בסדר.. אם מסכלים על זה ככה אז הוא מתאים אבל בגלל שהוא עוד לא שיחק בספרד והתרגל למשחק באנגליה ובגרמניה שהוא מאוד שונה מבספרד והקצב בו הרבה יותר מהיר.. אני דברתי מהבחינה הזאת.. אבל אולי תוך כמה חודשים הוא יהיה בסדר.. למרות שאני עדיין לא מחזיק ממנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
לפי הבנתי חלב משחק הכי טוב באמצע. לדעתי אם היו רוצים להביא שחקן לצד שמאל היו מביאים שחקן שהכי טוב בצד שמאל ולא שחקן שהוסט לשם מכל מיני סיבות. אני מאמין שהוא הגיע במקום דקו וישחק באמצע.
נו אז יקח לו הרבה פחות זמן ממה שציינת להתרגל לכדורגל הספרדי,אתה אמרת אפילו, הכדורגל הספרדי איטי יותר מהאנגלי. לשחקן שעובר נגיד מהליגה הספרדית לאנגלית לרוב ההסתגלות תקח הרבה יותר זמן...
אם כבר מדברים על ההסתגלות לכדורגל הספרדי ולמרחב.. אז אפשר לקחת את הנרי כדוגמא,ברוב העונה הוא לא פגע..ורק לקראת סוף העונה הוא הצליח להשתלב. אני לא יודע איך אלכסנדר חלב יצליח להשתלב ובאיזה פרק זמן,אבל אני מאמין שזאת לא תהיה בעייה ממש בולטת. ובקשר להצבה שלו.. אני מאמין שפפ ישחק עם חלב בתור קשר שמאלי,או שהוא יציב את אינייסטה בשמאל..וייתן לחלב לשחק עם צ'אבי וקייטה באמצע. איך אני שונא את אינייסטה בשמאל,כל התפוקה שלו מגיע כשהוא משחק כקשר קדמי.
מצד אחד ראית יפה מאוד שביורו הוא היה מבריק באגף. בין אם הוא בלבל את ההגנה בחילופי הכנף ובין אם בפריצות לכיוון האמצע... מצד שני השחקנים של בארסה לא נראו כמו עצמם ביורו, הם שיחקו נפלא. חבל, דווקא שחקן שאני מאוד מעריך. חלב ייצור לכם רק בלאגן במרכז השדה. ארתור, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_298/foto_298682_CAS.Xxx רונאלדיניו בניגוד לפרסומים בשבועות האחרונים לא יתייצב לפתיחת אימוני בארסה ביום שני ויכנס לעצמו מסיבת עיתונאים ביום למחר וידבר שם על הכל . מילאן , בייג'ין , ברצלונה , מ.סיטי ונבחרת ברזיל. ככל הנראה זה יהיה האות הרישמ לסוף של רונאלדיניו בברצלונה.
אני לא הייתי בכלל משוה בין צ'אבי ואיניסטה של היורו לבין צ'אבי ואיניסטה של ברסה. ברסה וספרד משחקות במערך שונה לגמרי, לכן דווקא בספרד צ'אבי הרבה יותר משפיע על המשחק, ואיניסטה לעומתו פחות ותקוע בצד, ומה שקורה בברסה זה בידיוק ההפך. איניסטה לדעתי יכול להיות מאוד טוב בתור קיצוני, יותר טוב מחלב אני כמעט בטוח. משחק הלחץ של חלאב לא כמו של דקו, וזה דבר שמאוד מאוד קריטי. הוא סוג של הימור, אני אישית יעדיף אותו באמצע, אני מעדיף היררכיה ברורה באמצע ולא סמטוחה שלמה. הוא המחליף של דקו\שחקן צדדים. נקודה. רק שיבחרו לו משהו ושלא יהיה באוויר. טוב או לא לעמדה של דקו? לדעתי לא, אבל צריך לחכות ולראות. שיביאו את הרוסי החוצפן הזה ארשבין, שימכרו את אטו\רונלדיניו (אני לא יודע מה פחות עדיף) ונסגור את באסטה.
קשה לי לחשוב על איניסטה בצד שמאל ולא באמצע. השחקן עם הפונטיצאל להיות אחד הטובים ביותר כקשר אמצע אם לא הטוב ביותר יבוזבז באגף. אם יש מישהו שחייב לשחק באמצע בעונה הבאה, מחינתי זה אייניסטה.
מסכים במאה אחוז... למרות שאינייסטה דווקא לא רע באגף,יש לו יכולת דריבל נהדרת והוא יודע לחתוך מצויין לאמצע הוא עדיף בהרבה באמצע.הוא יכול לשחק כ-50-50 אבל אני אישית מעדיף אותו כקשר התקפי נטו,שישחק בתפקיד של דקו אבל שיתמקד הרבה יותר בהתקפה,אם תשימו לב בכמה משחקים בעונה שהסתיימה כשרייקארד נתן לו לנהל את המשחק בתחילת העונה אינייסטה עשה דברים יפים,ידע לעשות מעבר מהיר מהגנה להתקפה ולא רק זה הוא גם ידוע בתור אחד שלא מתפשר במרכז השדה ולכן הוא כל כך מגוון. פפ צריך לתת לו את המפתחות לנהל את ההתקפות. לא צריך לציין את הכנסות הכדור המדהימות שלו כן? קישור שיבנה בצורה כזאת:יאיא,קייטה,אינייסטה יכול להוציא מאינייסטה את המיטב. אותו דבר אפשר לציין לגבי צ'אבי ואולי נראה את חלב בתפקיד הזה,יהיה מאוד מעניין לראות כיצד פפ יחליט לבנות את הקישור.
אתה חושב שצ'אבי ישב על הספסל? לדעתי בארסה תראה בעונה הבאה כך: ( ואלדז ) (אבידל-פויול-מארקז-אלבס) -אינייסטה-צ'אבי-קייטה- ---חלב---------מסי--- -----אדבאיור\אטו----- מצטער, אבל - איכס.
אוי, צאו מהסרט. ביום שחלב ישחק קיצוני במערך שכזה, האוהדים עוד ימחאו כפיים. חלב לא ישחק קיצוני, הוא ישחק באמצע, וכנראה שמידי פעם איניסטה ישחק בצד. דווקא נשמע לי טוב. מסי ואיניסטה בצדדים, מידי פעם איניסטה ישחק באמצע, והנרי\אטו בחוד. יאמי. אגב, רק אני רוצה לראות את צ'אבי ואיניסטה בקישור בלי חלב? שיחנק הבלונדי, אני רוצה קישור קטלוני! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx
הלוואי. אבל לא ניראה לי שהביאו את הבאלרוסי בשביל שיתייבש על הספסל. למה שצ'אבי ישב על הספסל? -------------טורה/קייטה------------- --------צ'אבי-------------אינייסטה------- נכון שיש קצת בעיה באיוש האגף השמאלי, אבל אני לא רואה שום בעיה במרכז שדה שכזה.