ברצלונה 08\2007: תם עידן הגאושו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. King Kenny Member

הוא בקושי שיחק.

Bensch, אדבאיור גולם? ראית את אדבאיור משחק? אני מניח שלא ראית אותו משחק כי אם היית רואה אותו אז היית מבין שהרבה דברים אפשר להגיד על אדבאויר אבל גולם הוא לא אחד מאותם דברים.

2. Raulito Madridista

תבינו דבר אחד -
    סמואל אטו אומנם לא נמצא בהכרח בתוכניות של גוארדיולה, אבל הקבוצה הרבה יותר מעוניינת לזרוק את רונאלדיניו. הנהלת הקבוצה הודיעה לא פעם שאת אטו היא לא תמכור בגרושים, היא רוצה להרוויח עליו משהו. קשה לי לראות אותו נמכר בפחות מ20 מליון יורו ואולי יותר. אם לא יימצא מחליף אז אטו יישאר בבארסה, המעמד שלו הרבה יותר גבוה כרגע משל רונאלדיניו ואפילו גוארדיולה אמר זאת.

תומר,
    אטו שיחק בשנה שעברה 16 משחקים בליגה והבקיע 17 גולים, זה מאזן פנומנלי. הוא עדיין אחד החלוצים הטובים באירופה ומבחינה אישית העונה החולפת הייתה טובה מאוד עבורו. קשה להאשים אותו שהוא נפצע בשנתיים האחרונות יותר מדיי, זה בהחלט שילוב של מזל רע. פרט לשנתיים האחרונות שלו בבארסה, אטו לא היה נחשב ל'פצוע כרוני'. אתה לא יכול לדעת מה ייקרה. נניח אדבאיור יגיע וייפצע לחצי שנה(אני ממש לא מאחל לו את זה, סתם זרקתי משפט), מה תגיד אז?

סמואל אטו חלוץ הרבה יותר טוב מאדבאיור, שעם כל הכבוד לעונה האדירה שלו בארסנל, זו בסה"כ עונה אחת טובה(נניח עונה וחצי) בטופ של הכדורגל. אטו הוא השחקן שכבש הכי הרבה שערים בליגה הספרדית בשנות ה-2000, יש לו ממוצעים אדירים. לדעתי למכור את אטו ולהביא במקומו את אדבאיור(להוסיף מזומנים עבורו, כפי שזה נראה כרגע) יהיה צעד מטומטם.
    מה גם שאטו השתלב נהדר בצורת המשחק של ברצלונה, ומעל אדבאיור מרחף הסימן שאלה הזה של ההשתלבות. לא בטוח שכחלוץ יחיד הוא ייספק את הסחורה. מאז שדה סילבה נפצע בארסנל המספרים שלו ירדו.

בן,
    מה אתה אומר...ואני חשבתי שראית משחקים של נבחרת ספרד ביורו. לא ראית כמה לחץ הוא הפעיל על המגנים? הוא אחד מהשחקנים שביצעו הכי הרבה עבירות ביורו. ויאה לא מתבייש לעשות הגנה ולהציק לבלמים. מעבר לכך - הוא טכני לא פחות מאטו והסיומת שלו עולה על זו של הקמרוני. ההיתרון של סמואל אטו על ויאה זו המהירות, דבר שפחות בא לידי ביטוי מאז הפציעות האחרונות שלו.

3. King Kenny Member

כוס אמק, אנשים פה לא מבינים אותי.
    לא אמרתי ואפילו לרגע שאדבאויר יותר טוב מאטו, רק יצאתי נגד הזלזול המטורף והחסר כל בסיס באדבאיור, זה הכל.

לדעתי שחקן ששיחק 16 משחקים בליגה לא יכול להיות מצטיין, נכון שזה לא תלוי בו אבל מה לעשות.

4. JR-Riquelme Member

אדבאיור לא נופל מאטו כרגע.
    הוא כבר מעבר לשיא, תחושה של מיצוי בברצלונה. זה שהוא כבש את השערים זה יפה מאוד אבל אי אפשר לעבוד על הצופים - אטו לא היה כזה טוב בעונה שעברה(וגם שאטו חזר לשחק זה היה מן גארבג' טיים מבחינת ברסה) בעוד שאדבאיור פרח בארסנל ונתן עונה באמת אדירה.

הם צריכים לרענן, לא חושב שאם ישאירו את אטו זה יהיה טוב יותר...

5. Mr.Eko Member

לא מבין מאיפה מגיע הזלזול הזה בוייה... וייה דווקא הוא שחקן שעושה המון לחץ ממה ששמתי לב בליגה.
    מטריד ללא הפסקה את הבלמים ועושה כאמור המון תנועה. בנוגע ליכולות נטו,אטו יותר מוכשר לטעמי אבל הבאה של וייה יכולה להשתלם ובגדול במקום לנסות ולהחתים חלוצים כמו אדאביור ואני יודע מי...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/7/08
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_297/foto_297960_CAS.Xxx

אתר ה'ספורט' הקאטלוני מפציץ , לאפורטה יגיש את התפטרותו ביום חמישי.

קבוצה של שבעה אנשים בראשותו של אלברט ויסינס (שיחליף את לאפורטה במידה ויתפטר) תקעה ללאפורטה סכין בגב והציבה לו אולטימטום : או שאתה מתפטר ואז ויסינס יחךיף אותו בתפקידו או שכולנו מצפטרים מה שיגרום ללכת לבחירות.

כמה שעות אחרי , המועדון הוציא הודעה הכחשה לנושא הזה . ולנו נשאר לחכות ליום חמישי...

7. Bensh Member

חס וחלילה, לא מדובר בזלזול, וייה שחקן ענק ואני הראשון שיגיד לך את זה. אבל אני חושב שהחלוצים היחידים באירופה שהם "קרובי משפחה" של אטו מבחינת משחק הלחץ הם הצמד של יונייטד, טבז ורוני. ואגב, מי אמר שלוייה יש סיומת יותר טובה? אם אני לא טועה, בעונה האחרונה אטו הבקיע 17 מ16 משחקים, יש אח ורע למאזן הזה באירופה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/7/08
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובינתיים , ברצלונה לא מאפשרת לרונאלדיניו לסוע לביג'ין , בניגוד למקרה מסי כאן היא קובעת כי רונאלדיניו מעל גיל 23 והוא אחד מתוך שלושת השחקנים שמעל הגיל הזה והוזמנו לנבחרת.

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080617/e__archivo_photo_10_1_1_20080617_Yba01f1.tif6.Xxx

הברזילאי מאוד רוצה להיות עם נבחרתו בביג'ין , אבל בברצלונה רוצים שיהיה להם כמה שיותר סגל רחב לקראת מוקדמות ליגת האלופות.

9. Ohad_Glr Member

לרוד ואן ניסטלרוי וטרזגה היה מאזן פחות טוב משל אטו. מישהו יכול להגיד שיש להם סיומת פחות טובה?

כדי לבדוק סיומת צריך לבדוק את אחוז ניצול המצבים שלו.

10. yonmu Member

אי אפשר לבדוק סיומת בסטטיסטיקה.
    לאטו יש סיומת מצוינת, בדיוק כמו לטרזגה ול|RVN.

11. SAMIR NARSI 8 Member

http://img296.imageshack.us/img296/1492/64885ku4.Xxx

ברצלונה החתימה את אלכס חלב

שחקנה המצטיין של ארסנל בשנתיים האחרונות חתם בשורות מועדון הפאר של ברצלונה תמורת סכום העברה שלא פורסם.למרות שאין עדיין הודעות רשמיות באתרים של ארסנל וברצלונה,החתימה נראת סופית וכנראה שחלב ישחק העונה הבאה במדי ברצלונה ולא במדי ארסנל.השחקן הבלרוסי הבינלאומי יכול לשחק גם בקישור הימני וגם בקישור השמאלי.השחקן בן ה27 הגיב בנושא:"אני אוהב את ונגר אבל צריכים לעשות שינויים בחיים".לדעתי,החתמה מצוינת בשבילכם( רעה בשבילנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/7/08
  12. Lupo Member

מזל טוב לאוהדי ברצלונה. קבוצתכם החתימה את אחד השחקנים המוכשרים בעולם. :aaa021:
    יום עצוב לאוהדי ארסנל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

13. oFiRzZz Member

החתמה מצוינת .
    חייבים לעבוד איתו על הבעיטות (הוא לא מנסה לבעוט , רק למסור) .

14. JR-Riquelme Member

החתמה נפלאה...
    סוף סוף יש לברסה קשר שמאלי טבעי.

15. Mr.Eko Member

כן קשר שמאלי טבעי שנמנע מלהבקיע שערים... לדעתי יכול להיות שההנהלה הביאה אותו לעמדה של דקו,חלב הוא שחקן שיודע לדחוף קדימה וכמובן היא אפשר שלא לשים לב לראיית המשחק המדהימה שלו וכמו שאני הבנתי התפקיד המקורי של הוא פליימייקר... בכל מקרה,אני מרוצה מאוד מהרכישה הזאת.

אגב,אין עדיין חתימה רשמית.. אבל סיכום והכל כבר יש.