ברצלונה 08\2007: תם עידן הגאושו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. uno club uno amor Member

בארסה כרגע בסימן שאלה גדול, אטו נפצע, הנרי חלוד, הטרזן שלהם לא על המגרש ובכלל נראה שיש שם חוסר ביטחון כלשהו. הפסד אחד לליון/שטוטגרט יכול להכניס את המערכת לפאניקה, בטח ובטח אם בארסה לא תשכיל לנצח את בילבאו, אין לזלזל גם ברינג'רס, שמסוגלת לסחוט תיקו בקאמפ.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

עם כל הכבוד לרנג'רס ושטוטגרט ברצלונה גם עם יכולת רעה וחסרת ביטחון, היא צריכה לנצח אותן. הנרי כרגע חלוד, לאחר שישחק לעיתים קרובות ויפתח בהרכב הוא לא ימשיך להיות חלוד לנצח (נקווה לפחות).

3. Bensh Member

היה יכול להיות קשה יותר
    ליון לא התחזקה במיוחד, שטוטגארט היא לא מהקרם דלה קרם של אירופה וריינג'רס... לא בדיוק הקבוצה שתגרום לי להיבהל

4. REAL MADRID Member

ברצלונה קיבלה הגרלה יחסית קשה אבל להגיד שלא בטוח שהיא תעלה זה שטות. ליון נחלשה מהעונה שעברה ואותי שטוטגארט אף פעם לא הרשימה. יש עוד המון זמן עד המשחק והנרי כבר יהיה פחות חלוד, ואפילו אם ברצלונה תשחק רע, חומר השחקנים צריך להספירק בשביל לסיים לפחות במקום השני, אני מאמין שבראשון.

5. guyholl Member

כרגיל בית דייי קשה אנחנו אמורים לעבור אותו אבל בהחלט כל הקבוצות בבית הזה יכולות לעשות לנו בעיות.אני מאמין שנסיים במקום הראשון אך הכל יכול להיות ונצטרך להיזהר משאננות.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תשמע, בא נגיד ככה ביום חלש אני לא רואה את בארסה מנצחת את ליון או את שטוטגארט או אפילו את ריינג'רס...
    לפי דבריך אולי ברצלונה צריכה לעלות בכלל עם סגל המשנה.

ובאנדי, לא קרם דה לה קרם, אפילו רחוק מזה, אבל גם מנצ'סטר חשבו ככה עד שלמדו להכיר את הנובאדיס שלנו דאז : חלב, קוראני וסאביץ.

כמובן שבארסה פיבורטית, כמובן שבארסה על הנייר צריכה לנצח לפחות 4 משחקים ובשתיים האחרים לפחות תיקו, אבל בואו לא נשכח, היו דברים מעולם.

7. uno club uno amor Member

נחיה ונחיה, אני לא בטוח לחלוטין בכך שברצלונה לא תעלה, אני רק אומר שיש פה בית שיכול להיות מכשול מאוד גדול.

8. REAL MADRID Member

הוא יכול להיות מכשול גדול לליון שלא בטוח שתעלה, לברצלונה זה לא צריך להיות כל כך קשה.

שאלה: למה יש דיון של הספרדיות באירופה אם מגיבים על המשחקים באשכולות של הקבוצות?

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לירן תסכים איתי שגם אם בארסה לא תנצח את ליון במגרשה הביתי לדוגמא, תסריט שבהחלט הגיוני, זה לא מה שאמור למנוע ממנה לעלות לשלב הבא.
    שוב, בהחלט הגיוני שבארסה לא תנצח את כל ששת המשחקים, אך לומר כי בספק אם בכלל היא תסיים במקום השני נראית לי כהגזמה.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אוקי, אז לא הבנתי אותך שי. מסכים בהחלט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

וארז, הספרדיות באירופה זה על המשחקים עצמם של הקבוצות הספרדיות, סמול טוק וניתוחים של הגרלות יכולים לקבל מקום גם בדיוני הקבוצות, קומפרנדה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

11. REAL MADRID Member

כן, רק שאלתי.

12. xavi6 Member

הגרלה יחסית נוחה. ליון מאוד היתחלשו לדעתי ואפשר ליראות שגם מעמדם בליגה לא כפי שהיה. ז'וניניו שהוא אחד השחקני מפתח שלהם ירד טיפה ביכוולת וחסרה להם רגל מסיימת כאשר מילאן בארוש נמצא שם. אבל מצד שני, יש להם שחקנים שיכולים לעשות בעיות כמו בן זמה מס' 10, שחקן עולה, צעיר ולדעתי אחד הכישרונות הבאים של עולם הכדורגל. בן ערפא או איך שלא מאייתים את השם שלו גם שחקן מעולה. בקישור כמובן טולאלן הוותיק יעשה לנו חיים קשים, וכריס וגרוסו בהגנה. למרות השמות האלה, הם לא משהו שברסה לא היתמודדה ותיתמודד איתו בעתיד.
    הגרמניות תמיד היו קבוצות קשות, ותמיד יהיו. יש להם שחקנים "אפורים" (ויסלחו לי הגרמנים מבינינו) שעושים עבודה קשה, גרמנים כמו גרמנים, הכל אצלהם צריך להיות על הצד הטוב ביותר. לכן מיבחינתי שטוטגארט או כל יריבה גרמניה היא מכה משמיים שממנה הכי צריך לחשוש. למרות שיש לנו ניסיון טוב מול גרמניות, לא תריך להקל ראש בשטוטגארט וצריך לנצל כל היזדמנות מולם כי אם אתה לא מנצל-הם ינצלו באיזה מצב נייח מעצבן או באיזה התקפה מהירה ומסודרת.
    לרינג'ארס אין הרבה מה להציע מול ברסה, אבל יש להם יתרון אחד במשחק אחד, וזה יתרון הביתיות. הקהל שלהם תמיד דוחף, כמו שהקהל של ברצלונה בחיים לא יחשוב לידחוף. קבוצה עם כזה קהל יכולה גם לנצח את ברצלונה בבית שלהם. אני מקווה שהם לא יתפסו איזה יום טוב ושהקהל שלהם לא יהיה ה"שחקן ה-12" שינצח את המשחק בישבילם.

*לא ראיתי אם כתבתם או לא, אבל בכל זאת אני יכתוב-אטו נפצע ולא יוכל לשחק 8 שבועות.

13. קסיסאן Member

יהיה לבארסה בית די קשה יחד עם רנגרס סטוטגארט וכמובן ליון אבל תעברו אותו בקלות אחרי הכול ליון כבר לא מה שהיא היתה וסטוטגארט כנראה תהיה זאת שתאים.

Last edited by a moderator: Aug 31, 2007
  14. REAL MADRID Member

יהיה, זה יהיה בעתיד. היה זה בעבר

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

15. קסיסאן Member

תודה על התיקון אני אתקן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

Last edited by a moderator: Aug 31, 2007