אני מאוד מקווה שגיא אסולין ייצטרף לנבחרת ישראל ויישחק בנבחרת שבה הוא אמור לשחק. ישראל זו המדינה שלו, אני יודע שלשחק לצד שחקנים כדוגמאת: פרננדו טורס, ראול, דיויד ויאה וססק פאברגאס זה מפתה, אך ישראל זו הנבחרת בה הוא צריך לשחק, זו הנבחרת שלו, לא נבחרת ספרד. גיא אסולין לדעתי הוא שחקן ענק, היכולות שלו פשוט אדירות, יש לו כישרון עצום, אני מקווה שהוא ייזכה לדקות משחק בברצלונה (נשמע לא מציאותי במיוחד אבל הבנתי שפרנק רייקארד ממש מאמין בילד אז מותר לחלום...).
לאסולין יש שתי אופציות , ישראל או ספרד . אם הצבא הטיפש הזה לא יהיה עלוקה אז הוא יבחר בישראל , אבל קצת בעיות מצד הצבא והמדינה ואנחנו מפסידים כשרון גדול.
:aaaoffto: מישהו פה היה בברצלונה, ויודע איפה יש שם דברים של קבוצות כדורגל?כי ההורים שלי טסים ואני אוהד של ארסנל, אז רציתי לשאול שאולי יש איזה מקום שמוכרים שם דברים של קבוצות מהעולם. תודה וסליחה על הנושא הלא קשור.
של ברצלונה בפרט? בכל חור אפשרי (מניסיון) ויש ימבה חנויות רשמיות. דברים מהעולם -יש בחנות ענקית בקצה הרמבלה אם אני לא טועה אבל עדיף לך כבר להקנות בארץ כי זה יקר לאללה שמה.
אולגר עשוי להיכנס לכלא ל-3 שנים בעקבות תקיפת שוטרים ב-2003 http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=25121&lang=he
פשוט לא צודק,אני לא מתכוון לאבנים. פשוט כל העניין הזה של אולגר והמלחמה זה הדבר שמחבר את הקטלוניות שבו וברצלונה. אם אולגר לא היה כזה הוא מזמן היה מחוץ לקבוצה,רק שתדעו.
אתה לא מחדש לאף אחד פה.. מבחינת כדורגל, אולגר רחוק שנות אור מלהתאים לקבוצה כמו ברצלונה. מקסימום חימנסטיק, וגם זה רק בגלל שהוא קטלוני.
אוי תרגעו כבר. אוליגר הוא מגן בינוני ומעלה, שהוא שיתק את מר רוביניו או מר רובן לא שמעתי ציוצים. נכון, אולי הוא לא תואם לקבוצת הכוכבים, אבל בהחלט בתור מחליף הוא לא רע בכלל. דעותיו הפוליטיות הן בונוס, ואכן דחיפה קטנטנה לשריון המקום שלו בסגל.
עזוב אותך, אולגר בבארסה רק בגלל שרייקארד מאוהב בוא. אני לא מבין למה לא השאירו את בלטי כגיבוי לזאמברוטה והשאירו את אולגר, עכשיו גם אולגר הלך לבארסה. כבלם אתם לא צריכים אותו יש לכם 4 בלמים שעולים עליו, כמגן ימיני כרגע יש שבלטי הלך, ואולדר גם עכשיו הלך, אז אין מחליף ראוי לזאמברוטה. נו טוב... פויול או טורהאם יכולים לשחק כמגן ימיני.