ברצלונה אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/5/09.

1. JR-Riquelme Member

אז אני שואל שוב - מה הוא היה עושה?

2. קינג לדלי Member

זה רק מוכיח דבר אחד.

ברצלונה בודדה בליגה של ליצנים ובאנגליה נמצאת הליגה הטובה בעולם שמביאה כל שנה קבוצות לחצי ולגמר.
    אם השופט הנורווגי לא מקבל הוראות מפלטיני גווארדיולה היה רואה את הגמר בחוף דדו.

:aaa12:
    הליגה הטובה בעולם,ביי פאר.
    ואחריה הצ'מפיונשיפ.

3. Dimitar Berbatov Member

אוקיי, אנחנו מדברים על אותו פלטשר שהיה המצטיין בשני המשחקים נגד ארסנל וניטרל בקלילות את נאסרי ופברגאס. אותו פלטשר שניטרל את לאמפרד ב 3-0 הנהדר על צ'לסי. ובכלל בכל העונה נתן תצוגות גדולות שגרמו לפרגי להחמיא לו ולטעון שהוא היה חסרון משמעותי אתמול. ופרגי ראה מספיק קשרים אחורים גדולים.

אבל עזוב מה הוא היה עושה? יכול להיות שהוא היה חושך ואינייסטה וצ'אבי לא היו מתקשים מול הקישור האחורי שלנו בדיוק כמו שקרה אתמול. זה סתם לשחק בשטויות, אנדרסון היה מצוין בחודש האחרון וגם ב-15 דקות הראשונות ומאז היה חושך, גם גיגס בכושר טוב היה חלש מאוד אתמול. אי אפשר לדעת מה היה קורה, אבל הזילזול הזה בסקוטי הנפלא פשוט מחרפן.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/09
  4. avdz7 Member

אי אפשר לדעת מה הוא היה עושה כי אף אחד פה לא בעל חוש נבואי מיוחד

אתם סתם מזלזים בפלטצ'ר
    הוא שחקן דינמי ביותר במרכז השדה, הוא לוחם גדול ותמיד נותן מעצמו 220 אחוז. הייתי מעדיף אותו אתמול בהרכב הפותח על פני אנדרסון או גיגס

5. Bensh Member

מה אכפת לי מהליגה הספרדית? אכפת לי מהפלצנות של אוהדי יונייטד שלעגו לברצלונה וקראו לה בועה שבקרוב תתפוצץ. אז היא התפוצצה להם בפרצוף

"השופט הנורבגי השופט הנורבגי" אחלה פזמון. אולי אואזיס ישתמשו בו בהופעה הבאה שלהם... who the fuck are man united?

6. JR-Riquelme Member

פלטשר היה יכול להחזיק בכדור? הוא היה יכול לעשות מה שאף קשר אחורי בעולם עוד לא עשה וזה לבטל את ההנעת כדור המושלמת של ברסה?
    מילא אחד כמו אנדרסון אם היה חסר, שגם תורם מבחינה התקפית ויכול לאיים בהתקפה, אבל פלטשר היה נראה חסר אונים נגד הקישור של ברסה. לא צריך להיות גאון כדי לדעת את זה.

הליגה האנגלית היא אכן הטובה בעולם ביי פאר, וכך גם ברצלונה והכדורגל הספרדי.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש פה אנשים שלא מצליחים להביט מעבר לשנאה או לרצון לעקוץ.....

ברצלונה ראויה לתואר הקבוצה הטובה בעולם, היא בכל יום נתון יכולה גם לנצח וגם להפסיד למנצ'סטר יונייטד, צ'לסי וגם ליברפול (בניגוד לריאל מדריד לדוגמא, שמתוך עשרה מפגשים מול 4 הגדולות באנגליה תנצח אולי מחצית), אבל במאני טיים היא ניצחה את היונייטד וראויה לתואר שלקחה. אבל זה כמובן לא מעיד שום על הליגות.. ברור לכולם שליגה שבה ריאל מדריד החלשה סיימה ביתרון ענק על המקום השלישי היא ליגה חלשה יחסית.

אבל, תדעו להפריד, הליגה הספרדית לא מעידה בשום דבר על ברצלונה. ברצלונה קבוצה ראויה מול כל קבוצה בעולם, לא רק מול הנמושות בספרד, ואת זה היא הוכיחה אתמול.

8. JR-Riquelme Member

היה פעם מאמן שעל השנה הראשונה לקח טרבל?
    זה לא יאמן מה שגוארדיולה עשה... פאקינג שנה ראשונה.

9. Dimitar Berbatov Member

בטח אחד מהמאמנים של אייאקס לפני שמייכלס הגיע.

10. קינג לדלי Member

ואתה לא בא בגישה של ילד בחטיבת ביניים ?
    אתה לא מסוגל להחמיא ליונייטד על עונה גדולה ולהתגאות בקבוצה שלך ?

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה זה שלא שווה תגובה אם אתה לא מבין שזה לא עניין של שחקן X (אברה) טוב יותר משחקן Y (אבידל). חיסרון פוטנציאלי לא נמדד רק באיכות של שחקן - הוא נמדד בחשיבות של השחקן לסגנון המשחק של הקבוצה שבה הוא משחק ולמערך הטקטי שלה.

ב-10 הדקות הראשונות זה היה קצת מביך. הייתה רק קבוצה אחת על המגרש ולרגע באמת התחלתי לתהות אם אלו הבדלי הרמות בין הקבוצות. מה שקרה אחרי השער של אטו (השתלטות של ברצלונה), די הבהיר מבחינתי מה קרה שם ב-10 הדקות הראשונות: לשחקנים של גווארדיולה רעדו הרגליים. זה אומנם קרה פעם אחת אני חושב גם ליונייטד, אבל בדקות הראשונות היו כמה מקרים שבהם שחקן של ברצלונה לא היה תחת לחץ, היו לו אפשרויות מסירה פנויות והוא פשוט מסר החוצה. אחרי השער הם הבינו איפה הם נמצאים (אני צריך לאכול כובע אחרי מה שאמרתי על אטו לפני כמה ימים) וחזרו למשחק. ברגע שברצלונה מקבלת ביטחון - קשה מאוד לעצור אותה. בטח לא מנצ'סטר (כן, אני ישראלי פרובינציאלי) עם הקישור הבינוני יחסית שיש לה. אני מסכים שההעדרות של פלטצ'ר משמעותית, אבל זה לא תירוץ. זה הזכיר לי מאוד את המשחק שלה נגדנו בגומלין חצי הגמר לפני שנתיים... הקישור הזה לא מסוגל להתמודד עם קישור יוזם וטכני כמו של בארסה/מילאן. גם פרגוסון יודע את זה - בגלל זה הוא כל הזמן מנסה לתת לו גיבוי בדמותם של רוני ופארק שמשחקים כקשרים לכל דבר. בסופו של דבר, מי שרצה לגיטימציה קיבל אותה. ברצלונה היא הקבוצה הטובה ביבשת. שטותי להתעסק בגומלין נגד צ'לסי. כמעט כל זכייה בתואר של קבוצה כלשהי הגיעה עם "נפילה" במשחק או שניים ספציפיים לאורך הדרך אל התואר. נדיר מאוד למצוא קבוצות מושלמות בכדורגל. ברצלונה הנוכחית נכללת ברשימה המאוד מצומצמת של קבוצות שקרובות לשלמות הזאת.

צ'אבי = פירלו 2.0
    גאון.
    בכלל, ברצלונה אתמול עם 6 ספרדים בהרכב ממשיכה את הקו שראינו ביורו האחרון - הכדורגל הספרדי הוא הטוב כיום בעולם. הליגה? זה כבר משהו אחר לגמרי...

לסיום, להעריץ את האיש הזה:
    In his post-match interview, Guardiola, who played for Brescia and Roma, thanked the host nation and took time to praise Maldini, who was jeered in his final home game.

“I want to dedicate this win to Italian football and Maldini, who doesn't need to worry because the whole of Europe admires him,” the young Coach told Rai Sport.

“It is such a great joy and it has been a huge pleasure to win the Champions League in Rome. I want to give a big hug to all Italians.

“We know that we have achieved something magnificent here and I would like to congratulate the whole club and the fans.”

Guardiola invited former Brescia Coach Carlo Mazzone to last night's game as his guest of honour.

עריכה:
    בן, אל תגיב לו. הוא לא לרמה שלך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/5/09
  12. Dimitar Berbatov Member

אה, אני מבין שהחשיבות של אברה לסגנון המשחק של הקבוצה ולמערך הטקטי שלה שולי לעומת החשיבות של אבידל. נו שיהיה..
    טוב, אני עוזב את הדיון המיותר הזה. אתה יכולים לחשוב שפלטשר סתם אפס והחסרון של אבידל, מארקז ואלבס גדול יותר. זה בכלל לא משנה.
    שרה תחתונה, כל המחמאות שבעולם מגיעות לברצלונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/09
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלטצ'ר ממש לא אפס. מי שטוען את זה לא מכיר את מנצ'סטר יונייטד ולא עוקב אחרי משחקים שלה.

אבל כן, החשיבות של אברה (לא רואה את אבידל ממטר מבחינה אישית) למערך של מנצ'סטר פחותה מהחשיבות של אבידל למערך של ברצלונה. מהבחינה הזאת, ההעדרות של אבידל כבר מפצה על העדרותו של פלטצ'ר. אחר-כך תוסיף את ההעדרות של מארקז שדפקה את הקישור של בארסה ותבין לבד למה הגמר הספציפי הזה היה 65% ברצלונה נגד 85% יונייטד.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנמושות מספרד?? להזכירכם אחת מהנמושות האלה הייתה צריכה לנצח באנפילד שאתם מספרים על השקשוקים שלכם שם וגם שם היה שופט שהכריע את המשחק ומנע מאיתנו לסיים במקום הראשון(לא שזה משנה) אבל לא רק השופט הנורווגי טעה... גם טוטנהאם היא הקבוצה הכי טובה בעולם לא?? והצ'מפיונשיפ אחחחחח איזה ליגה מדהימה!!!

יונייטד קבוצה חזקה,אדירה,מדהימה אבל עדיין לדעתי ברצלונה קבוצה הכי טובה הכי התקפית והכי מהנה ובסך הכל מגיע לה התואר...

תמשיכו לבכות ותנחמו את המלכה שלכם אתם רואים דברים רק לפי מה שנשמעים לכם טוב....

15. RealStretford Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx