ברצלונה אלופת אירופה 2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏26/5/11.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא הקטע של מי נמצא שם כמו הקטע של אווירה...אני לא מרגיש אווירה של גמר אלופות עם כל הכבוד, לפתוח אולפן ב-21:15 כשהמשחק ב-21:45. גם אם הם מבלבלים בשכל עדיין, זה לא שיש משהו אחר. אבל זה ההבדל בינינו לבין כל העולם. בכל העולם כבר ממזמן שולחים צוות לשם, פותחים אולפן 3 שעות לפני, שם, ומשדרים משם ומראיינים והכל. אצלנו? מתחילים 5 דקות לפני, סוגרים 5 דקות אחרי. גועל נפש. האירועים היחידים שראיתי שמסקרים אותו כמה שעות לפני היה הפיינל פור בכדורסל שהיה עכשיו בברצלונה ומונדיאל 2010 שזה באמת הדבר היחידי טוב שערוץ 1 עשה שפתחו אולפן רצוף כל יום משעה 13:00 עד הלילה.

2. RubberSoul Member

סתם לד"א, אמנם ברבע שעה, אבל אולפן לפני משחק רגיל בצ'מפיונס ארוך יותר. ואפילו סיכום המשחק ארוך יותר מהגמר, שהשידור יסתיים ב5 לחצות! לא להאמין ש10 דקות יברברו וזהו, אפילו את החגיגות לא יתנו בטח ואני מקווה שיראו לפחות את ההנפה.

למה ערוץ 1 עני... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/5/11
  3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עני? ערוץ 1 ממש לא עני, יש לו יותר כסף מכל הערוצים ביחד. הוא פשוט לא מנצל את זה כמו שצריך לתכנים, שיפור תשתיות וכו', אלא פשוט נותן לאנשים משכורות מפוצצות. מבחינה כספית ערוץ 1 היה יכול לאכול את כולם בלי מלח, בזחילה. שנה שעברה אני הבנתי שממש אחרי ההנפה איזה דקה אחרי זה סגרו את השידור ואז עברו לערוץ הספורט. מה שכן לזכותו של ערוץ 1 ייאמר שהם הפיקו אחלה של הפקה לטורניר המונדיאל ב-2010, הרבה מעבר למה שציפו מהם, רק דני נוימן העיב על זה חחחח.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/11
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

דווקא ערוץ 1 ביחס לשנים האחרונות דווקא כן התקדם.
    הוא היחידי שהשנה שידר את משחקי ליגת העל באיכות ה HD, ובכלל עד לפני כמה שנים אם הית אומר לי שהערוץ הזה ישדר בטכנולוגיה הזאת משחק אי פעם הייתי חושב שאתה מדמיין.

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי תחושה רעה מאד לקראת המשחק הזה.

קשה לי להאמין שהאף המנוול יפסיד פעמיים בגמר לברצלונה. קטלונים, אל תפשלו.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני רואה עוד סטטוס אחד בפייסבוק של "יאללה בארסה מלחמה!111אחדאחדאחד" מאיזה בחורה שכנראה ראתה 20 דקות במצטבר של משחק כדורגל בחיים שלה אני שובר את המסך. אלוהים, אפילו ללכת לאיזה בלאק ולצפות במשחק שם עם חברים כבר לא בא לי כי ברור לי איך זה הולך להיראות עם הבארסה מניה שם. שיעבור כבר הערב הדוחה הזה.

7. johnnie walker Member

אני כותב תהודעה בלי שקראת הודעות אחרות בדיון אז יכול להיות שכבר אמרו את זה קודם אז סליחה מראש..

לדעתי יוניטד תבוא במטרה להפריע לברסה לפתח תמשחק הרגיל שלה ותנסה לעקוץ במתפרצות עם 3-4 שחקנים, נראה לי שפרגי מודע ליתרון האיכותי של ברסה ויעדיף לשחק זהיר ולהגיע לפנדלים מאשר לללכת בכל הכוח על נצחון ולהסתכן בהפסד במשחק או הארכה.

אני מהמר על ניצחון ליוניטד בפנדלים אחרי 0-0 משמים ב-120 דקות.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני שונא את שתי הקבוצות האלה, חבל שאין אפשרות ששתיהן תפסדנה. אין לי שום יכולת להתחבר למשחק הזה.

מה שכן, אוהדי יונייטד זה האוהדים הכי הזויים אבר. אומרים בכל מקום שאם יש קבוצה שמסוגלת על בארסה זה וינייטד, מחמיאים בכל מקום לפרגסון על העונה, נותנים ים של רספקט שלא ראיתי שקבוצה מקבלת מול בארסה העונה, וכן, בבד בבד אומרים שברצלונה פייבוריטית. הלו חברים, היא פייבורטית מול כל קבוצה באירופה. גם יחסי ההימורים (וגם באנגליה עצמה) נוטים לטובת ברצלונה. מה העניין? מי ישמע אמרו שיונייטד היא קבוצת פח שלא מדגדגת את ברצלונה. סך הכך כולם מחמיאים ליונייטד וטוענים שהיא בהחלט יכולה לנצח, זה לא עושה אותה פייבוריטית, אבל היא מקבלת הרבה יותר ממה שכל קבוצה שמקבלת מול ברצלונה. והם לתומם וטימטומם לוקחים ללב ש"מתייחסים לבארסה כפייבוריטית" ו"שימשיכו לחשוב שברצלונה תנצח". מי ישמע אתם אשה במחזור. איזה ריגשי אלוהים.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/11
  9. קטלוני Member

אוי נו.כאילו אין אוהדי הצלחות בקבוצות אחרות.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא יודע אם יש או אין,אני יודע שאוהדי ההצלחות של בארסה מעצבנים במיוחד והם אחת מהסיבות העיקריות לשנאה שיש כלפי בארסה.
    יש את המעטים שאומרים אני אוהד את בארסה בגלל שהיא מצליחה,אבל יש את אלה שמשחקים אותה אוהדים שרופים שכל שבוע נוסעים לקאמפ נואו אבל אם תשאל אותם מי היה ז'ואן גאמפר או יוהאן קרויף הם כמובן לא ידעו בכלל.

11. קטלוני Member

גם אם הם אוהדי הצלחות,איך זה פוגע בך?זה מעליב אותך?

12. JohnTerry26 Member

המילים הם "מעצבן", "מרגיז"..

13. WellNeverDie Member

כל כך נכון, אבל אני מעדיף תבחורות על הגברים שלא ראו משחק אחד בחיים בספרדית או באנגלית, או ראו העונה קצת הפועל בליגת האלופות (דרך יוטיוב, רשמו כמובן "המספרת של זהבי11!") שמים תמונות פרופיל של ברסה ורושמים סטטוסים דומים. ה"גברים" האלו יותר מעצבנים מהבחורות..

14. Ian Wright Member

פויול על הספסל. רק מראה כמה קרדיט מסצ'ראניו מקבל מפפ גווארדיולה. אבידל גם בהרכב.

בצד השני מנצ'סטר יונייטד עם ההרכב שהביא אותה למעשה לגמר.

15. pazer Member

הרכב מנצ'סטר יונייטד:
    ואן דר סאר
    פאביו, פרדיננד, וידיץ', אברה
    ולנסיה, קאריק, גיגס, פארק
    רוני, הרננדז
    ספסל: קושצ'אק, סמולינג, פלטשר, סקולס, אנדרסון, נאני, אואן

הרכב ברצלונה:
    ויקטור ואלדס
    דניאל אלבס, מסצ'רנו, פיקה, אבידל
    צ'אבי הרננדז, בוסקטס, אינייסטה
    וייה, מסי, פדרו