ברצלונה אלופת אירופה 2011

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏26/5/11.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

Ian Wright,

קרדיט או שהוא פשוט לא כשיר מספיק..?

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי תחושה שנאני יעלה מהספסל וינצח ליונייטד את הגמר הזה...

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

המפתח ביונייטד הם ולנסיה ופארק, אלו שחקנים סוסים, שיודעים לעבוד קשה, גם בהתקפה וגם בהגנה, היום הם יצטרכו לעבוד קשה הרבה יותר, אלו שחקנים שלא מפסיקים לרוץ, ומול ברצלונה זה מאסט. קאריק וגיגס בוודאי לא שחקנים שלבדם יוכלו להסתדר עם הנעת הכדור של בארסה, ושחקנים כמו ולנסיה ופארק הם נכס כי בזכותם פרגוסון כביכול לא צריך לשנות שיטת משחק, למרות שברור שההוראות אליהם הרבה יותר קפדניות מול ברצלונה. אם למשל נאני היה פותח רוב העונה במשחקים החשובים, אין לי ספק שהיום הוא לא היה פותח, מול ברצלונה צריכים שחקנים שיודעים לעבוד, עם מוסר עבודה.

4. Ian Wright Member

שילוב של שניהם באופן טבעי. האמת שמסצ'ראנו היה כ"כ טוב העונה שפשוט לא יכול להיות שהוא לא ישחק בגמר.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא ראיתי את יונייטד השנה כמעט ובכלל, ככה שאני לא יודע ממש מה הסגנון משחק שלהם במערך הנוכחי עם רוני והרנאנדס בחוד. אבל במידה ומדובר אכן במערך של שני חלוצים שישחקו במרכז, מסצ'ה כבלם זה הימור גדול מאוד שלדעתי בארסה תשלם עליו. זה שהוא נתן כמה משחקים טובים בעמדה, לדעתי קשור יותר לסגנון משחק והמערך של הקבוצות ששיחקו מול בארסה במשחקים אלו. כסוגר חורים מול שחקנים שבאים עם הפנים לשער הוא מצוין אולי, אבל לשמור ממש על חלוץ לאורך כל המשחק זה לא משהו שאני חושב שהוא יצליח לעשות. בטח לא חלוצים כמו הצמד של יונייטד.

נראה לי יותר כמו ברירת מחדל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/5/11
  6. Ian Wright Member

זה לא בדיוק מערך של שני חלוצים במרכז. רוני נוטה לשחק מאחורה ומנהל את המשחק של מנצ'סטר יונייטד בצורה מופלאה לאורך החודשים האחרונים. אלכס פרגוסון הפך אותו לחצי פליימייקר חצי חלוץ והרננדז עושה תנועה אדירה ללא כדור מלפניו. הם ללא ספק צמד-חמד שרק ישתבח עם השנים לצערי.

יכול להיות שנראה את מסצ'ראנו שומר הרבה על רוני היום וינסה למרר לו את החיים בכל פעם שייקבל את הכדור, אבל כמה פעמים זה כבר יקרה? אין ספק שיש פה הימור גדול של פפ גווארדיולה אבל יכול להיות שבאמת קרלוס פויול שהיה פצוע רוב העונה לא בכושר מספיק טוב על מנת לשחק במעמד כזה ובקצב כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/11
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערוץ 10 פותחים את השידור עם "כתבה" שכוללת גולים של ברצלונה וראיון של טל מוסרי. קלאסה אמיתית.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמו שנאמר לפניי, רוני ירד לאחור ברגע שהרננדז התחיל לשמור על מקומו בהרכב. הרננדז פינישר טוב יותר מרוני, גם פרגוסון יודע את זה, וגם רוני יודע את זה, לרוני יש איכויות גבוהות מאוד, לכן הוא יכול לבוא לידי ביטוי גם מאחור, שהוא בא לחצי לוקח כדורים ומחלק מסירות, זה בשום אופן לא מערך 2 חלוצים, רוני הרבה יותר קשר מאשר חלוץ. גם בניגוד לצ'לסי למשל, הם אף פעם לא מחליפים מקומות ביניהם, אולי זה קורה מעט מאוד לא בכוונה ובמהלך משקח, ושזה קורה אפשר לשים לב טוב מאוד שלהרננדז אין מה לתת שהוא לא בשפיץ, אין לו דריבל יוצא דופן, הוא לא יודע להחזיק את הכדור באופן יוצא דופן, כל מה שיש לו זה סיומת וחוש לשער, ואת זה יש לו ברמה פנומנאלית.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מצב שאייל ברקוביץ' השווה עכשיו בין ראיין גיגס לאריק בנאדו?

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אנחנו נראה את אותה הטקטיקה של האף נגד ארסנל - התגוננות ושליחה של הרננדז שבמשך כל המשחק יעמוד באותו קו כמו הגנת ברצלונה.

גיגס וקאריק במרכז... זה נראה לא כוחות במרכז המגרש.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אוקיי, אז רוני ישחק יותר מאחור איפה שהוא מצטיין, אבל בהחלט הייתי מנסה להפתיע עם רוני יותר קדימה דווקא בגלל שמסצ'ה משחק בלם. לא זכור לי משחק עם מסצ'ראנו כבלם מול קבוצה ששיחקה עם שני חלוצים במרכז (פחות או יותר) ולא בבונקר, יש לי הרגשה שדווקא ככה אי ההתאמה שלו לתפקיד תבלוט בגדול.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אתם עושים את זה לעצמכם? צופים בכתבות הפריוויו של ערוץ 10 ושומעים את ברקוביץ' מבלבל את הביצים. שימו ערוץ 10 בשריקת הפתיחה, עד אז אין שם שום דבר ששווה לראות או להקשיב לו.

13. עד שמצאתי כינוי... Member

שיר של ה-Arctic monkeys דווקא שווה לשמוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אגב, זה היה teddy picker נכון? או שאני טועה...
    שכחתי כבר מה זה היה.

14. Ian Wright Member

לדעתי מסצ'ראנו מצוין הגנתית איפה שהמאמן לא יציב אותו. אני חושב שהוא הוכיח את זה מספיק פעמים העונה. מעבר לכך, אני לא רואה את ווין רוני משחק לצדו של הרננדז במרכז ההתקפה כי קאריק וגיגס יהיו חייבים לקבל ממנו תמיכה במרכז השדה. הן מבחינה הגנתית והן ומבחינה התקפית. אין להם את האתלטיות או את הכושר הגופני להסתדר לבד עם שלישיית הקישור האימתנית של ברצלונה.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו גם את טדי פיקר, גם את When the sun goes down וגם את Certain Romance.