ברצלונה אלופת אירופה!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏13/5/06.

1. Jose Mourinho Member

1. כמובן, תנסה לגמד את ההישגים האדירים של רייקארד - זה לא יעזור לך.
    2. אתה אמרת שהנרי עבר את פויול היום כמו מים -----> אני אמרתי שזה לא מדד כי אף בלם לא יכול על הנרי------> אתה אומר שזה שאף בלם לא יכול על הנרי זה מדד ליכולת של פויול------> התגובות שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אני לא אמרתי שהסיבה שלי לכך שפויול הוא הבלם הטוב בעולם היא שאף אחד לא יכול לעצור את הנרי, אני אמרתי שזה שהנרי עשה לו מה שהוא עושה לכל שחקן שבא מולו זה לא מדד ליכולת של הספרדי.

חד משמעית - לא!(נו במבינו, הינה לך עוד דבר להתווכח איתי, אתה הרי מת על זה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/5/06
  2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי משהו על אינטר? אמרתי שאינטר מייצגת את איטליה? אמרתי שאינטר קבוצה רבויית שחקנים איטלקיים? מה הקשר לאינטר?

זה לא רק לאום השחקנים, אחרת ליברפול וארסנל בתקופות שונות היו נחשבות לקבוצות צרפתיות. אבל מילא, לי פשוט נראה מוזר לאהוד כל שחקן ספרדי בחו"ל ובמקביל את הקבוצות הספרדיות שמשחקות בחצי הרכב זר במקרה הטוב.

אבל שיהיה, זה החיים שלו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

3. FelaKaT Member

נניח שהתגובות שלי הן- http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אבל מתי אני אמרתי שפויול בלם בינוני בגלל מה שהנרי עשה לו? תיכנס לדיון של המונדיאל ותראה אותי אומר את זה גם לפני המשחק.

הייתה עבירה(אני מת להתווכח איתך? התרגלתי לזה כבר שאתה סנילי אבל לא ידעתי שהמצב עד כדי כך חמור).

4. eastlands Member

כל הכבוד לבארסה על עונה מדהימה , למרות שהיום היא היתה מאוד בינונית .
    עד להרחקה ארסנל היתה יותר טובה ,והיתה לקבוצה הראשונה העונה שהביכה את בארסה בנשק שלה(אחזקת כדור) , רונלדיניו גם ביום אפור אחראי למסירה שהרסה לארסנל את המשחק ( המסירה לאטו )
    בארסה ללא רונלדיניו היא קבוצה אחרת לגמרי עם המון אפורים ( לדעתי ,ג'ובאני , ואן בומל ,אולגור, מארקז,אדמילסון ,ג'ולי) לארסנל יש שחקנים איכותים יותר ,- אבואה,טורה,סול,קול ,חלב,פרדי .
    דוקא המחליף אינייסטה היה מצויין בבארסה .
    יסטה- אתה עיוור גדול מאוד ,וטוב שאתה מודע לזה (ארסנל התבנקרה פעמיים נגד וייריאל ) ,אבל היום תורך לחגוג עם הספרדים (עם מי בדיוק? אוהדי ריאל עצובים ,לבילבאו יש רק אוהד אחד בארץ ,נשארת עם הטרמפיסטים אוהדי בארסה ,חובבי הכוסיות והשמפניה )

5. Yeste Member

לא התכוונתי אליך, חס וחלילה, אתה דווקא אחד השפויים היחידים פה. לא שמתי לב מי כתב את זה, אבל מי שאומר שהנרי גדול יותר מרונלדיניו משקר את עצמו. רק אחד כמו במבינו יכול להגיד שהנרי אינו לוזר מחוץ לגבולות אנגליה. רק אחד כמו במבינו יכול לכתוב שלבארסה לא היתה תחרות בליגה הספרדית. קרציה, בארסה שיחקה היום את אחד המשחקים הפחות טובים שלה השנה. מי שראה אותם בגדולתם, בתקופת 14 הניצחונות הרצופים עם מסי, רונלדיניו ואטו בכושר שיא, ודאי יודע שבארסה לא זכתה באליפות ספרד בגלל ליגה חלשה כביכול, אלא בגלל שהיא קבוצה אדירה.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסנל אם הייתה מכירה טוב את ברצלונה הייתה צריכה לדעת שצריך ללכת וכמה שיותר על האגף של אולגר האיטי , עם המהירות של קול , ליונברג והנרי האדום הראשון במשחק היה בכלל לאולגר.

עכשיו הדבר שהכי מסקרן אותי , מה יחליט מחר הנרי לגבי עתידו

7. ronnyfan Member

ועוד לחשוב שבארסה שיחקה בלי אחד הכוכבים הגדולים שלה העונה- ליאו מסי. בארסה כבר חודשיים לא בכושר מלא, והיא בכל זאת לוקחת את הגביע- זה רק מראה על הגדולה שלה.

עם בעונה הבאה הנרי מגיע לברצלונה, ברצלונה שולטת בכדורגל האירופאי ב3 השנים הבאות.

8. Jose Mourinho Member

כל העולם ואישתו אומרים שאין עבירה ורק במבינו ד'אורו החביב טוען אחרת - רק כדי להתווכח.

סנילי? אתה נתפס לקטנות וזורק העלבות חסרות בסיס, אבל שיהיה, אני סנילי ואתה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx .

ולאו מסי הולך בקריירה 2 צעדים אחורה

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבואה שם קטנה לפויול בין הרגלים ודפק חתיכת צלילה שהשופט קנה .

תראה את זה שוב ותבין שלא היה פול !

10. שבצ'נקו Member

מזל טוב לבארסה על הזכייה,אם מגיע מבין שתי הקבוצות אז לבארסה.
    לא ראיתי את המשחק בגלל סיבות ידועות(לא רואה גמרים שהם לא של מילאן),ובכל זאת שמעתי שהיה משחק לא רע,רק חבל שהשופטים דופקים לפעמים.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנרי לא מתבייש , מרוב עצבים הוא שיחרר הצהרות ושכח שרונאלדיניו חבר כל כך טוב שלו.

"כולם דיברו על רונאלדיניו לפני המשחק, אני לא ראיתי אותו הערב. אני כן ראיתי את סמואל אטו. גם הנריק לארסון עשה את ההבדל".

לגבי העתיד "אתחיל לחשוב על זה הלילה".

12. FelaKaT Member

אני לא אמרתי את זה, אגב, אם להנרי היה עוד שותף להתקפה היום ארסנל הייתה מנצחת. הוא לוזר אך ורק בגלל שאין לו עם מי לשחק.
    במשחק מאוד פושר שלו היום הוא השפיל את ה"בלמים הטובים באירופה" ובישל שער לקאמפל, מה המלך של בארסה עשה חוץ מלבעוט לחומה?

אני אומר את זה והטבלה צועקת את זה. זאת לא בעיה שלי שכואבת לך העובדה שבספרד אין עוד קבוצה גדולה שיכולה להתחרות עם בארסה והליגה הספרדית נמצאת בירידה בדיוק כמו הכדורגל באירופה.

קרציה, בארסה לא נתנה משחק אחד גדול מאז תחילת שנת 2006, בארסה לא משחקת יותר יפה ממילאן ובארסה לא גדולה כמו שהאוהדים שלה ואתה רוצים שתהיה.

בארסה קבוצה גדולה וטובה מאוד ובגלל שהייתה גדולה על הליגה זכתה באליפות ללא תחרות.
    אולי לך יותר נוח להתכחש לירידה הגדולה שיש בליגה הספרדית בדיוק כמו האיטלקית, אבל לי לא. הכדורגל באירופה מתחיל להתדרדר וחייבים לעשות משהו בנידון לפני שיהיה מאוחר מדיי.

בסיידר, הרי אני "התקפתי" אותך מהתגובה הראשונה שלך בדיון הזה, נכון?

13. ronnyfan Member

בעונה הבאה בארסה לא לוקחת אליפות ספרד.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יסטה ו-M_T_A, אני פשוט מתקשה להאמין לאילו רמות של ליצנות הגעתם, אתם מתלוננים על כך שארסנל עם שוער שני בעשרה שחקנים מתגוננת מול בארסה? תגידו, יש לכם איזשהו, קמצוץ, טיפה של הבנה בכדורגל (ברור שלא)? מה אתם מצפים, שהיא תשכב על השער של בארסה ותדחף קדימה?? אגב למה אין מילה על היכולת הזוועתית של רונאלדיניו (יסטה יודע להגיד שהנרי לוזר, למרות הבישול האדיר שלו היום, אבל רונאלדיניו שהיה כלום אחד גדול הערב הוא כמובן אלוהים)?

בכל מקרה...

תודה לך ארסנל על עונה נפלאה! עשינו טעויות, השנה אנחנו לא בשיאנו, הנרי החטיא ממצבים קורצים - אולי השנה לא מגיע לנו להיות אלופי אירופה, לצערי. ננסה בשנה הבאה שוב, אחרי שנתחזק. ונגר עשה לא מעט טעויות היום, אבל כל הכבוד למאמן מספר אחת באירופה שהצליח להעמיד קבוצה שעשתה ברגעים רבים של המשחק צחוק מבארסה בעשרה שחקנים.

אגב בארסה אלופת אירופה, באמת שיש להם קבוצה נהדרת וברכות על הזכיה. רק חבל על הבזבוזי זמן הממש מגעילים בסוף.

We'll Never Die!!!

15. Yeste Member

א) הכדורגל האיטלקי מדרדר, זה נכון. אתה מוכן להסביר לי מדוע זה קשור לספרד ?
    ב) אני אפילו לא אתחיל בוויכוח הזה, שממילא לא יגיע לשום מקום. את הרי, בדומה לרבים פה, לא מכיר ולו במעט את הליגה הספרדית, לא מכיר את הקבוצות ולא נראה לי שאתה בכלל עוקב. אתה סתם זורק טיעונים מגוכחים לפיהן בארסה זוכה בשתי אליפיות רצופות משום שהיא "חזקה על ליגה חלשה". זה בולשיט ! יובנטוס חלשה על ליגה עוד יותר חלשה אם כך.

הליגה הספרדית התחזקה, והיא ממשיכה להתחזק. פרט לשלוש הגדולות, ישנן קבוצות רבות שמתחזקות וצועדות בצעדי ענק לעבר הצמרת הגבוהה (ראית את גמר גביע אופ"א ?), ישנם אין-ספור כישרונות אדירים שצומחים בספרד כול שני וחמישי (את אחד מהם ראית ממש היום) והשחקנים התותחים מברזיל וארגנטינה ? הם בדר"כ נוחתים בלה-ליגה.

סוף הסיפור.