תאורטית שתי חלוצים יכולי םלהבקיע כמות כזאת בכל המפעלים..רוד ואן הביא בערך 45 שערים העונה בכל המפעלים.. סקולס הביא 26 בכל המפעלים נראה לי..ככה שביחד זה יוצא טוב..סביולה וקלייברט מספיק כישרוניים בשביל לעשות את זה..אבל בשביל זה בארסה תצטרך שכל הקבוצה תיתן עונה טובה.
לגבי סאביולה,לכל מי ששכח הוא פתח את העונה רק בתקופת אנטיץ וזה היה באמצע עונה.. אז לא לקטול אותו מהר,והוא גם אחראי גדול לשינוי לטובה בקבוצה. ולגבי גביע אוופא..ברצלונה רוצה להשאר הקבוצה היחידה באירופה שלא פיספסה באף עונה מפעל אירופאי,ובגלל זה היא נרשמה גם לאינטרטוטו העונה,זה הישג שאף קבוצה לא עשתה את זה וברצלונה רוצה לעשות את ההישג הזה. וגם התואר היחידי שחסר לפפ גוארדיולה זה גביע אוופא,יש שמועות שכנראה הוא יחזור שנה הבאה ואיתו אולי נצעד יחד לגמר גביע אוופ"א ולהנפתו,אבל קודם,תנו לנו לסיים במקום ה6.
כן יש שמועות שאומרות שגוארדיולה יחזור... ואמרו שיציעו לו חוזה בתפקיד ניהולי לאחר סיום החוזה... אם הוא יחזור אז גם בארסה תחזור! ו... אם יביאו את בקהאם לדעתי זה יכול להיות שיקול מאוד כלכלי! בגלל שבקהאם הוא שחקן הכדורגל הכי מפורסם בעולם!!! וביפן ובסין מתים עליו והחולצות שלו נימכרות שם בקצב... אז קופה אפשר לעשות עליו ובגדול! ובכלל אם יביאו את נקאמורה אז בכלל יעשו קופה כי הוא לא עולה כ"כ הרבה (10 מיליון $) ורק החולצות שיימכרו וזכויות השידור ליפן יביאו יותר מ10 מיליון הדולר שהשקיעו בו.... (משהו דומה שפארמה עשתה עם נקאטה...)
מה בארסה צריכה את נאקמורה?? גם ככה שחקן בינוני..אם קבוצות היו קונות שחקנים לפי מידת כדאיות המסחור שלהם המצב של הכדורגל לא היה ממש טוב.
סתם הסתכלתי על הדיון הזה... אין לי כוח להגיב על הכל, אני רק אגיד לוידוקה ש60 שערים זה משהו בהחלט ריאלי. בעונה שעברה סולשיאר וRVN במנצ'סטר כבשו ביחד יותר מ60 שערים... כשיש שני חלוצים אדירים, ומאחוריהם קישור שמכין הרבה מצבים, אין סיבה שהחלוצים לא יכבשו בצרורות. סביולה הוא שחקן ענק, אין לי ספק שהוא יכול לדבר כזה. קלייברט הוא קצת פחות מה שהכרנו ממנו בשנים האחרונות, אבל עדיין הוא יכול לתת 20 שערים בעונה וזה יפה. מאחוריהם צריכים לפי דעתי להיות שחקנים קצת יותר טובים מצ'אבי או הליצנים האחרים שנמצאים שמה ואני לא זוכר אותם... ואם ברצלונה לא תמהר, בסוף לא ישארו קשרים בשוק (מה אתם רוצים, ניוקאסל לקחה את כולם.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx )
זה בדיוק מה שאני לא מבין! למה ריאל הייתה צריכה את רונאלדו??? בשביל מרצ'נדייז! לא בגלל המשחק שלו! הם הביאו אותו בגלל שהוא חזר במונדיאל ומאוד התרגשו מזה בפן ובדרום קוריאה ומכרו מיליוני חולצות שלו.... עסקים זה שם המשחק בכדורגל היום... ואם בארסה תביא את נאקמורה זה יהיה טוב (גם אם הוא לא ישחק הרבה) כי כסף זה מה שבארסה צריכה עכשיו וזה מה שהיא יולה להשיג אם היא תביא איזה יפני/סיני/דרום קוראיני....
יש הבדל קטן בין רונאלדו לנאקמורה והוא שרונאלדו מביא גולים וגם כסף וגם תורם להתקדמות הקבוצה במפעלים..נאקמורה לא שחקן כזה גדול..