אם תסתכל בהתחלה לא אמרתי שקאבאנגי מתאים יותר, אותו סיפור בדיוק כמו עם סביולה. מאיפה הבאת 18 גולים? באתר של בארסה היה כתוב 11 (לא רק ליגה). וממתי אין מי שימסור בבארסה? על איזו קבוצה אתה מדבר? זו עם מנדייטה, ריקלמה, צאבי, מוטה, ג'רארד, רושמבאק ועוד כמה חברה שלא יודעים למסור? ואולי אני היחיד שחושב שסביולה לא מתאים, או קי, לא פשע. למרות שאני יודע שאין סיכוי להתווכח איתך (קצת אבל ממש קצת מאוהב בו), אני עדיין מאמין שלבארסה יהיה יותר טוב עם מוריינטס למשל בחוד ליד קלייברט.
אוקי, אני אעבור עמדה עמדה: שוער - בונאנו; צריך החלפה דחוף - שוער כגון טולדו יתאים ממש (בסכומים ממש גדולים) הגנה - אקדים ואומר שהקבוצה מעוניינת בקאפו, והיא בתחרות עם מילאן ועם בנפיקה נדמה לי. ימין: פויול; מסתמן כעתיד ההגנה הספרדית, מגן מצויין, ולדעתי בשנה הבאה הוא יהיה בלתי-ניתן לעבירה. מרכז: דה בור; עם כל הכבוד לניסיון של דה-בור, צריך להחליף אותו כי כמה שיש לו ניסיון, הוא גם מבוגר וצריך להחליף אותו בבלם צעיר וטוב, דוגמאת קיבו. קריסטנבלאנדרסון; אנדרסון - עבר זמנו. קריסטנבל די צעיר לפי מה שאני יודע, אבל הוא לא מספיק להתמודד מול הצמרת של העולם כמו רונאלדו, זידאן, ראול וגם שחקנים כגון ניהאט וחבורתו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx צריך להביא בלם שלישי, משהו כמו נסטה, שיכול להיות שיעזוב את מילאן. שמאל: רייזיכר; אני לא מבין למה אתם קוטלים את השחקן כל-כך מהר, הוא מרים טוב, יוצא להתקפה שצריך, וספורות הפעמים ששחקנים עוברים אותו. קישור: לואיס אנריקה; למרות שהוא די מבוגר, יש לו ניסיון, חוכמת משחק והשפעה על המשחק כמו שלא להרבה שחקנים יש. לא צריך להחליף אותו. ריקלמהרוצ'מבאק;שניהם צעירים ומצויינים. לרוצ'מבאק בעיטות נפלאות, לריקלמה ראיית משחק מצויינת ושניהם צריכים להישאר. צ'אבי; שחקן פשוט ענק, מרכז את המשחק של בארסה בצורה המושלמת, אסור להחליפו! אוברמארס; משחק טוב ומתאמץ, אך עדיין זה לא מספיק, אם ואן-חאל לא היה עושה את הטעות הזו בשחרורו של ריבאלדו :[[ התקפה: סביולה; לא צריך להכביר במילים, פשוט ענק. קלויברט; שחקן טוב מאוד, יודע לבעוט, יודע להשתחרר מהגנות ויודע למסור. לא צריך להחליף. לסיכום, צריך 2 שחקני הגנה טובים, קאפו ברשימת מבוקשים של בארסה, ואם יביאו את קיבו גם יהיה טוב. אם יצליחו את נסטה, מה טוב! נספחים: מנדייטה, מוטה, אולי אולי בקהאם וג'רארד רק מוסיפים לבארסה! אני חושב שבארסה יכולה להתמודד בקלות על האליפות שנה הבאה.. למה??? כי אני משוגע!!
כמה הערות..: *שכח מנסטה...מילאן ממש התאהבו בו..הוא שיפר את מילאן והיה אחד מהמפתחות המרכזיים להצלחת מילאן..אני שואל אותך האם אתה באמת חושב שזה הגיוני?? ומאיפה הסקת את המסקנה המעניינת שהוא בכלל יעזוב את מילאן?? דבר שני ומרכזי חבר'ה אתם צריכים לזכור שברצלונה במצב פיננסי גרוע מאוד..אתם נותנים פה שמות מפוצצים כאילו ברצלונה במצב של ריאל או היונייטד... ברצלונה במצב ממש קשה ואפילו שקלו למכור מספר שחקנים כדי לקבל כסף..אז כדי שתנמיכו את טון ההחתמות שלכם..כי חוץ מבקהאם לדעתי לא נראה שום החתמה גדולה..
בנצור - חתיכת מטומטם עם אייקיו של ציפור... לא מעניין אותי איפה קראת ומה קראת... או שאתה לא יודע לקרוא או שהם לא יודעים מתמטיקה... לסביולה יש 11 גולים ב ליגה ו - 7 בליגת האלופות. לא מאמין? חפש בכל אתר נורמלי... בתור התחלה תתחיל מהאתר הבסיסי ביותר soccerage.com ומבחינתי הויכוח איתך נגמר. חסר טעם.
מסכים עם כל מילה שלך! ואני רק יוסיך שעכשיו בגלל שבארסה במצב פיננסי כ"F גרוע היא דווקא תוכל להביא שחקנים בעל שם מפוצץ! למה? בגלל שכל אחד שרוצה להתמנות לנשיא של בארסה רוצה שיבחרו בו אז הוא אומר ומודיע שאם יבחרו בו בו יביא את *****... כמו שהיה עם ריאל... כשולדאנו הכריז שכל שנה מביאים סופרסטאר... בהתחלה פיגו אחרי זה זידאן רונאלדו... אז מה אתם אומרים?! המצב הקשה הזה יכול להביא רק לטוב סוף :?: :?:
השאלה היא האם ברצלונה רוצה להיות פיורנטינה או לאציו? האם הם לא למדו לקח ? אוהדי ברצלונה אולי לא יתנו לזה לקרות אבל זה בהחלט יקרה אם התסריט שלך יקרה ובראסה תרשה לעצמה לקנות כל שנה שם מפוצץ..בראסה היא לא ריאל ,לא יונייטד ולא מילאן..להן יש בסיס כלכלי עוד איתן ולבראסה לא. בראסה צריכה לקנות כשרונות ולגדל קבוצה צעירה ורעבה עם מבוגרים שינהיגו אותם, אני מקווה שהיא לא תתחיל להשתגע ולקנות את כל מה שזז. ככה שהמסקנה הסופית היא לא!..המצב הקשה הזה לא יכול להביא לטוב..מאיפה לברצלונה יהיה כסף לקנות ולשלם להם שכר?..
לריאל איך שהוא פתאום מתבטלים כל החובות... לברצלונה זה לא יקרה..כמו שנסטה אמר..בארסה צריכה להשקיע בשחקנים צעירים יש את רייס מסביליה ואת צ'ך..ואם מחפשים אז מוצאים..
אם אתה אומר אני לא אתווכח איתך, אני רק יכול להגיד שבאתר של בארסה רשום 11 גולים בכל המסגרות. וגם אני מפסיק להתווכח איתך, זה יותר קשה מלשכנע את המילאנזים...
גביע האופ"א יהיה ביזבוז בגלל שאוהדי בארסה מעדיפים מקום 5 מאשר לזכות בגביע האופ"א ועוד עונה כזו מגעילה...
בדיחה טובה, סביולה. בית"ר ירושלים תיקח אליפות, מנצ'סטר ירדו ליגה, לידס תיקח את הצ'מפיונז וריאל מדריד תתפרק בגלל חובות כספיים לפני שסביולה וקלייברט יגיע ל-60 שערים "בלי בעיות בכלל". 60 שערים בעונה היא כמות מפלצתית, בכלל לא בטוח שכל שחקני בארסה יחד יבקיעו כמות כזאת של שערים, אז שני החלוצים בלבד? העונה שניהם כבשו 38 שערים בכל המסגרות. לא נראה לי שהם מסוגלים יותר מזה.
עונה שעברה, בעונה לא משהו, הם הבקיעו בסביבות ה - 45... סביולה זה שחקן של 30 גולים לעונה בעוד שנה-שנתיים. קלייברט כזה כבר כמה שנים... בעונה טובה 60 זה לא בשמיים. אם מקאיי יכול, ואינזאגי יכול, סביולה וקלייברט בטח שיכולים.