ברצלונה-האם העונה היא תשחזר את העונות הגדולות שלה משנות ה90?

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by חובב הליגה הספרדית, Nov 7, 2002.

1. Reyes Member

מנדייטה לא פותח באופ קבוע, נקודה.

וריקלמה פותח על חשבון אנריקה אם אני לא טועה...ואנריקה פצוע למיטב ידעתי.

2. חאבייר סביולה Member

היו אשליות שהשנה אולי סוף סוף זה יקרה וסוף סוף בארסה תיקח את האליפות ותחזור להיות קבוצה גדולה כמו שהיא היית בשנות ה-90 אבל לצער רבים זה לא קרה וגם השנה בארסה חלשה אבל אני אומר שבעוד כמה שנים אם לא בשנתיים הקרובות בארסה תחזור!

3. חאבייר סביולה Member

כבר כמה שנים בארסה פשוט קבוצה חלשה, היא לא מצליחה לזכות באליפות היא מפסידה משחקים ופשוט לא פוגעת
    ופה שוב נשאלת אותה שאלה:
    מה בארסה צריכה לעשות כדי לחזור להיות קבוצה גדולה?
    אני מאמין שהיא עוד תחזור אבל השאלה מתי? ומה היא צריכה לעשות בשביל זה?
    אז לפי דעתי היא צריכה להביא מאמן טוב כמו המאמן של ולנסיה (שכחתי את השם שלו) או אפילו הקטור קופר למרות שהוא לוזר אני מאמין שהוא יכול לאמן את בארסה טוב!
    ולפי דעתי היא צריכה לחזק את הסגל בצורה משמעותית!
    כשאני אומר בצורה משמעותית אני מתכוון להביא:
    שוער טוב
    בלם טוב שיחזיק את ההגנה של בארסה

ולדעתי אם היא עושה את שני הדברים האלה היא תהיה קבוצה חזקה מאוד שההנהלה לא יהיו קמצנים ויפתחו את הכיס יוציאו על זה כסף ואז בארסה תהיה חזקה סך הכל היא צריכה שוער טוב אז מקסימום 10-15 מיליון דולר ובלם טוב מקסימום 20-25 מיליון דולר ואז במקסימום יצא שהיא מוציאה 40 מיליון דולר על שוער טוב ובלם טוב וזה יהיה שווה כי זה ישפר את הקבוצה במלא!

4. burning soil Member

אין סיכוי שהיא תחזור לימי רומאריו,לאודרופ,וקומאן..
    הסגל שלה לא מספיק איכותי אני חושב שרק סביולה,מנדייטה,קלייברט,וריקלמה הם שחקנים טובים אבל לא מספיק,השחרור של ריבאלדו הוא נכון למצב שבו ואן חאל מאמן את בארסה, כי כידוע הם ממש לא מסתדרים,אבל לדעתי המינוי שגוי,קודם כל הוא מאמן עם הרבה שגעונות ומצבי רוח,ודבר שני רק מקום שלישי עם הולנד בבית המוקדם של המונדיאל?
    הולנד שווה לפחות רבע גמר מונדיאל..

5. חאבייר סביולה Member

אתה צודק!
    כולם כבר יודעים שזאת הייתה טעות להחתים את ואן חאל!
    כולם חוץ מההנהלה המחורבנת של בארסה!
    אסור לשחרר שחקן כמו ריבאלדו בחינם פשוט אסור!
    אבל ואן חאל האידיוט חושב שכן, וההנהלה המטומטמת של בארסה עוד מסכימה לו!
    פשוט שערוריה מה שקורה בבארסה!
    אני או כל אחד אחר אם הוא היה המנהל של ברצלונה והוא היה שומע שואן חאל היה רוצה להעיף את ריבאלדו לא היה מסכים לא ועוד היה מטיס את ואן חאל הבייתה!
    אני לא מבין למה ההנהלה של בארסה לא עשו את זה

6. TsIgAlKo Member

לואן חאל יש כישרון מיוחד בהריסת קבוצות..... בהולנד היה לו סגל תותחי אחד מהטובים בעולם והוא הצליח לא לעלות איתם למונדיאל.... הוא הגיע לבארסה, העיף את ריבאלדו והפך אותם לקבוצת תחתית

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הא פתאום כולכם שכחתם מה הוא עשה עם איאקס ושהוא היה המאמן האחרון שהביא תארים לברצלונה?

8. חאבייר סביולה Member

תראה עם איאקס הוא היה טוב למרות שזה לא חוכמה לזכות עם איאקס באליפות הולנד כיש לו סגל כמו שהיה לו ומה שהוא עשה עם בארסה בקדנציה הקודמת שלו גם היה בינוני ולידיעתך הוא גם פוטר וגורש ואחרי זה הוא נהיה מאמן עוד יותר גרוע, היה לו את אחד הסגלים הכי טובים וזה ממש בדיחה איך אירלנד עלתה על חשבונה של הולנד למונדיאל וזה גם אשמת ואן חאל שקיבל סגל תותח והרס אותו!
    ובברצלונה הוא רק הגיע וכבר העיף את הכוכב הכי גדול שגם החזיק את בארסה בשנים האחרונות בגלל ריב שהיה לו איתו לפני כמה שנים ועכשיו רואים איך הקבוצה נראית פשוט בושה!

9. תירס Member

ואן חאאל הורג את בארסה בשיטתיות זה כאילו הוא עושה את זה בכוונה זה שהוא מכר את ריבאלדו הוא עשה את השיקולים שלו. גם הרכישות שהוא עשה היו טובות אבל האופן הטקטי שהוא משחק בו הוא פשוט איום ונורא הוא גם לא מתקשר טוב עם השחקנים. הוא בהחלט פוגע בקבוצה אבל תחשבו על זה האם זה טוב לקבוצה להחליף מאמן ככה באמצע העונה?

10. the_secand Member

אין שום סיכוי שבעולם שדבר כזה יקרה תאמינו לי בתוך אוהד שכואב לו זה קשה להודות למרות שהכתובת הייתה על הקיר אני כותב את זה אם דמעות בעניים אבל אני לא רואה את האור בקצה המנהרה רק בליגת האלופות כי יש עכשיו פגרה של הרבה זמן אז אני מאין שיעשו השנוים שצריך לעשות ועד עכשיו המצב לא רע
    מי היה מאמין שנהיה 13 הפרש ממקום ראשון ??????
    ואני התערבתי אם חבר שלי על 50 שקל שבארסה יסימו בין ה3 הראשונות
    פח הלך הכסף למרות שאני לא יביא לו