ברצלונה אלופת אירופה!!!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, May 13, 2006.

1. ronnyfan Member

השופט הורס את המשחק. גול חוקי נפסל לברצלונה.

2. SeRgInHo Member

ברסה- :aaarofl:
    גם מול 10 שחקנים הם לא מצליחים להגיע לכלום פרט להחמצה של מחמיצן.
    אגב, היתה לי הרגשה שטמבל יכניס את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

3. נדב מיכאלי Member

טעות שיפוט איומה .
    ברגע שהיה את חוק היתרון הוא היה צריך לאשר את הגול.זה היה גול חוקי.איזה מבאס.
    ארסנל ניראית נפלא כרגע ,בארסה עדיין לא במשחק והיא חייבת להתעורר ומהר לפני שזה יהיה מאוחר מדי.
    רייקארד תכניס את אינייסטה ! ! !
    גול ענק של סול קאמבל אחד הנוגחים הטובים ביבשת.
    משחק ענק,השופט עשה טעות.
    מקווה שבארסה תשווה

4. Raulito Madridista

יוואו אני פשוט בשוק, הלוואי שזה יישאר ככה ב1-0 לארסנל, ברצלונה לא הגיעה הלרבה מצבים לעומת ה10 שחקנים של ריאל מדריד בקאמפ נואו. אני מאמין שארסנל לא תצליח לשמור על ההיתרון שלה, למרות שאשלי קול השתפר מאוד במהלך המשחק וקורה את המהלכים נכון, פבראגס שומר לא רע על רונאלדיניו אבל זה לא מספיק, אלמוניה השוער המחליף שאני זוכר לו כמה גולים שטותיים מהצ'מפיונס וגם אשם בהפסד ליונייטד 4-2 בהייבורי אשתקד, הביא הצלה מעולה בסיבוב הענק של אטו, לא מכיר עוד חלוץ בעולם כרגע שהיה מסתובב ככה על שחקן הגנה(נדמה לי סול קמפבל).

בקשר לגול, כמו שאמר פה forza inter, אם לא לתיירי הנרי, השחקן שהכי מגיע לו לכבוש בגמר זה קמפבל, העונה הזוועתית שהיה לו, הדיכאון, המשחק שהוא יצא באמצע, ההצקות שהיו לו מהתקשורת, הלוואי והוא זה יהיה שיכריע את הגמר.

Last edited: May 17, 2006
  5. Yeste Member

ביזיון !! מה זה הדבר הזה ?!?!?! ממתי פוסלים גול שמומש בחוק היתרון ? ההחלטה הנכונה היתה צריכה להיות כרטיס צהוב לגרמני ו1:0 לברצלונה. דחילק, זה משחק גמר, לא יכלו להביא שופט נורמלי ?

אם בארסה לא תתעורר, ההחלטה האומללה הזו יכולה להכריע לה את כול העונה.

ושגיא כהן כ"כ צודק, האנגלים האלה תמיד דופקים אותך כשהם באים כאנדרדוג.

6. לא מצאתי כינוי Member

נכון לעכשיו יש לנו משחק טוב מאוד לדעתי שהאיש הטוב ביותר על המגרש כרגע הוא אדמילסון מהצד של בארסה,וטורה וקמפבל(למעט הפעם שאטו סובב אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )מהצד של ארסנל,שטורה משחק טוב מאוד על הקרקע וקמפבל באוויר מרחיק כמעט כל כדור בנגיחה. גם לרונאלדיניו יש משחק לא רע והוא נתן 3-4 מסירות לא רעות את האמת,אם אטו ימשיך כמו שהוא עשה לקראת סיום המחצית וישחק בחוד לדעתי זה יועיל הרבה יותר - הוא במרכז הרבה יותר אפקטיבי מצד שמאל.

Last edited: May 17, 2006
  7. Bensh Member

כן, הא?
    רק אם לא אכפת לך, תזכיר לי באיזה מקום יונייטד סיימה בבית שכלל את בנפיקה, ויאריאל וליל

8. SeRgInHo Member

כמה צפוי שזה מה שיקרה. בשלוש הפעמים הקודמות ברסה הגיעה פייבוריטית מוחלטת לגמר, והפסידה. למה שהפעם זה לא יקרה?!

9. Ampelmann Member

השופט פשוט גנב את ברצלונה.
    את ההחלטה הזו יכולתי אני לקחת, ואני לא למדתי יום אחד בבית-ספר לשופטים. שער חוקי לחלוטין. אדום מיותר. עדיף היה לתת גול וצהוב (למרות שצהוב לשוער זה מאוד לא רלוונטי).
    מיד לאחר מכן בעיטה מכוונת של אבואה בואן-ברונקהורסט כשהכדור בספרה אחרת. אם אתה כבר שורק זה לא יכול להסתיים בצהוב.

פשוט שוד.

ברצלונה, לעומת זאת, לא מנצלת מספיק. יש טעם באינייסטה כרגע, אבל יש יותר טעם בבעיטות מרחוק. השוער של ארסנל הוא לא מהטופ העולמי, קצת ארטילריה תגרור דאגות בקו האחורי כולו.

ומילה אחרונה שלי.
    אני שונא את ארסנל. אני מתעב את ארסנל. אני חושב שלמובלעת הבונקר הצרפתי הזה אי-שם בלונדון אין מקום על המסך שלי ושלגמר הם הגיעו בצורה שמביישת את ליגת האלופות ואת הליגה שהם מייצגים כאחד. צר לי על קבוצות חסרות מזל כדוגמאת ויאריאל שנפלו קרבן לבונקר, ולמרות כל זה, למרות כל השנאה, פשוט חבל לי. חבל לי על ליהמן, שאיבד את הגמר שהוא הכי ראוי לו מבין כל התותחנים רק אחרי 16 דקות, וחבל לי על פירס, שעזב את המגרש בצורה כ"כ מיותרת שהיא במאה אחוז לא אשמתו...

10. SeRgInHo Member

התסכול חוגג? :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

שופט מטומטם, היה צריך להיות כאן 1-0 לברצלונה!!!
    גם השער שפסל, מה הבעיה לתת חוק יתרון ולג'ולי להכניס את השער??
    ובשער של קמפבל, אני לא מבין מה ארבל ושגיא מקשקשים על צהוב, בחיים לא היתה שם עבירה! פויול בסך הכל נגע עם היד תוך כדי תנועה בגוף של אבואה וזה צלל.
    בושה.

12. Ampelmann Member

די לקטרג... סתם קנאה ותת רמה מאכזבת מצדך.

13. SeRgInHo Member

קנאה למה?!אם כבר אז הייתי יורד על ארסנל!
    פשוט כשבערסה ניצחו ואני ירדתי עליהם, אף אחד לא דיבר על הכישלון שלנו, עכשיו כשברסה בדרך הביתה הוא מוציא עלי את התסכול.

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יינס הוא האיש שאוהדי ארסנל צריכים לנשק. אם הוא לא היה עושה עבירה הגול היה חד וחלק. החלטה נבונה והקרבה למען הקבוצה במקום להתחשב בעצמו. עדיף 0-0 ו 10 שחקנים על פני פיגור דקה 20.

15. burning soil Member

יורם ארבל נעשה עיוור שזה פשוט משגע,כמה טעויות בזיהוי שחקנים ואיבחון מצבים..