ברצלונה 08\2007: תם עידן הגאושו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Bensh Member

יהיה לבארסה בית די קשה אבל היא תעבור אותו בקלות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    בחיאת, אין פה מישהו שיכול לדאוג לסינון של כל האנשים ההזויים האלה?

2. King Kenny Member

כולכם פה שכחתם את ג'ובאני דוס סנטוס, שחקן מצוין שכרגע הוא בכושר טוב.
    מה גם אתם מגזימים לאללה בנוגע להנרי, להזכירכם, הנרי זה עדיין הנרי ועדין יש לו את היכולות להביא אותה בהברקה, רונאלדיניו, מסי, טורה ועוד שחקנים טובים כאלה לא מספיקים.

3. קסיסאן Member

התכוונתי שיהיו קבוצות טובות
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

4. xavi6 Member

טוב חלס לריב. מדרידיסטה תפסיק ליסתור את עצמך כל הודעה ויהיה טוב.
    תומר, על מה אתה מדבר? מסי ורונלדיניו לא יבריקו, הם לא מספיקים (הם הספיקו לשתי אליפויות וגביע אירופה) והנרי שבכושר רע עדיין יכול להביא אותה בהברקה. כה הוא יכול, אבל הסיכויים מאוד נמוכים. כל שחקן יכול להביא הברקה מידי פעם, השאלה באיזה תדירות. אנחנו רוצים שיביא אותה בתדירות יותר גדולה ולא פעם במשחק, כמו בארסנל לדוגמא שהוא הפציץ, ואצלינו הוא נראה חלוד. צריך לתת לו זמן אולי.
    בנוגע לדוס סנטוס-שמים לב אליו, אל תדאג. הבעיה שדוס סנטוס אם כל הכבוד הוא ילד, זה יפה וטוב שהוא מרשים מול אינטר ג', ומול נגרים ברחבי הגלובוס, אבל חסר לו את הקילר אינסטינק שמסי כבר פיתח. לפי דעתי הפריהצ הגדולה שלו תבוא שנה הבאה, השנה יהיו לנו טעימות פה ושם, לא משהו רציני. כמובן שהפציעה של אטו תיתן לו יותר היזדמנויות, הלוואי ואני טועה והוא יוכיח לי אחרת. בינתיים המשחקים שהוא שיחק ושהוא כבש לא יכולים בידיוק להיות קנה מידה, כי ליגה וליגת האלופות זה כמה רמות מעל.

5. uno club uno amor Member

ג'ובאני דוס סנטוס ילד, אני לא חושב שהוא יכול להשפיע ברמות האלה, עדיין לא.
    ההברקות של הנרי יכולות לבוא במצב של הברקה למשחק, זה לא אומר שזה יהיה מספיק.
    רונאלדיניו-דיגו, מסי- בטח יש איזה קשר התקפי מליון שאני לא זוכר את השם שלו( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx )טורה- השכירי חרב מסקוטלנד ישמחו לגרום לעוד פציעות.

יש לציין שהכול יחסי, אבל מאוד קשה לי לראות את בארסה מבטיחה את מקומה בשלב הבא במחזור החמישי לדוגמא.

:aaa21: מוטה טס למדריד כדי לחתום באתלטי, בארסה תקבל 2 מיליון יורו. ההצגה מחר.
    http://www.raisport.rai.it/RaiSport/pub/static/88200/20051204LigaBarcellonaMotta.Xxx

Last edited: Aug 31, 2007
  6. M_T_A Member

מסי השפיע יפה מאוד ברמות האלה גם כשהוא היה יותר צעיר מהגיל של דוס סנטוס היום.
    אם יש לו את זה, אז יש לו את זה בלי קשר לגיל.
    אבל בואו קודם נראה אותו משחק משחק רשמי אחד בקבוצה הבוגרת. בינתיים הוא דף חלק

7. xavi6 Member

יש לי בן דוד, בן 9. יש לו טכניקה מדהימה, יכולת כיבוש מפחידה לגילאים שלו. הוא יכול להצליח בברסה בבוגרים? לא. מהסיבה הפשוטה שהוא עדיין קטן ולא יכול להיתמודד איתם כמו מישהו בן 20. דוס סנטוס פחות או יותר אותו דבר, הוא עדיין ילד במובנים של כדורגל, לא כל ילד הוא מסי ויכול להצליח ישר. לא חסרים מיקרים ששחקנים שהיו אף יותר מרשימים מדוס סנטוס נפלו מסיבות כאלה או אחרות. הגיל מאוד משפיע בהתחלה, אני מאמין שעוד שנתיים לא יהיה לגיל כזאת השפעה. אני אישית עדיין רואה שחסר לו משהו, חסר לו את הקילר אינסטינק, וזה משהו שאמור לבוא עם השנים ועם המשחקים. מסי לדוגמא פיתח את זה ממש מהר. קצת היה צולע בהתחלה, אבל אחרי שנה וכמה משחקים גם הבעיה הזאת נעלמה מהר.

8. M_T_A Member

נכון, גיל 18 וגיל 9 זה אותו דבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אתה באמת חושב ככה או שאתה עושה את עצמך? ההבדלים הפיזיולוגיים והמנטליים בין 2 הגילים הם שמיים וארץ. אתה באמת חושב שיש בסיס להשוואה בין 18 ל9? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    בגיל 18 הבן אדם כבר אחרי רוב ההתבגרות שלו מכל הבחינות, איפה ילד בן 9 קשור פה?

אחת ההודעות היותר הזויות שנתקלתי בהן

9. xavi6 Member

1. אין לי בעיות קליטה, אל תחזור על אותו דבר ועל אותו סמיילי 20 פעם.
    2.אתה לא יודע לנסח טוב את עצמך, אל תאשים אחרים. תהיה יותר ספציפי, תסביר את עצמך יותר. אתה אמרת "בלי קשר לגיל", אז הייתי טיפה קיצוני וציני בישביל להסביר לך שיש קשר לגיל.

10. Sergio Ramos Member

בוא שדוס סאנטוס הוא עדיין לא מסי, מסי כבר בנה לעצמו בסיס נכון והוא יותר מבושל מדוס סאנטוס שרק בתחילת דרכו, העונה הזאת שלו תהיה בדיוק כמו העונה הראשונה של מסי בבוגרים שקיבל הרבה הזדמניות, ואין ספק שאם פציעת אטו, הוא יקבל את ההזדמניות המגיעות לו, מה הלאה, הזמן יעשה את שלו.

11. uno club uno amor Member

מסי לא עמד תחת לחץ אף פעם, לא היה לו מה להוכיח ולכן הוא הראה מה שהוא יודע בקלות, דוס סנטוס בא כשהלחץ כבר עליו, הוא צריך להוכיח משהו לאוהדים, לריקארד, ולבארסה- זה הרבה יותר קשה.

12. guyholl Member

דוס סנטוס לא צריך להוכיח כלום.כולם יודעים למה הוא מסוגל ונותנים לו את הזמן להציג את מה שהוא יודע.אין עליו שום לחץ וגם אם בהתחלה לא ילך אף אחד לא יקפוץ עליו ויתנו לו את הזמן לאט,לאט.

13. JR-Riquelme Member

איזה לחץ יש על דוס סאנטוס? הם לא מצפים ממנו להיות חלוץ ראשון בקבוצה וגם לא שני כי יש את הנרי ואטו,
    אין עליו לחץ, הוא צריך להראות מה שהוא יודע בסה"כ כמו כל שחקן בעולם.
    הוא מגיע כרגע בדיוק למעמד שבו היה מסי שהעלו אותו לבוגרים, על תקן הכוכב הבא.

ומספיק גם לחשוב שכל שחקן צעיר שיש עליו לחץ לא יתפקד.

14. uno club uno amor Member

ענית על השאלה בעצמך: "על תקן הכוכב הבא", זה מספיק בשביל לעלות לראש לילד בן 19, חוץ מזה, אם ההופעה המצויינת שלו מול קונוסים סקוטים ודייגים סינים הוא ללא ספק "מרוצה מעצמו".

15. JR-Riquelme Member

הכוכב הבא, ואתה בעצם אמרת שעל מסי לא היה לחץ כמו על סאנטוס עכשיו, ואז מסי היה אפילו הבטחה גדולה יותר, אז איך אתה טוען שלמסי הלחץ היה קטן יותר?

על תקן הכוכב הבא, זה לא אומר שמצפים ממנו להנהיג את הקבוצה, מחכים לעונת הפריצה שלו.

אני דווקא ראיתי חוץ מזה סיבוב יפה מאוד על קיבו בלם לשעבר של רומא וכרגע של אינטר, ולא צריך לראות משחקים שלו מול קבוצות גדולות כדי לראות שיש לו את זה, פשוט יש לו ת זה.