישהו את רוביניו. וגם זה אני בכלל לא בטוח שזה קרה, כי לשם שינוי גם אוהדי ברצלונה מזלזלים בו.
מתי בדיוק אבל הוא שיתק אותם, אתה מדבר עליו טובות רק כי הוא לוחם שיתן כל כולו למען הסמל אבל תכלס, הוא בלם\מגן בינוני ולא יותר. אני יכול לספור לך 100 טעויות שלו תוך כדי משחק, טורהאם אם הניסיון שלו עדיף עליו בכל פרמטר, לא זכור לי שאולגר שחקן מהיר שיכול להתמודד אם שחקנים דקיקים וזריזים. ניסיון זה דבר שמאפיין שחקן בצורה משמעותית. כך את מאלדיני, אני מתערב איתך ש95 מהמשחקים הטובים שלו בעונה האחרונה(וגם האו כבר לא מהיר כמו פעם)נמדדו על הניסיון שלו. ניסיון זה דבר חשוב בכדורגל. בקיצור, אולגר אהוב ליבו של רייקארד וקטלוני בהשמה, אני מבטיח לך שאילולא שתי אלו, אין לו מקום בבארסה.
שחקן ברמתו צריך לעבור קבוצה, ברגע שהוא אפילו לא מחליף ראשון הוא צריך לעבור לקבוצה אחרת בינונית יותר ולסגור את הקריירה שלו על הדשא ולא על הספסל.
מיבחינת רמה לא טענתי שהוא ברמתה של ברסה, אלא להפך. אמרתי מיקודם שהוא שחקן בינוני, אבל לא גרוע כ"כ כמו שאתם עושים ממנו. תפסיק להכניס לי מילים לפה. נכון, שחקנים כמו רונלדיניו לא צריכים להילחם, הם צריכים להכניס גול בפנדל\בעיטה חופשית וליבכות כל המשחק שמכסחים אותם ולא לרדת להגנה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx במשחקים בין הקבוצות לפני העונה הנוכחית. מתי שהוא היה באנקר בהרכב ולא מחליף. עם הניסיון שלו, הוא עדיין לא צעיר ולא מהיר כמו אוליגר. קח, ולא, אני לא יקח את מלדיני, כי להשוות בין מלדיני לאוליגר זה כמו להשוות בין יניב קטן לקאקה. מלדיני שחקן טוב, גם כשהוא בן 39, גם בגלל הניסיון הרב וגם בגלל יכולת נטו. אוליגר לעומתו שחקן פחות טוב, ואני לא מאמין שניסיון זה מה שישפר את היכולת הבינונית שלו. לסיכום-אוליגר הוא שחקן בינוני+, לגיטימי בכל קבוצת אמצע טבלה ומטה, הוא לא ברמה של קבוצה כמו ברצלונה,אבל אפשר לימצוא לו מקום ובתור מחליף הוא בסדר. גם ביזכות דעותיו הפוליטיות הוא משריין לעצמו מקום בסגל.