ברצלונה 08\2007: תם עידן הגאושו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. xavi6 Member

וואי אבו אתה ממש אגרסיבי כשמדובר בשחקנים שלכם, הם אלופי העולם לדעתך.

גל, אמפלנן, איפה אתה שתציק לו על המילים הבוטות האלה? אה שכחתי שזה רק לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. אבו Member

אגרסיבי? הייתי עדין.

לקרוא לאדא "עוד שחקן שנתן עונה טובה"? איזו אמירה עלובה- אם אדא יבקיע בשנתיים הבאות 10 שערים, אז יהיה אפשר להגיד את האמירה הזאת.
    אבל כרגע, בגילו הצעיר, אחרי העונה האדירה שנתן? ואגב, גם בעונה שקדמה לעונה הזאת הוא היה טוב, רק זה לא התבטא מספיק במספרים. כך שאת ההתקדמות רואים והעונה האחרונה לא מקרית בכלל.

ד"א, רק לאוהדי ארסנל יש את האישור לקרוא להנרי "מלך"- אתה לא אוהד ארסנל עד כמה שידוע לי, נכון?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/08
  3. xavi6 Member

כל הקטע של הזין לפנים, לא היה קל לקחת ממכם את פירס, הנרי,ויירה, אשלי קול ופלאמיני. אז אל תיצא בהצהרות מיותרות כי לקחת את אדבאיור לא יהיה קשה למילאן או לנו או לכול קבוצת צמרת באירופה.

נ.ב
    מי שואל אותך או את אוהדי ארסנל איך לקרוא להנרי, הוא שלנו לא שלכם ההנרי הזה...סליחה, המלך. לא בהייבורי, כי הוא לא קיים, רק בתמונות, ולא באמירויות (איזה גדול יצא חרוז!) מלך שמכר את קבוצתו הקודמת תמורת כמה מיליונים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אני רשע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/08
  4. xavi6 Member

אתה צודק, הוא לא מכר אותכם בשביל כמה מיליונים, הוא מכר אותכם בשביל הרבה מליונים. בשורה התחתונה-איפה אתם ואיפה הוא? המלך שכ"כ סגדתם לו עזב אותכם כאילו לא הייתם קיימים, ועוד אחרי הגמר הוא אמר "איך אני יכול לעזוב את הקהל הזה?" הוא שיחק בכם כמו כלבלבים קטנטנים וכשנמאס לו ממכם הוא עזב אותכם. זה ההבדל בין מלכים אמיתיים כמו מאלדיני וראול שנשארים תמיד, לבין מלכים מזויפים. לא היה לכם מלך, אף פעם לא יהיה לכם מלך, אתם מביאים ילדים קטנים או במקרה של הנרי-ילד שנכשל במקום אחר, שבסוף עוזבים אותכם.

5. yonmu Member

וואלה? גם דני גוויזה (זה עם ז' או ס' ?) נתן עונה עם מספר כזה (בערך) של שערים. אז גם הוא חלוץ מדהים פתאום?
    גם בוריילו הביא 20 שערי ליגה העונה, גם הוא שווה 40 מליון פתאום?
    גם רוקה סנטה קרוס הביא מספר קרוב של שערים כאלה העונה. צריך עוד דוגמאות?

הבאתי את הצד של זה שהוא מוכשר, אבל כתבתי מהצד השני, שלשמוע שעל שחקן כזה מבקשים 40 מליון (כמובן שאין סיכוי שיקבלו עליו דבר כזה) מעלה את הדם לראש.

יופי ריאל מדריד. תראו איזה דברים גרמתם עם הפפה שלכם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

6. xavi6 Member

הם מאוהבים בשחקנים של עצמם בלי קשר לאם הם שחקנים של עונה אחת או לא, לצפות מהם לאוביקטיביות זה כמו לצפות מהשטן לתרום לנזקקים. אדבאיור שווה 40 מיליון, ססק שווה 100 מיליון ווולקוט שווה 200 מיליון. אל תשכח שוונגר עשה אותו, לפני זה הוא לא ידע לשחק כדורגל.

7. Ohad_Glr Member

יופי. אני אמרתי משהו על זה שההנהלה של ריאל חכמה? אני הזכרתי את ריאל מדריד? . אז למה בדיוק אתה משתמש בזה?. זה שההנהלה של הקבוצה שלי טיפשה (נו, שיהיה) אומר שאסור לי לבקר הנהלות אחרות?

חוץ מזה, במונחים של " כן יקר מידי לא יקר מידי" בקאהם הוא הרכישה הטובה ביותר אי פעם (מונחים פיננסיים). חוץ מזה, אין מה לבקר את ריאל מדריד על סכומים. אני חושב שבשנים האחרונות לעולם לא הייתה עונה שאותה ריאל סיימה בהפסדים פיננסיים. אז כן, מותר להם להביא ב-30 מיליון יורו בלם "שיעשה טעויות ויעיף אותנו מליגת האלופות" . בטח ובטח אם הוא גם בלם מצויין.

8. xavi6 Member

וואלה? כי בקאהם היה כ"כ הצלחה על המגרש? הוא נלחם כמו מטורף והיה סופר מיקצוען, אבל הוא לא סחב אותכם לתארים. לכן חושבים על הסכום ששילמתם עליו-הוא לא היה שווה אותו, יקר מידי.
    אם מותר להביא בלם (מצוין, ללא ספק...) שיעיף אותכם מליגת האלופות, אז להבא תביאו חלוץ שיחטיא מול שערים ריקים. אז שכחתי, ההנהלה החכמה שלכם הביאה יותר מידי חלוצים...

9. Ohad_Glr Member

שוב, מה הקשר בדיוק להנהלה של ריאל מדריד?

לגבי בקאהם והיקר מדי. ברגע שריאל קנתה את בקאהם היא לא הוציאה כסף אלא הכניסה כסף, והמון. היא גם הכניסה בקנייה הזאת סכום יותר גדול ממה שכל שחקן אחר היה מסוגל להביא באותו זמן.

בלם שיעיף מליגת האלופות, פתאום אסור לבלמים לקבל כרטיסים אדומים? . מה שהעיף את ריאל מדריד זה החסרון של רוד בראש ובראשונה ושל ראמוס. אית ריאל עוברת שלב גם עם 10 שחקנים. פפה בלם טוב עם יכולות גבוהות, אני ממש לא מבין מה אתה רוצה ממנו.

נ.ב:אני ממש לא מבין איך הגענו לזה בדיון של ברצלונה. אני רוצה לשאול שוב, זה שההנהלה של הקבוצה שלי טיפשה אומר שאסור לי לבקר הנהלות אחרות?

10. xavi6 Member

לא זה בכלל היה בצחוק...
    בסדר, לפפה יש יכולות גבוהות, שישאר אצלכם, אני מתענג רק מלחשוב עליו אצלכם לעוד כמה שנים. תעריכו לו חוזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

לגבי בקאהם-שוב, לא מבחינה כספית, על המגרש הבחור לא סיפק את מה שרציתם, ולכן הרכישה שלו לא הייתה נכונה ושילמתם הרבה.

11. Ohad_Glr Member

כתבתי:
    בקאהם הגיע בגרושים לעומת הסכומים שהוא הכניס. הוא לא היה יקר מדי אלא במחיר מאוד משתלם.

12. Lazarobbie Member

נכונה השמועה לפיה אדביור חתם בבארסה?

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים , לא .
    זה בא מכיוון המארקה רק וכשבאיטליה מפרסמים שאדבאיור רוצה ללכת למילאן .

ביום רביעי (1.7) תוצג התלבושת החדשה של ברצלונה לעונה החדשה , השחקנים שיציגו את התלבושת יהיו שחקני הרכש השחקנים.
    הקבוצה אישרה שחולצת החוץ לעונה הקרובה תיהיה החולצה הצהובה , אותה חולצה בעונת הזכייה באלופות.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/08
  14. A. Arshavin Member

אבל אסור לשכוח שגם סגאת הנרי התחילה עם כורתרת שנראתה לא רצינית ב'מארקה', וארך מס' ימים אח"כ הגיעה לשעולם הגדול.

15. lior888 Member

הוא קרוב לסיכום בברצלונה.
    אם זה אכן יקרה, העסקה תעלה בסך הכל 27 מיליון יורו.