בעיה יותר רצינית לבארסה מהמספר של רונאלדיניו הוא בעייה הזרים. ריקלמה,סאביולה,רואנדליניו,רושטו,הבלם המקסיקני החדש שברח לי השם שלו וג'ובאני שחזר מהשאלה בבנפיקה אם אני לא טועה. בבארסה ביקשו מסאביולה שיסדר את האזרחות שלו ויפתור את הבעיה.
בעניין "בעית" המספר, מחר נדע את מספרו של רונאלדינו בהצגתו... נדע גם את מספרו של מיליטו מריאל מחר, כאשר הוא יוצג - גם מחר. אכן בעיה קשה... כאמור החל מהעונה יהיה מותר לשלב רק 3 זרים ולבארסה יש יותר מדי... לכן בארסה צריכה לדלל את כמות הזרים ולכן ריקלמה מעומד לעזוב. אם ריקלמה לא יעזוב... הוא עלול להתייבש זמן רב על הספסל וזאת לא מטרתו. אני חושב שבארסה תפתח עם רונאלדינו, סביולה ומרקז, ככה שלרושטו לא יהיה מקום בהרכב הפותח וויקטור ולדז ייצטרך להחליפו. בעניין ג'ובאני, אני זוכר שבארסה ניסתה למכור אותו אז... אין לי מושג מה קורה איתו עכשיו, אני אברר.
עזבו אתכם, בארסה מתפוררת, הגיע לנו נשיא יותר חובבן מהקודם... למה אתם חושבים הוא הביא את רונאלדינו, אה? הוא הרי הבטיח שם מפוצץ בעשרות מליוני דולרים, השם היה דיוויד בקהאם, אבל בקהאם במדריד, והוא לא היה יכול להישאר חייב לאוהדים, אז הוא ניצח את הקבוצה שמכרה את בקהאם, במירוץ אחר הברזילאי, ובכך מקווה לסתום לאוהדים קצת הפה, לאט לאט הם (וגם הוא, אני מקווה) יבינו את השטויות שסובבות את בארסה בשנים האחרונות... מעאפנים...
גם לדעתי סכום רכשיתו של רונאלדינו מוגזם, אבל שגיא, לפי ההודעה שלך זה נראה כאילו אתה לא מאמין שרונאלדינו יוכל לתרום לכם. לדעתי, רונאלדינו יוסיף הרבה מחץ לבארסה, ועכשיו זה נראה כאילו בארסה מתחילה תקופה חדשה, מאמן חדש, נשיא חדש, שחקנים חדשים... אני, במקומך, הייתי אופטימי. אגב, בנוגע למספר, כנראה זה יהיה המספר 10.
לדעתי 28 מיליון יורו זה בכלל בכלל לא סכום מוגזם. זה יוצא משהו כמו 33 מיליון דולר וזה לא הרבה בכלל. רונאלדיניו הוא רק בן 23 והוא השקעה לטווח ארוך, עוד כמה שנים המחיר הזה שלו יקפוץ הרבה יותר גבוה. ריאל מדריד שילמה על פיגו וזידאן סכומים הרבה יותר גבוהים משהו כמו 50-70 מיליון דולר והשחקנים האלו הם לקראת סיום הקריירה, אלו סכומים מוזגמים.
ההסכום הזה כן מוגזם, מוגזם לבארסה. יש לה חובות וכמו שבני אמר היא יכלה להביא שחקנים ראויים לכל העמדות שבהן חסר לה שחקן, במחיר זהה. אני לא חושב שיש לבארסה אינטרס לקנות שחקנים בכאלה סכומים, גם לאפורטה חושב ככה אבל הוא החליט ללכת עד הסוף בעניין הסופרסטאר. נכון שעוד כמה שנים רונאלדינו יהיה שווה יותר, אבל עכשיו, במצבה הנוכחי של בארסה, לא השתלם לה במיוחד לקנות אותו - חולצות לא יחזירו את כל הסכום הזה וספק אם בארסה תצליח לזכות העונה בתואר. בעניין ריאל, ריאל הוכיחה לא פעם שיש לה כסף לקנות את השחקנים האלה, לריאל יש יותר רווחים פיננסים והיא יכלה להרשות לעצמה לבזבז.
גם על ריאל מדריד אמרו שיש לה חובות.... אז גם על בארסה אמרו. וכמו שאתה רואה הקבוצות מתנהגות כאילו שום דבר לא קרה. אז אומרים שיש להם חובות. אז מה. זה לא בהכרח נכון. אלו 2 מועדונים בין העשירים בעולם. ואף פעם לא יחסר כסף לא לריאל ולא לברצלונה לא משנה כמה תקרא שלבארסה ולריאל יש חובות.
בקרוב בארסה תפרסם את מצבה הפיננסי... אנחנו נראה מה הגירעון שלה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
כן שמענו.... לפני כמה זמן ולדאנו או לא יודע מי פירסם שריאל מדריד בגירעון של 200 מיליון דולר אולא יודע כמה... ופתאום אופס יש כסף לפיגו... ואח"כ גם יש כסף לזידאן... וגם את רונאלדו אפשר להביא.... ולמה לא.... גם בקהאם. אז... שמענו על הגירעונות שלהם. מספיק להאמין לכל פיפס.
בריאל אומרים שיש חובות אבל תמיד הם מוצאים מי שעוזר להם,הם בחיים לא יהיו בחובות. בברצלונה אומרים אותו דבר אבל שופכים סכומי כסף גבוהים לא יודע מאיפה..
רגע רגע רגע... הם באמת טמבלים!!!!! איך הם בדיוק ישלבו 3 זרים מבין- רושטו, סביולה, רונאלדיניו, מרקווז וריקלמה?!? שכולם אמורים להיות בהרכב
1. ריקלמה כנראה יושאל או יכמר לקבוצה אחרת, במידה ויושאל הוא יוחזר מן ההשאלה ברגע שסביולה יצליח לקבל אזחרות ספרדית....ככה שיהיו לבארסה 4 זרים בסגל, רושטו, מאקז, סביולה ורונלדיניו 2. מחיר הרכישה,גדול מידי, 27 מיליון זה יותר מידי בימינו, רונלדיניו לא שווה היום יותר מ20 מיליון יורו, אבל בניגוד לריאל שרכשה את בקס אפילו שפיגו טוב ממנו פי כמה, הרכישה של רונלדיניו היא לא שיווקית נטו: א. על היכולות הטכנית של רונלדיניו אין מה לדבר....הוא שחקן מעולה וראינו את זה במונדיאל ובמשחקים שלו בליגה הצרפתית(מי שרואה, אני רואה, מידי פעם...) אבללללל כפי שאמרתי, 27 מיליון זה יותר מידי, במחיר שלו כיום אפשר להביא, קשר(קיואל 7 מיליון), מגן(סורין ששיחק בבארסה בעונה שעברה, היה יכול להקנות ב5 מיליון) בלם(נשאר לנו 14 מיליון דולר, זה פחות או יותר המחיר של סמואל או אז'אלה כיום)....כפי שאתם רואים כל השחקנים ברמה גבוהה מאוד, מצד שני, רוב הברזילאים מתקאלמים טוב מאוד בבארסה(חוץ מג'ובאני שבנינו, לא היה שחקן כ"כ טוב וידוע לפני שהוא בא לבארסה) ב. מהבחינה השיווקית, הרכישה הזאת כבר נראת משתלמת יותר: - לאפורטה הבטיח רכישה גדולה הקיץ, הוא איבד את בקהאם, ורק עצם העובדה שאת רונלדיניו רצו מנצ'סטר וריאל זאת סיבה מספיק טובה כדי לרכוש אותו, כבר הוא נותן לאוהדים הרגשה שיש על מי לסמוך - בארסה עשתה קופה ממש לא רעה מההצגה בלבד של רונלדיניו, לא הרבה פחות טובה מזו של בקהאם, הבדיקות הרפואיות וההצגה הרשימית שלו הועברה בטלויזיה, ו30 אלף אנשים באו לקאמפ נאו כדי לקבל את פניו, בקשר למכירת החולצות, בשעות הראשונות שלאחר הצגדו בארסה מכרה כ10 אלף חולצות, לא רע בכלל, אולי לא בקהאם אבל.... - זהו צעד נוסף לחדור את השוק האסיאתי, שם רונלדיניו נהנה מפופלאריות גבוהה, כנראה שבחודשים הקרובים יראו הרבה מאוד את רונלדיניו לבוש מדי בארסה על שלטי החוצות ביפן - הקשר הברזילאי: למקרה שלא ידעתם, השחקן השנוא ביותר על אוהדי בארסה בריאל אחרי פיגו הוא ר.קרלוס(ביחד עם רונלדו כנראה), למה? כי אוהדי בארסה אוהבים שחקנים בראילזים בגלל שלרוב הם מעדיפים את בארסה על ריאל והעובדה שר.קרלוס משחק בריאל היא מעין בגידה במונחים שלהם, אם תשימו לב....בבארסה ב15 השנה האחרונות תמיד היה איזה ברזיאלי כוכב, רומאריו רונלדו וריבלדו, עכשיו בשנתיים האחרונות לא היה שחקן ברזיאלי כוכב בבארסה והקשר שיש בין השחקנים הברזיאלים(בכלל בארסה היא הקבוצה האירופית האהודה ביותר בברזיל) לאוהדי בארסה קצת נותק, לאפורטה רוצה "לחדש" את הקשר הזה....