ברכות לקבוצה האדירה ברצלונה שזוכה בדאבל עצום. ברכות לרונאלדיניו שזוכה בעוד תואר גדול, ברכות למאמן הגאון פרנק רייקארד, ברכות להנריק לארסון שבגיל 34 נתן עונה גדולה ואחרונה בבארסה ובאירופה, ובישל בצורה גאונית ,כמו שרק שחקן עם כ"כ הרבה ניסיון יכול. עצוב לי על הנרי אבל בגביע הזה יכל לזכות רק רב-אומן אחד, והוא לא היה הטוב יותר במגרש היום. הנרי נתן משחק אדיר, אבל ההחטאה שלו באחד-על-אחד מול ואלדז גמרה את המשחק. אחרי זה לארסון נכנס לפעולה. אוהדי בארסה זכרו - אינייסטה יהיה הרבה, אבל הרבה יותר גדול מצ'אבי טעות לא אופיינית לונגר להכניס את פלאמיני הבינוני והאפור במקום פברגאס נ.ב. במבינו, אתה נשמע מתוסכל, מה קרה? הכדורגל באירופה הפך לחרא בגלל שיובנטוס לא לקחה? הכדורגל האדיר של בארסה ניצח היום את ארסנל, והגע לבארסה אם לא לפי היום, אז לפי כל העונה שלה. רונאלדיניו לא יודע לבעוט חופשיות? :aaarofl:
מה קשור עכשיו אלמוניה?? אני לא מאשים אותו באף שער...הכדור של בלטי היה חזק והיה רטוב מאוד...כל שוער יכול לספוג שער כזה
גמר מדהים.התמזל מזלי ו-2 הקבוצות האהודות עליי באירופה זוכות בגביע אירופה שנה אחר שנה.איזה כיף. סיכום המשחק : ארסנל היתה יותר טובה מבארסה לאורך כל המשחק כמעט,ליונברג היה נפלא,קאמבל היה גדול,אשלי גול היה מצויין . השופט טעה כשלא אישר את הגול של ג'ולי ונתן אדום ללהאמן.אבל ארסנל הובילה 1-0 והגיעה לעוד כמה הזמדנויות והחמיצה. ויקטור ואלדז הוכיח היום שהוא אחד השוערים הטובים באירופה,בזכותו בארסה לא ספגה 2-3 שערים נוספים. רונאלדיניו היה חלש היום ,לא משחק גדול שלו. מהרגע שאינייסטה נכנס הגיע השינוי . רייקארד פגע בול עם החילופים שלו : אינייסטה עשה הרבה סדר בקישור ,לארסון בישל את 2 הגולים ובלטי חתום על שער הניצחון. ב-92 זה היה קומאן ,ב-2006 זה בלטי. כל כך מגיע לפרנקי רייקארד לזכות בגביע אירופה ,הוא הגיע לבארסה כברירת מחדל אחרי שקומאן לא בא וכולם זילזלו בו וכמעט העיפו אותו באמצע עונת 03-04 אבל הוא בנה קבוצה לתפארת שזכתה ב-2 אליפויות נפלאות בספרד והיום זכתה בגביע אירופה .תענוג. במשך כל השנה בארסה היתה הכי טובה באירופה ומגיע להם לזכות. עוד פעם מאמן הולנדי מוביל את בארסה לזכיה.ב-92 זה קרוייף וב-2006 זה פרנקי רייקארד. ואמוס בארסה ! כמה מילים על ארסנל ,השנה הם הגיעו כאנדרדוג מוחלט,אף אחד לא ספר אותם והם הציגו כמה משחקים נפלאים כמו צמד המשחקים מול ריאל,המשחקים מול אייאקס,המשחק הראשון בהייבורי מול יובה,המשחק הראשון מול ויאריאל. ארסנל עשו קמפיין מדהים עד לגמר,הם לא שמרו על היתרון ,לא ניצלו את המצבים שלהם וחטפו . לא בטוח שהם יגיעו עוד פעם להזדמנות כזאת. לילה טוב וואמוס בארסה ! כל שונאי בארסה יכולים לשתוק ולרואת את הקבוצה הכי טובה באירופה חוגגת.ולא בפעם האחרונה בתקופה הקרובה.
עוד אוהד מתוסכל. מזה קשור הזזדמנויות, בארסה עלתה על ארסנל בכל פרטר(החזקה בכדור, בעיטות, וכו' וכו') מה גם שנפסל לבארסה גול חוקי למעדרין, בארסה יותר טובה והיא אלופת אירופה- תלמד לפרגן, במקום לקרוא לקבוצה הכי טובה באירופה- בערסה כל ילד בן 3. איזה שחקן אנדרס איינסטה!!!
ארסנל עשתה הכל נכון אבל טאצ'ים גאוניים של לארסון גמרו אותה, ובכלל, בדרך כלל בכל גמר חד צדדי צריך הופעת שוער גדולה (דודק, שמייכל...) כדי לזכות, אלמוניה נכשל היום בשני ההזדמנויות שלו להציל את המולדת.
אני כלכך עצבני,אני מרגיש שהוגה הנורבגי המזורגג גזל ממני תצוגת כדורגל יותר גדולה ממה שהגמר הזה נתן אני לא מבין איך נתנו לו לשפוט אחרי השמינית מול צ'לסי סעמק של האופא האלה אפילו דה סנטיס המושחת עדיף.לא שהגמר לא היה טוב אבל הוא פשוט היה לא פייר ולא צודק ואני חושב שב11 על 11 היינו רואים כדורגל יותר יפה ויותר שערים.מזל טוב לברצלונה שבאמת מגיע לה היא הקבוצה הטובה בתבל אבל בכל זאת ,השופט בן זונה.
תשמע תגיד מה שאתה רוצה אבל יש רק "התינוקות של באזבי" אל תערב פה את המאכל הזה..נו...קראפ צרפתי , כול הכבוד לברסה. הגיע לאנגלים . (בכול זאת כול קבוצה באירופה שמייצגת את אנגליה אפילו אים משחק בה הומו+סתם קוקסינל פצוע היא אנגלית) if not the uropean cup...we can live with the world cup
יששששששששששששששששששששששששששששששש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שופט גרועעעעעעעעעעעעע ,אבל גם עליו הצלחנו לגבור !
גם אני חושב ככה. השופט מנע כאן תצוגת כדורגל יותר גדולה ממה שראינו. בארסה מסיימת עונה שלמה בליגת האלופות בלי הפסד .הישג אדיר. אגב אם הנרי מגיע שנה הבאה לבארסה אפשר לסגור את הכדורגל. :aaa021:
איכס! גמר מגעיל זה מה שאפשר לומר על הגמר הזה. שיקום אוהד כדורגל אמיתי שיאמר שהוא נהנה היום מבארסה? זאת אלופת אירופה? נו באמת רונאלדיניו היה בין הגרועים, ושני השערים של בארסה באו משום מקום, אחרי שתאכלס עד הדקה ה-76 היתה להם הזדמנות אחת כל המשחק, שזה הקורה של אטו. ארסנל מה לעשות אי אפשר להאשים אותם, זה מה שהיה להם אבל מה לעשות כשאתה ב-10 על 11 עם שחקנים שאין להם הרבה ניסיון במעמדים כאלה (לעומת שחקנים כמו לארסון, ג'ולי, רונאלדיניו, אטו וכו' שיש להם ניסיון בגמרים) במיוחד ששחקני ארסנל היו גמורים אחרי 60 דקות.
הנרי יישאר בארסנל אני מבטיח לכם, יש שם סגל מוכשר עם עתיד גדול, ארסנל תחת הנרי עוד תגיע להישגים גדולים. היה היום משחק לא רע, מה שהרס לנו תצוגה גדולה בכלל זה לא השופט אלא השער של ארסנל. ארסנל הייתה עם 8 שחקנים ברחבה, כל הזמן הזה בארסה הייתה בחצי שלהם, מה רצית שיקרה שם על שטח של 50 מטר? דריבל של רונאלדיניו על 10 שחקנים?