ברצלונה 08\2007: תם עידן הגאושו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Engonga Member

חלב קשר אמצע טבעי, רק בארסנל ונגר הסיט אותו לצד ימין לרוב. החתמה מצוינת של ברסה, יש לו כוח פריצה ומהירות, טכניקה נהדרת ומסירות מדויקות, זה שחקן לרמות הכי גבוהות.

2. JR-Riquelme Member

ראיתי אותו בליגת האלופות משחק בשמאל, והוא נראה שם נהדר.
    אני יותר מבטוח שבברסה הוא ישחק בשמאל, ואינייסטה יעבור סוף סוף למקומו הטבעי שזה באמצע.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

סכום העברה נקבע , 15 מיליון יורו פלוס 3 מיליון על כל מיני מענקים למינהם.

4. Voda_Coda Member

מה קרה צ'יקי:O מזה המחיר הזה?! אממ חלב ברמה של קייטה?...מחיר טוב קנינו אותו..מרוויחים פה, מפסידים שם ושם...

5. David Seaman Member

חלב משחק במרכז, אבל בארסנל ונגר השתמש בו הרבה כשחקן אגף וזה מאוד פגע ביכולות שלו, אם הוא יתופקד כווינגר בברצלונה זה יהיה חבל.

6. Spanish Weapon Member

חלב שחקן מצויין , חוכמת משחק בין הגדולות שראיתי בשנים האחרונות באירופה(בלי להגזים)
    וללא ספק כשרון ענק שצריך להתפוצץ אחרי התקופה השכונה יחסית בארסנל.
    אבל
    משהו פה לא נראה לי,זה פשוט לא מריח טוב מה שקורה בבארסה.
    אני משאיר בצד את העניינים הפוליטיים המלוכלכים האלה שמעיבים על ההכנות,אבל אם בארסה
    מתכוונת לרוץ שנה הבאה על תארים, היא לא יכולה להרשות לעצמה להסתמך על שחקנים כמו פיקה,
    קאסרס,קייטה,חלב ואלבס ובאותה נשימה לשחרר שחקנים כמו רונאלדיניו,אטו ודקו.
    לא משחררים שחקנים כל כך דומיננטיים בלי שיודעים מראש שיש אלטרנטיבה טובה יותר וזמינה
    וכרגע בארסה נמצאת בבור עמוק והיא מסתפקת בשחקנים שכולם יודעים שלא יביאו לנו תארים.
    אם בארסה הגיעה למצב שהיא מוכנה לשלם סכום מצטבר של כמעט 50 מיליון יורו על שחקנים כמו
    אדבאיור וארשאבין ועליהם היא רוצה לבנות לקראת העונה הבאה אז משהו כאן מסריח מאוד.

7. TopTopaz Member

לטעמי פפ החליט לבוא עם גישה שונה משל רייקארד בברצלונה.
    הרי היה ברור לכולם שרוני, אטו ודקו לא ימשיכו, ואין ממש שחקנים ברמות שלהם שהמועדונים שלהם יסכימו לשחרר

לדעתי פפ החליט לנסות שחקנים מוכשרים, לא כמו רוני, דקו ואטו, אבל כאלו שיש להם רצון עז להוכיח שהם שייכים לגדולות באמת, ויתנו את כל כולם בכל משחק.

חוץ מזה, אל תשכחו שפיקה הוא שחקן בית במקור, ומראה הרבה התלהבות לחזור לברסה.. מה גם שהוא כנראה יבוא בתור גיבוי מהספסל בתחילה, ולכו תדעו למה הוא יהפך בשנים הבאות.

עוד משהו, מעניין לראות אם פויול ימשיך את הטורניר המעולה שלו ביורו גם לתוך העונה הבאה, כי בעונה הקודמת הוא היה פשוט על הפנים \=

8. Mr.Eko Member

זאת בדיוק המטרה ברכישות של של בארסה קיץ,להביא שחקנים רעבים להצלחה,כאלו שבאים לעבוד ולא שחקנים שכבר אין להם מה להוכיח,שמות גדולים למיניהם... ומטרת השיחרורים היא לשחרר שחקנים עם אגו לטעמי. אני מאוד תומך בקו ההחתמות הזה אבל לא ממש בשיחרורים,בכל מקרה פפ בונה ספסל חזק שרק יוכיח לדעתי את ההצלחה של קו החתמות כזה..

ובקשר לטרזן,כולנו מקווים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/08
  9. Spanish Weapon Member

בסדר,שחקנים רעבים אני מבין,אבל בחייאת - מישהו פה באמת יכול להסתכל על שורת הרכישות
    שבארסה ביצעה עד עכשיו ולהגיד שזה סגל שיכול להתמודד על כל התארים ולהגשים את כל הציפיות
    שבארסה מציבה לעצמה באופן טבעי?
    אני לא מזלזל ולו במייל אחד בכשרון של פיקה,קאסרס,חלב,אלבס וקייטה , אבל מכאן ועד להגיד
    שמספיק להביא שחקנים רעבים זה מה שיצעיד אותנו למעלה? לא יודע.
    קאסרס משחק למיטב ידיעתי בפעם הראשונה בקריירה שלו בקבוצה גדולה עם שאיפות גדולות,
    פיקה עד עכשיו התזז בין סראגוסה לספסל של יונייטד , חלב לא הגיע להישגים יוצאי דופן בארסנל
    ואת מרבית הרושם שלו הותיר בבונדסליגה , קייטה הוא לא באמת השחקן שהייתם מתייגים אותו
    בין הטובים בעולם בתפקידו ורק אלבס באמת בא עם רקורד מוכח של ווינר ושל פרפקציוניסט.
    בארסה צריכה (חייבת) להביא עוד 2-3 שמות גדולים שיגרמו לרעידה קלה-בינונית במפרשותיהם
    של יריבותינו בלה ליגה.

10. A. Arshavin Member

חלב שחקן ענק, מבחינת יכולת אינדווידואלית הוא בין הטובים בתפקידו, טכני ברמות לא הגיוניות, יכול לעבור לך 3 שחקנין על משבצת של מטר רבוע.
    שחקן שיוסיף מאוד לבארסה.
    אגב, הוא המחליף של רונאלדיניו?

11. REAL MADRID Member

אני משום מה לא כ"כ בטוח שרונאלדיניו יעזוב את ברצלונה. קצת קשה להגיד שחלב יהיה המחליף שלו כיוון שהם שונים בסגנון המשחק שלהם והאיכויות שלהם שונות..

12. A. Arshavin Member

גווארדיולה לא אמר שהוא יעזוב?
    אם חלב לא יחליף את רונאלדיניו, אז מי כן, אינייסטה, או אולי שחקן רכש אחר?

13. TopTopaz Member

בקשר לרוני, יש כ"כ הרבה שמועות ואי אפשר לדעת למה להאמין, בהתחלה התנגדתי מאוד למעבר שלו לקבוצה אחרת, כי שחקנים ברמה שלו אין הרבה.. אבל איך שהוא הזניח את הגוף שלו בקיץ, זה מראה לגמרי על זלזול

דבר שני, אני מאוד מקווה לראות את חלב באגף, כי אינייסטה פשוט בנוי למרכז, הוא עושה שם קסמים שאף אחד אחר לא מסוגל לעשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

spanish weapon, לדעתי קייטה יהיה הפתעה מאוד מאוד נעימה העונה ומבין כל החדשים של ברסה, הוא זה שלדעתי, יוסיף הכי הרבה לקבוצה

14. גון Member

מצטער לאכזב אבל לדעתי חלב יהיה החתמה כושלת.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    הוא לא יתאים לסגנון.. הוא לא שחקן שמתאים שמאלה.. ובאמצע אפשר היה להביא מישו יותר טוב..
    אני לא כל כך מרוצה מהקניה הזו.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

15. Mr.Eko Member

חלב לא שחקן שיתאים לסגנון..? להפך הוא מתאים בול לסגנון שבארסה משחקת בו. כדורגל עם הרבה מסירות על הקרקע,החלפות מקום,הרבה מהירות בחלק הקדמי,מוזר דווקא הייתי אומר שהוא מאוד מתאים...