אני מקווה שאתה זוכר את היכולת שלו משתי השנים לפני כן. ב- 2004/5 הוא החזיק את הקישור האחורי לבד ועשה את זה באופן מעורר הערצה. באשר לבחור מלמעלה, הייתי מוחק, אבל זה פשוט מבדר מדי.
גם ראול היה נהדר לפני ארבע שנים, אני הייתי בונה עליו בתור סקורר העונה? לא. מארקז של השנה שעברה הוא לא המארקז הישן, בקיצור- זה הימור, הימור מסוכן למדי. :aa1: לפי הדיווחים האחרונים אתלטיקו מדריד מעוניינת במוטה, לדעתי זה זבל תקשורתי- או שאגירה התחרפן, כמו כן כרגע ספורט מדבר על רומא/אינטר/טוטנאהם כמועמדות לקלוט אותו אם עסקת אתלטי תכשל. :aa1: סנטי אזקארו כנראה יחתום בבילבאו, דיברו על זה עוד מתחילת חלון העברות ועכשיו זה כנראה רישמי.
מה אתם רוצים ממנו? תבואו בטענות קודם כל לברוך דגו.. http://www.crazyone.co.il/sitectr2.asp?Cat...Season_ID=06-07
יכול להיות שאתה חבר של אלון מזרחי? הפציעה של אטו זאת מכה ועצוב שזה קורה דווקא לו, אבל אין סיבה לדאוג, יש את הנרי ודוס סנטוס. מה שמעודד בפציעה הזאת חוץ מזה שדוס סנטוס יקבל עוד דקות שהפציעה באה בשלב כה מוקדם של העונה ולא בשלב יותר מאוחר (בניגוד לפציעה שעברה) כך שהוא הוא ישחק יותר זמן רצוף ויהיה לו יותר זמן להיכנס לכושר. באנדי זאת הודעה שלך מלפני חמישה ימים... ניחסת אותו....
הבית הבקשה ביותר. לברצלונה יהיה קשה מאוד לצאת ראש עם הבית הזה. אלופת גרמניה ואחת הקבוצות הטובות באירופה יעשו לברצלונה הרבה בעיות.
כמו בשנה שעברה, ברסה מקבלת את הבית הקשה ביותר, אני מקווה שהמשחקים בבית הזה לא הולכים להיות ביום של המשחקים של יונייטד, כי ליון-בארסה זה ה-משחק של שלב הבתים.
אני מאמין שהמשחקים של בארסה יהיו בחמש וחמש פלוס. בלייב אני מאמין ישדרו את המשחקים של הקבוצות מהדרג השני ומטה..
יש שמונה מדורגות ראשונות, 4 מתוכם ישחקו כל יום ולא תמיד זה יהיה אחת נגד השנייה. סביר להניח שבאמת יראו את כל המשחקים של ברצלונה אבל זה לא בטוח.
זה מתאים לדיון שידורים. בכל אופן, בית קשה מאוד לסגנית אלופת ספרד, שטוטגרט וליון יכולות לעשות צרות גדולות לבארסה ואני מאוד מתקשה לראות אותה גומרת במקום הראשון בבית(אם בשני בכלל), הפציעה של אטו והחלודה של הנרי מוסיפה כמובן עוד סיבות לדאגה בשביל אוהדי בארסה.
אתה לא חושב שקצת הגזמת? נכון, ליון ושטוטגרט הן קבוצות טובות, במיוחד ליון אך בארסה יכולה וצריכה לסיים לפניהן. אי אפשר בכלל להשוות את חומר השחקנים שיש לנו לעומת השתיים האחרות. כאשר אתה אומר שאתה בספק אם בארסה תסיים בכלל במקומות מהן עולים שלב זאת אמירה מגוחכת.