מישהו שצפה במשחקים של בארסה יכול להעביר לי את הרושם? מה ההרכב העיקרי שרייקארד בוחן?מי השחקנים שבולטים עד עכשיו? איך השילוב של השחקנים החדשים?
כחול לנצח, ציטטי את מה שכתבת בנושא אתלטיקו לנושא בארסה, מכוון שמה שרשמת קשור לבארסה. זה נשמע פאתטי מאוד להגיד שבארסה היא כבר האלופה, זה הרי ברור שבארסה היא על הנירר לפחות הקבוצה הטובה ביותר בספרד ובכלל בעולם כולו. אך זה ישמע ילדותי להגיד שבארסה כבר האלופה. אוקיי, היא הפייבוריטית, יש לה את הרבעיה הטובה בתבל. אבל זה עדיין לא דבר שיכתיר אותה מעכשיו לאלופה. לרייקארד הולך להיות כאב ראש גדול מאוד בעניין ארבעת הטובים בעולם, אני אל רואה מצב שאחד מהם יסכים לשבת על הספסל. ריאל היא לא הולכת להיות פראיירית וגם ולנסיה שאולי פחות ייבוריטית מי ריאל ובארסה, אך עדיין קבוצה אם אופי נחוש שיכולה באמת לגרום לחששות בקרב בארסה וריאל בעניין קאפלו, חרשנו בת'רד של ריאל על הנושא הזה המון המון, וזה לא הזמן המתאים לדבר על זה, הנושא הזה כבר נחרש בלי סוף והגיע לסיומו מזמן.
אני דווקא רואה מצב בו אחד מארבעת המופלאים יושב על הספסל, להנרי אין שום בעיה עם זה, למסי אין שום בעיה עם זה, לגבי השניים האחרים, אני לא יודע. אבל אני מסכים איתך שזה מוקדם מדי להכתיר את בארסה לאליפות ועכשיו היא נקראית הפייבוריטית לקחת את האליפות, הכל יכול להשתבש, פציעות, הקבוצה לא מתחברת ועוד...
אני דווקא רואה את ברצלונה כמועמדת הכמעט ודאית לאליפות - לא בגלל תיירי הנרי, אלא בעיקר בגלל יאיא טורה, אריק אבידל ודייגו מיליטו. שלושה שחקנים מצויינים, שהחסרון בשחקנים כמותם הורגש בברצלונה בשנה שעברה. הפעם, בניגוד לשנה שעברה, ברצלונה לא הביאה שחקנים כדי לתת עומק לספסל, אלא שחקנים שבאמת מחזקים את המערך של הקבוצה.
על הנייר?כן. בארסה היא הפייבוריטית אפילו לזכיה בצ'מפיוס ליג. אבל אי אפשר לדעת, מה יקרה יכולים לקרות המון דברים בדרך כמו חוסר גיבוש וכו'..יהיה מעניין לראות מה רייקארד יעשה אם 4 המופלאים.
זאת בדיוק הנקודה שניסיתי להעביר בהודעה הקודמת שלי. כולם רק מסתכלים על 'ארבעת המופלאים', אבל שוכחים שמלבד לתיירי הנרי, ברצלונה החתימה שחקנים טובים אחרים. כולי תקווה שתיירי הנרי יתרום המון לברצלונה, אבל יש לי תחושה ממש חזקה שבסיום העונה הזאת, כשנסתכל על כל המשחקים בדיעבד, נגלה שמבין כל שחקני הרכש שהגיעו, הוא היה הפחות משמעותי.
מבחינת סגל השחקנים הוא היה פחות נחוץ, גם בלעדיו יש את אטו שלא נופל ממנו בכלל, ואת גודי כתחליף למקרים של פציעה. הנרי לעומת טורה ואבידל היה פחות נחוץ, אבידל לדוגמא היה נחוץ ביותר עקב היכולת החלשה של ג'יו וסילביניו שכבר גמר את הסוס, וטורה שהיה חייב אחד כמוהו כדי להוסיף כוח למרכז הקישור האחורי, וגם מיליטו שהיה נחוץ ביותר להגיע עקב ההיחלשות של טוראם שכבר לא כמו פעם ואי יציבותו של רפא מארקס.
מיליטו גם בא בגלל שפויול לא ישחק בתחילת העונה. הנרי אולי הכי פחות נחוץ, אבל אם כבר אז כבר, למרות שהוא מעכב את GDS ובוז'אן. וגודיונסן לא נחשב מחליף ברמה, צריך להעיף את גודיונסן ולשים קבוע על הספסל את GDS ובוז'אן, כשרונות מבטיחים. GDד כבר מראה שהוא יוכל לשחק בבארסה ברמות הגבוהות ביותר.
באמת חבל שבארסה לא מתכוונת למכור את גודי,היו כמה קבוצות אנגליות שהתעניינו בו. בוז'אן וGDS בהחלט עדיפים עליו כמחליפים.
הם שחקנים כישרוניים ונחשבים כבר עכשיו, לשחקנים הטובים בעולם לעתיד, אבל הם בסך הכל בני 17, זה עוד מוקדם לתת לאחד מהם להיות חליף ראשון, מלה אם יהיו מחליפים רביעיים-שלישיים אז יהיה זה בסדר גמור.
התחילו לשנן , הכינוי החדש של ילדי הפלא של ברצלונה ע"פ התקשורת הקאטלונית . http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20070729/barcahearts290706.Xxxhttp://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20070729/heartsbojan6.Xxx 'Gio-Bo'
הם עדיפים על גודיונסן. רק שתידע המשחק הרשמי הראשון של מסי הוא גם היה מחליף ראשון או שני להתקפה. באותו משחק הוא הבקיע אם אני לא טועה.
דוס סנטוס בן 18. ולפי איך שהוא נראה עכשיו אין שום סיבה שהוא לא יהיה מחליף ראשון. בארסה תמיד היתה קבוצה שנותנת אמון בשחקנים הצעירים שלה. בדיוק ככה מסי עשה את הפריצה שלו. אני מאמין שנראה אותו העונה הופך לחלק קבוע מהרוטציה. בוז'אן זה כבר סיפור אחר, הוא צעיר מדוס סנטוס בשנה ובעמדה שלו כבר יש 2 ענקים כמו אטו והנרי. אני לא חושב שהוא יקבל יותר מדקות בודדת