ברצלונה 08\2007: תם עידן הגאושו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק בגלל זה הוא עזב , דקו נראה טוב לקראת סוף העונה ואני בטוח שגארדיולה היה משאיר אותו כי דקו הוא מיוחד וברגע שהוא אמר "אני לא אשחק איפה שלא רוצים אותי" הוא התכוון אך ורק לקהל ששרק בוז במשחק האחרון שבו גם דקו ביקש להתחלף. החילוף הוא היה סימן לבאות.

2. אבו Member

בוא לא נתעסק עם מה שאתה בטוח אלא עם עובדות בשטח.
    האם אתה באמת מופתע שדקו עוזב את ברצלונה? אם לא היו שום שריקות בוז, ודקו היה מודיע אותו דבר, היית מופתע?

הספקולציות על עזיבה של דקו לא החלו היום ולא אתמול, ואני ממש לא הרמתי גבה שראיתי את הידיעה.

3. guyholl Member

אני די מסכים עם אבו. הספקולציות על עזיבה של דקו קיימות כבר מסביבות ינואר ולדעתי ההחלטה שלו התקבלה הרבה לפני המשחק האחרון.

אני לא בטוח שהעזיבה של דקו היא מכה כל כך גדולה בשבילנו. אז כן, כולנו ראינו את ההבדל בין המשחקים שדקו היה שותף בהם לבין אלה שלא, את זה שהוא היה אחד הברגים היותר מרכזים אם לא הכי מרכזי בהרכב שלנו והוא הולך לפעור לנו בור גדול במרכז המגרש. אבל ויש אבל גדול, אם העזיבה של דקו הכרחית למהפכה שהולכת להתקיים בסגל אז אני חושב שהחלטה של דקו תגרום לנו רק לטוב והדבר היחיד של להצטער עליו זה על האופן הצורם למדי שבו זה קרה.

4. Voda_Coda Member

שחקן ענק! אחד הברגים המרכזיים שלנו בשנים האחרונות..תודה רבה לו על השנים הגדולות שנתן לנו..יהיה כואב לראות אותו לובש חולצה שהיא לא של ברצלונה..שיהיה לו רק בהצלחה..

עכשיו בקשר לתחליף..אני חושב שדיגו יוכל לעשות עבודה טובה..מה אתם אומרים?

5. REAL MADRID Member

שוב, אין מה להזכיר את דיאגו כרגע כמועמד. הוא האריך לאחרונה את החוזה בברמן, עד שלא נשמע משהו רציני, השם שלו מיותר בדיון הזה.. אני מניח שכבר מחר נתחיל לשמוע שמות - רוב השמות אם לא כולם יהיו סביר להניח חסרי כל שחר.

6. oFiRzZz Member

עם העזיבות של דקו , רונאלדיניו , רייקארד ואולי יהיו עוד ,זאת בעצם סוג של סיום תקופה , עם האנשים האלה בארסה הופיעה עם אחת הקקבוצות הכי טובות בהסטוריה העולמית , ואולי אפילו הכי טוב .

http://www.youtube.com/watch?v=I2n8Pnwb1qI
    לראות , להתגעגע , לצפות.

7. Voda_Coda Member

הוא השחקן היחיד שלא תפוס באיזה קבוצה גדולה וגם יוכל להיכנס לנעליים הגדולות של דקו

8. REAL MADRID Member

זה שהוא לא בקבוצה גדולה זה מה שיגרום לו לעבור לברצלונה? אם הוא היה רוצה להיות בברצלונה/ריאל מדריד/יובנטוס/צ'לסי תאמין לי שהוא לא היה מאריך את החוזה שלו בברמן.

הוא האריך את החוזה ואמר במפורש "טוב לי בברמן, אם טוב לי אין סיבה שארצה לעזוב", איזה עוד הוכחה אתה רוצה ממנו בשביל תבין שנכון לעכשיו הוא לא עומד על הפרק?

9. RubberSoul Member

איכשהו,ללאפורטה יש חלק די גדול במה שקרה.
    הקהל האמיתי,כמו שירדן אמר,הועף ע"י לאפורטה,והזבל שנכנס לקאמפ נואו העיף את דקו.בושה וחרפה.
    אבל צריך להתסכל קדימה.חייבים ללכת בכל הכח או על ססק,או על לאמפרד.

10. xavi6 Member

אבו, לא היה בטוח כלל שדקו עוזב. קודם כל הוא הציג יכולת טובה במשחקים האחרונים ודייגו לא מנייה בטוחה, הוא רחוק מלהיות גמור, וגם אנחנו יודעים את זה, יותר ממנו. 60-40 אחוזים שהוא עוזב, כאשר ה-60 הם שהוא באמת עוזב. אבל זה לא השאלה אם הוא עוזב או לא, השאלה היא הדרך, הדרך משחקת פה תפקיד ראשי. דקו הוא לא הראשון ובוודאי לא האחרון שעוזב ככה, לשריקות בוז צורמות שלא מגיעות לו, שריקות בוז צורמות אחרי כל מה שהוא נתן, אחרי כל הלחימה, אחרי כל האהבה. השריקות האלה לא מגיעות לו. אוהדי הקבוצה שיושבים בקאמפ נואו לא ידעו אף פעם להיפרד, וזה הפאק העיקרי אצלהם. אפילו להיפרד הם לא יודעים. המשפט הראשון שהוא אמר "אני לא אשאר איפה שלא רוצים אותי" לא היה ללאפורטה ולא לאף אחד מהנהלת ברצלונה, הוא היה לקהל יעד אחד ויחיד-לאוהדים של ברצלונה. בישבילו השריקות בוז היו סטירת לחי שהוא לא יכל להבליג על זה, הוא מיקצוען ותמיד היה, הוא לא מוכן שידרכו לו על הכבוד, לא על המגרש שחקנים יריבים ובטח ובטח שלא הקהל שאמור לעודד אותו, הם משלמים לעודד אותו, אותו! זה לא נפתס ששורקים בוז לשחקן שאותו הם אמורים לעודד. זה לא קהל, זה בושה וחרפה. ולא במקריות אחרי המשחק הוא מודיע על עזיבה. דקו כ"כ היה מוערך, הוא נבחרת ל-11 של ברסה בכל הזמנים, עם שמות כמו קרויף, רומריו, קומאן, גורדיולה, סרג'י. הוא, רונלדיניו ופויול היחידים שנבחרו מהדרים טים2. שתבין רק עד כמה הוא היה מוערך, ואיך אותם אוהדים זורקים אותו לפח כאילו היה חפץ, בלי טיפת רגש וכבוד. השריקות בוז האלה הם אלה שהביאו אותו אחוצה, כי לפני לא היו איתו שום שיחות על עזיבה.

Last edited: May 16, 2008
  11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רדיו ONA FM מודיע שגליאני יציב אולטימטום בשבוע הבא כאשר יציע לברצלונה 25 מיליון יורו עבור רונאלדיניו , במידה וברצלונה תסרב גם לזה , הקבוצה האיטלקית תרד מהשחקן לגמרי.

להזכירכם לשחקן עצמו יש כבר סיכום עם מילאן , נשאר רק העברה בין הקבוצות.

12. RubberSoul Member

אתה מתכוון סיכום בין הסוכן לקבוצה.
    רוברט הזה שונא את בארסה,הוא יעשה הכל שאח שלו יעזוב משם.
    אין סיכוי שהוא ישאר?תחת פפ רוני לדעתי יפרח.

13. 亚历山大帕托 Member

יש סיכום בין השחקן לקבוצה. סוכן זה יצור קטן וחדל אישים שמייצג את השחקן מול המועדונים, ולא אומר או חושב שום דבר שלא קיים בראש של השחקן עצמו.

14. xavi6 Member

ידידי, אם היה לך מושג כמה האח הזה משפיע על רונלדיניו. הוא רחוק מלהיות סוכן קטן. רונלדיניו נמצא במצב שלא הרבה היו כמוהו, מאז שאביו מת, וזה היה כשרונלדיניו היה בן 8-אחיו הוא הקובע, הוא הכל, הוא יודע יותר ממנו, הוא אבא שלו מגיל 8. בשביל שרונלדיניו ישתחרר מאחיו הוא צריך הרבה אומץ, הרבה פסיכולוגיה עם עצמו. כשזה יקרה-רונלדיניו יהיה מאושר, וגם יהיה שחקן יותר טוב. אבל הוא לא מצליח בינתיים וספק אם אי פעם יצליח. לא סתם הוא בכה כמו ילד בן 8 ואמר "אני לא רוצה, לא רוצה" כאשר הוא אמר לו שיש סיכום עם מילאן. אם רונלדיניו באמת לא היה רוצה, הוא לא היה בוכה כמו ילד בן 8. הוא היה אומר "אני לא רוצה לעבור".

Last edited: May 16, 2008
  15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא שמעתי את רונאלדיניו מדבר המון זמן , אז מאיפה אתה כל כך בטוח שהוא לא רוצה ועוד בכה על זה ?