ברצלונה אלופת אירופה!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏13/5/06.

1. EL Capitan Member

עזוב, תן לקנאים ולכל אלה שרוצים להיות שונים לדבר. תמיד הם ימצאו מה להגיד. גם הקבוצה הכי התקפית בעולם צריכה לדעת לשחק חכם, ובארסה קבוצה ממושמעת וחכמה העונה (השינוי הגדול מהעונה שעברה). בדקות האחרונות, אי אפשר לצפות מבארסה (ומאף קבוצה אחרת) לתקוף בכל הכח, כשהם ביתרון ובמרחק נגיעה מהזכייה בגביע.

2. נדב מיכאלי Member

מסכים איתך.
    אתם סתם קוטלים את בארסה ולא יכולים לפרגן.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אפשר לקיים פה דיון נורמלי שרק מחפשים את הרע בברצלונה.

לברצלונה אסור לבזבז זמן בהנעת כדור בגלל שמכנים אותה כקבוצה התקפית אבל לארסנל מותר לעשות את זה ועוד בצורה מגעילה.

הבנתי אותך.

הקבוצה הטובה באירופה היא בונקריסטית.

4. Yeste Member

די, נמאס. נמאס מהצביעות הזו של שונאי בארסה וספרד. במבינו או איך שאתה קורא לעצמך, תבין משהו :
    ברצלונה, אחד המועדונים המפוארים ביותר בעולם אם לא המפואר ביותר, זכה עד אתמול בפחות אליפויות אירופה מנוטינטגהם פורסט למשל, מה אתה רוצה ? שב15 דק' האחרון הם יתקפו בחמת זעם את השער של ארסנל ובו בזמן יסתכנו בהפקרת ההגנה כדי לרצות אותך, או שיניעו כדור בסבלנות בחצי המגרש שלהם ? נהפוכו, הקבוצה הפחדנית היתה במקרה הזה ארסנל, שלא שלחה מספיק שחקנים בכדי ללחוץ את בארסה כשהניע כדור בחצי שלה.

בשנה שעברה, להזכירך, פרנק לאמפרד האציל לקח בדק' הסיום את הכדור לדגל הקרן. איפה היית אז ?

לחזור חורים - לחורים שהייתם בהם כשסביליה קרעה את בורו בתצוגת כדורגל נדירה. בשורה התחתונה : דאבל ספרדי השנה באירופה. אתה יכול להמשיך להשוות את הליגה הספרדית לאיטלקית, זה לא מזיז פה לאף אחד !

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/06
  5. FelaKaT Member

כן, כי ארסנל הייתה האנדורג וגם ב10 שחקנים, אני לא אוהד בארצלונה ולכן אני לא יכול להבין למה קבוצה צריכה לתקוף כאשר היא ב10 שחקנים!
    היו פה אוהדי בארסה שבכו על כך שארסנל משחקת בונקר ומבזבזת את הזמן אבל כאשר זה הגיע לקבוצה שלה פתאום זה הפך לדבר טוב.
    אני פירגנתי לברצלונה אחרי המשחקים נגד צ'לסי כי שם פשוט הגיע לה להעלות למרות שהיא שיחקה הגנתי, צ'לסי לא באה לשחק במפגש השני.
    אני פירגנתי לברצלונה אתמול בפורום אחר שבו האוהדים הרבה יותר אובייקטיבים מאשר פה וההמולה מסביבה של בארסה הרבה פחות מוגזמת מאשר פה(טוב, זה ברור למה, מדובר בפורום שכל קשר בינו לבין ישראל מקרי בהחלט, אין לי בעיה לצטט לך את ההודעות שלי משם הנה חלק: ).

"אתמול רייקארד עשה מהלכים נכונים וכל החילופים שלו היו במקום(אולי מלבד החילוף של אינייסטה במקומו של אדמילסון, הוא היה צריך להחליף את ואן בומל ראשון) והעונה הוא הראה שהוא למד דבר או שניים ועוד כמה שנים בטופ של הכדורגל הוא בהחלט יהיה מאמן ענק אבל בינתיים יש לו עבודה רבה."

התלוננתי על כך בדיוק כמו שהתלוננתי על דנילסון במונדיאל 2002, אבל אני מצטער על כך שלא עשיתי את זה פה ולפניך.
    ועדיין, אף אוהד של צ'לסי לא אמר שהקבוצה שלו אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה, לאמפרד הולך להיות השחקן הגדול בהיסטוריה והקבוצה שלו תתקוף בכל מגרש גם ב8 שחקנים!

ואתה יכול להמשיך לזרוק שטויות לאוויר ולקשר אליי דברים שלא עשיתי, גם זה לא מזיז.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/5/06
  6. שונא בית"ר Member

אף אחד לא "קוטל" את בארסה, הם עשו מה ש90% אחוז מהקבוצות היו עושות, הניעו כדור בהגנה בסבלנות.
    אבל מה? לא רוצים לשמוע את אוהדי בארסה מדברים על "הקבוצה ההתקפית בעולם" "כדורגל התקפי שלא נראה שנים" וכו' וכו' כי בכל זאת, בארסה שיחקה נגד קבוצה נחותה ממנה, שהיא ב10 שחקנים ולא תקפה.

אז שלא יגידו משהו מיוחד על בארסה ועל הכדורגל ההתקפי שלה, כי גם ברבע שעה האחרונה אתמול וגם בגומלין מול מילאן בארסה הסתגרה, זה הכל.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אפשר להגיד שברצלונה לא תקפה ?!
    ארסנל רק התגוננה ברצלונה ניסתה לתקוף מה לעשות שזה הלך קשה עד הדקה ה76 , ארסנל סגרה טוב 20-30 מטר מהשער שלה .

אי אפשר להגיד שברצלונה לא תקפה ושהמשחק היה רק במרכז המגרש.

8. FelaKaT Member

אל תהפוך ליסטה, אף אחד לא אמר את זה. שונא בית"ר התכוון ל10 הדקות האחרונות כאשר בארסה החלה לבזבז את הזמן בצורה מגעילה.

9. AVI AZULAI Member

כן,
    אבל אתה מדבר מההרחקה. לפני ההרחקה ארסנל תקפה והייתה גם יותר טובה.

ארבל כזה זקן! כמה אפשר להתבלבל בשמות של שחקנים. בסביבות הדקה ה-70" 22 שחקנים מתרוצצים על כר הדשא בפאריז".

חאלס תפרוש כבר!

10. Jose Mourinho Member

מה פתאום, בארסה לא משחקת התקפי, היא עושה בונקרים כמו יובנטוס....

אז הוא עשה טעות אחת, ביג דיל. שדר ענק.

11. דם ירוק Member

כל קבוצה שתהיה 10 דקות לפני זכיה בליגת האלופות תתחיל לבזבז תזמן
    למה אתה לא הייתה מבזבז את הזמן

12. SeRgInHo Member

אני יגיד לך מה אני מעדיף.
    במצב של 2-1, כשהיריבה בעשרה שחקנים, כשהיריבה שבורה מנטלית, הייתי מצפה ומעדיף שהיא תתקוף ותשים את השלישי ואולי אף את הרביעי. במקום זה ראינו 0 דקות מרדימות של הנעת כדור בחצי המגרש שלה. בהחלט כל הכבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    מה שקרה ב-10 הדקות האחרונות רק מוכיח שברסה סתם קבוצה פחדנית לא משנה מי היא היריבה. כדורגל יפה? בחייאת עזבו את זה, כמו כל קבוצה היא משחקת קודם כל על תוצאה. אני יותר נהנה לראות את ארסנל ומילאן.

13. Ampelmann Member

די די די!!!
    להתחיל להגיד שברצלונה קבוצה לא התקפית ומשעממת ואח"כ עוד לשבח שתי מכות כמו ארסנל ומילאן...
    מספיק עם השטויות האמוציונאליות...ספק שאם ארסנל היתה מדיחה את מילאן לא היית מדבר הפוך.

14. AVI AZULAI Member

אז זהו..שזה הרבה יותר מאחת

כמה פעמים אפשר להתבלבל בין אבואה לטורה? ועוד הרבה מאוד כאלה..

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה