ברצלונה 08\2007: תם עידן הגאושו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. RubberSoul Member

להביא שחקן חלש יחסית מקצועית כמחליף לשחקן בגלל היכולת מחוץ למגרש?לא תודה,לא במגרשינו.

2. Ohad_Glr Member

כנראה שאטו רוצה לעזוב, ביקש מלאפורטה לעזוב. אני לא רואה סיבה אחרת שבגללה יכולים למכור אותו.

3. Mr.Eko Member

אטו הוא שחקן עם לא מעט אגו ויחד עם רוני באותה קבוצה נאמר שנוצרה מחנאות בין השחקנים.... גם שנה שעברה זכורה לכולם היציאה של אטו לתקשורת בנוגע לזה שרוני ורייקארד שקרנים אם זכרוני איננו מטעה אותי... בקיצור שטויות במיץ לדעתי.....

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/7/08
  4. RubberSoul Member

תכירו,נשיא ברצלונה הזמני,חבייר סלה אי מרטין,או בשמו היותר מוכר-ג'ונגל מהלך על רגליים:
    http://www.bde.es/img/galeria/DISCURSO_PREMIADOImg0933_edited.Xxx
    http://www.columbia.edu/~xs23/Xavier_Zebra.Xxx
    שמישהו יציל אותי.

5. REAL MADRID Member

החולצה הראשונה היא מחווה לרונלאדיניו.

6. {forza-haifa} Member

שיהיה בריא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. Bayern Straße nach sechs

הוא לא בתוכניות של גווארדיולה, כשהוא הבין את זה הוא רצה ללכת. בנוסף יש התעניינות מקבוצות צמרת באירופה כך שהוא רוצה לעזוב בהקדם האפשרי.

8. REAL MADRID Member

השאלה פה היא לא על אטו. אלא, מה גורם לגווארדיולה לוותר על שחקן איכותי עם אטו?

9. Bayern Straße nach sechs

כמו שזה נראה - בוז'אן שיקבל אפילו יותר דקות, ואדאביור שנמצא על הכוונת של ברצלונה.
    יכול להיות שלאפורטה או אפילו גווארדיולה עצמו החליטו לפרק את הפנטסטיקוס (השניים שהתחילו את הקבוצה - רונאלדיניו ואטו). אולי גם הקבוצה יודעת שאטו כבר לא יחזור להיות אטו של לפני שנתיים אחרי הפציעה שעבר שנה שעברה. מבחינת המחיר, גם אפשר לסחוט יותר מזומנים, כי ככל שהשנים יעברו כך מחירו יהיה יותר קטן.

10. REAL MADRID Member

זה אבסורדי שממצב שהיו מסי, אטו ורונאלדיניו והם היו הקבוצה הטובה בעולם ברצלונה הגיעו למצב שרק הנרי הגיע והכל מתפרק.

לעניין, אתה בעצמך אומר שאדאביור נמצא על הכוונת - אטו נכון להיום יותר טוב מאדאביור. איך אפשר לבוא בתלונות על שחקן שלמרות פציעות שאף שחקן בעולם לא היה עומד בהם הוא מעמיד ממוצע של מעל 15 שערים לעונה..

בוז'אן שחקן מצוין אבל לבנות עליו כבר בעונה הבאה זאת טעות.

לגבי הפנטסטיקוס, גם לפרק קבוצה צריך לדעת. למכור את דקו, רונאלדיניו ואטו בקיץ אחד זה לא רעיון טוב לטעמי. ריאל מדריד לדוגמא התפרקה מבקהאם, רונאלדו, פיגו וזידאן לאורך שנתיים (אם אני לא טועה) בטח שלא במכה אחת.

11. כחול לנצח! Member

מה שאני לא מבין זה איך השחקן הכי חלש עונה שעברה (הנרי) נשאר בברצלונה? הוא ורונאלדיניו נראים כמו סוסים מתים תסלחו לי על הביטוי. אם אט'ו עוזב ברצלונה צריכה להביא חלוץ מטרה קלאסי כמו לוקה טוני כזה, או כמו איברהימוביץ כאשר בצדדים ישחקו מסי ובוז'אן. הקישור כבר סגור. קייטה, טורה, צ'אבי, ואינייסטה זה מספיק וגם ההגנה סגורה. יש איזה 5 בלמים טובים. המגינים יהיו אבידל מצד שמאל ואלבס מצד ימין. אבל מה עם חלוץ

12. REAL MADRID Member

הנרי נשאר מהסיבה הפשוטה שלא מעיפים שחקן כ"כ יקר לאחר עונה אחת גרועה. תזכור שזאת הייתה בסה"כ העונה הראשונה שלו בספרד ולא כולם עושים את המעבר בין הליגה האנגלית לספרדית בצורה כ"כ חלקה כמו רוד ואן ניסטלרוי.

13. King Kenny Member

במיוחד שזה שחקן שהוכיח המון פעמים שיש לו יכולת מדהימה.

באמת שאני לא מבין את הזלזול באדבאיור, שחקן מצוין, פיזי, טכניקה לא רעה והכי חשוב, סקורר מצוין.

14. REAL MADRID Member

תומר (זה השם?), אדאביור חלוץ נפלא אבל הוא עוד לא הוכיח עקביות. אוהדי ברצלונה שכבר התאבו באטו מעל הראש (ובצדק מבחינתם) לא מבינים (ובצדק) למה להחליף חלוץ שלמרות פציעות כובש מעל 15 שערים בעונה בשביל חלוץ שנתן רק עונה אחת טובה.

15. King Kenny Member

זה אכן השם.
    אני לא פיקפקתי לרגע ביכולותיו המופלאות של אטו, אני גם חושב שהוא חלוץ מצוין , אולי יותר טוב מאדבאיור אולי פחות טוב, זה ממש לא משנה כרגע. אני רק הגבתי בנוגע לזלזול באדבאיור, עשו ממנו כאן שחקן צ'מפיונשיפ במקרה הטוב.

נ.ב- עוד חסרון של אטו זה הפציעות שלו, בשנתיים האחרונות הוא נפצע פציעות שגרמו להיעדרות.