ברסה מנצחת בניצוחו של RG , ריאל עושה זאת במסטאייה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏23/11/06.

1. Quique_Flores Member

לדעתי קופחנו במשחק הזה, לקנבארו היה מגיע אדום, ואולי זה היה משנה את מהלך המשחק, אבל מה שהיה היה, צריך להסתכל וקדימה, וכשאני עושה את זה אני לא רואה עתיד ורוד במיוחד

2. Pipe Member

חבל שאנחנו רק בנובמבר וכבר ולנסיה ואתלטי לא נראות כקבוצות שיכולות להתמודד על התואר.
    אחרי המשחק אתמול, ולנסיה לא רק רחוקה 11 נקודות מבארסה, אלא ספגה מכה מנטאלית שאני לא בטוח שתצילח להתאושש ממנה. להוסיף לכך את כל הפצועים ואת המתחים בין קארבוני לסאנצ'ז, ואפשר לומר כמעט בוודאות שולנסיה השנה תצטרך לחהתרכז בעיקר בליגת האלופות.
    נכון שגם בשנה שעברה ולנסיה פתחה את העונה לא כל כך טוב ובהמשך התאוששה, אבל הנסיבות היו שונות והמצב בקבוצה היה שונה. יש לי גם תחושה שימיו של קיקה במועדון ספורים, ושבקרוב מאוד משהו עומד להתפוצץ במסטאייה.אני חושב שהוא זה שישלם את המחיר על הפציעות, ושקארבוני דווקא יהיה זה שיצא "מנצח" בסכסוך ביניהם.

בקשר למשחק עצמו אתמול, ולנסיה שלטה במרכז המגרש רוב הזמן, אבל לא עשתה מזה הרבה. חואקין שוב אכזב, ומתחילות לעלות בי תהיות האם הוא היה שווה את הסכום העצום ששילמו עליו בקיץ ואם כבר מאוחר מדי בשבילו להיות הסופרסטאר שציפו ממנו להיות.
    אנגולו הראה למה בולנסיה כל כך דאגו שוייה לא ישחק עם החמצה נוראית, וגם ויסנטה ובאראחה המתאוששים שנתנו משחק סביר, לא הספיקו. אצל ריאל, ה4-4-2 לא הוכיח את עצמו בצורה מושלמת. רוביניו לא היה דומיננטי מדי, כמו גם רייס, והקבוצה נראתה אנמית. אמנם השער נכבש כתוצאה ממבצע קבוצתי פנטסטי, וסיומת טובה וקרת רוח של ראול, אבל הדבר החיובי היחיד שקאפלו צריך לקחת מהמשחק הזה היא התוצאה, כי היכולת היא טעונת שיפור.
    קנאבארו באחד המשחקים היותר גרועים שלו, חמום מוח,עצבני, מתוסכל, ועשה נכון הדון שהוציא אותו במחצית.

כל הכבוד לסביליה על הניצחון בבילבאו. לפני המחזור טענתי שהם יפלו במשחק בגלל עייפות ובגלל המצב בלא טוב של בילבאו, אבל בא פביאנו והוכיח שאני טעיתי עם צמד נפלא.
    אני חייב להודות שבתחילת העונה חשבתי שסביליה יהיה מן אפיזודה חולפת, אבל עושה רושם שהם יהיו במבאק האליפות עד הישורת האחרונה.רק בוא נקווה שבמרץ לא יגמר לאנדלוסים הכוח.

3. Raulito Madridista

משחק על הפנים שלנו אתמול אבל כל הכבוד לשחקנים על משחק הגנתי לא רע, במגרשים כאלו באמת זוכים באליפות. ידעתי שיהיה משחק רע והכל ושלא נשחק טוב, הרי אם נגד סנטאנדר בבית אנחנו לא משחקים טובים והם בועטים לשער יותר מאיתנו, הרי למה נגד וולנסיה בחוץ באחד המגרשים הקשים בספרד, נשחק טוב פתאום?
    אבל, חשבתי שניהיה פקטור יותר במשחק, שנבעט לשער יותר, ושיהיו לנו מתפרצות עם הקיצוניים, מערך לא רע של קאפלו, אבל רייס ורוביניו היו על הפנים אתמול. רייס עזר הרבה להגנה ורוביניו היה חלש, הוא לא אותו שחקן של החצי השני שלו בריאל אשתקד, הוא לא מצליח כבר לעשות דברים, אבל אני בטוח שזה יחזור, בקרוב מאוד. מהלך אחד כמו שצריך היה לנו במשחק והבקענו ממנו, כל הכבוד. ראול שעשה הרבה הגנה ולחימה, ניצל את המצב היחיד וזו הגדולה שלו, הקישור פשוט כושל וזה נמאס. לא חטפנו כדור בלי פאול, יום עלוב של דיארה ואמרסון, למרות שדיארה היה יותר טוב מאמרסון.
    דה לה רד שנכנס לשחק היה לא רע בכלל ושיחק חכם.
    סאלגדו שפתח בהרכב בטימטום(לא עלה קדימה בכלל ולא היה אגף ימין), עשה הרבה דפיקות לב אבל היה סביר למרות הכל, הוא נלחם כמו תמיד והרחיק כדורים. מחייה שהחליף את קנבארו היה מעולה ונתן משחק הגנה הירואי! על קרלוס אין מה להוסיף, משחק הגנתי משובח שלו אתמול, חואקין היה לא טוב. ראמוס היה מדהים, כמובן שגם איקר הוסיף לניצחון, כמה אני שמח שהוא שמר על שער נקי. אז אנחנו 3 נקודות בלבד מהמקום הראשון, נקווה שנגד בילבאו היכולת תיהיה טובה יותר ושראול ימשיך לכבוש!!! יום חלש מאוד של ואן ניסטלרוי אתמול, לא היה מעורב, לא נלחם, היה לו אפשרות בדקות האחרונות להציב את ראול מול השוער אך הוא ניסה להיות מתוחכם ומסר לצד אחר, לרייס.

לא מובן למה מוריינטס ישב על הספסל, ריאל שילמה לוולנסיה אני בטוח...

http://www.realmadrid.co.il/spaw/photos/valencia5.Xxx

ציונים:

קסיאס - 7
    סאלגדו - 6
    קנבארו - 6
    ראמוס - 8
    קרלוס - 8
    אמרסון - 5.5
    דיארה - 6
    רוביניו - 5.5
    רייס - 5.5
    ראול - 7
    ואן ניסטלרוי - 5.5

חילופים:

מחייה - 7
    דה לה רד -

4. RMCF Member

הוא פשוט לא הפסיק לבצע עבירות, למזלינו הוא לא הספיק לקבל את הצהוב השני לפני סיום המחצית. עשרה שחקנים לא היו מספיקים מול ולנסיה.

5. Barcik Member

אוסאסונה מאוד הפתיעה אותי עם הנצחון הכביר על דפור. ציינתי כבר בעבר שאין לי אמונה רבה בדפורטיבו הבינונית מרצון העונה, אבל אוסאסונה עלובה הרבה יותר. למעשה, רק אגווירה יכל להוציא תפוקה מחבורת השחקנים הבינונית הזו. טוב לראות את ואלדו ומילוסביץ' שבים להבקיע בגולאסוס, אך אני בספק שזה יהפוך למשהו קבוע. סולדאדו לעומת זאת יכול לבסס את עצמו כחלוץ דרג ב' יציב בספרד.

אני מתחיל לחשוב שזה באמת יקרה העונה. לבילבאו לא נותרה שום עוצמה ביתית, הקתדרלה הפכה לבית-זונות. אמנם ההפסד לסביליה החזקה (אגב, נדמה לי שלואיס פביאנו יגביר את קצב ההבקעות שלו בקרוב) אבל זה רחוק מהשמטת נקודות ראשונה העונה. ולהם, להבדיל מכל קבוצה אחרת, אין מרחב תמרון אמיתי בקיץ. אולי הגיע הזמן לתת לאיזה ברזילאי אזרחות באסקית?

6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הטענות לאטלטי לא מתקבלות. שבועיים רצוף ההרכב הפותח ניצח את המשחקים, הפעם זה לא הלך. קורה. הבעיה שלא היו לאגירה פיתרונות על הספסל. כבר במשחק הבא אפשר לצפות ליותר ממיסטה ובסיבוב השני בכלל יהיה סיפור אחר לגמרי.
    אגב, תנו לאנטוניו לופס את המצב של רונלדיניו וגם הוא עושה גולאסו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

7. xavi6 Member

תיראו מזה, מאחד הגולים היפים ביותר העונה אם לא היפה ביותר בליגה הספרדית עשיתם דרדלה מסריח מפנדל. אל תנסו להמעיט מערכו של הגול ומהיכולת הטכנית שהייתה בו. לעצור על החזה ולעשות סיבוב אני מיתערב שחצי היו בכלל נופלים על הגב, ועוד לעשות מספרת מהגובה שרונלדיניו עשה, שהוא ממש נמוך ועוד להכניס ככה מעל השוער, זה פשוט גול מדהים. לא יפה ולא מרשים. מדהים, פשוט גול אחד היפים שראיתי בחיים שלי. אז להגיד שאיניסטה שם גול יותר יפה-זה חתיכת בולשיט אחד גדול. איניסטה היה במצב פי 5 יותר נוח, שהוא יכול לעצור על החזה, ולישאול את השוער לאיזה צד. הוא היה יכול לעשות 5 מספרות ברצף במצב שהביא לו. אני רוצה ליראות שחקן אחד שהיה מצליח לעשות את מה שרונלדיניו עשה. בעצם עזבו לעשות, להעז, לחשוב בכלל על האפשרות לנסות דבר כזה משוגע.
    פשוט תאכלו את הלב בשקט.

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/06
  8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.youtube.com/watch?v=47RxZLJfUKc
    האמת? שער לא פחות יפה אבל מה זה שחקן של אטלאנטה אז אף אחד לא מתלהב יותר מדיי.
    המספרת בסיבוב באמת מדהימה,אין ספק אני לא בטוח אפילו שהוא התכוון אני חושב שהוא ניסה לעצור את הכדור וברח לו,אם כן זה אפילו יותר יפה,אם לא אז הוא הצליח להוציא תרגיל אדיר בתזמון מושלם.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים, לקחתם את זה קצת רחוק מדי. היה שער יפה, אין מה להגיד, אבל לא צריך לפתח על זה דיון כל כך עמוק. לכל אלה שאומרים שהשער היה פשוט, תאכלו את הלב, היה שער ענק. לכל אלה שאומרים שזה השער הכי יפה שהם ראו, אז יופי לכם. הכל בעיניי המתבונן. זה כמו להוכיח לנסות להוכיח למישהו שאוהב אוכל חריף למה האוכל המלוח טוב יותר.
    הוצאתם את כל החשק לדבר ולהיזכר בשער הזה.

10. Raulito Madridista

נקודה מעוד מעניינת שהעלתה בוריס, אני מסכים איתך חלקית, מקווה שזה לא ייקרה מה שאמרת, יהיה עצוב אם חואקין ייחשב לפיספוס גם הוא, כאחד שלא מימש את הפוטנציאל הגבוהה שלו ולא זכה בתארים משמעותיים לדוגמא או היה שחקן בכיר, עדיף לליגה הספרדית שחואקין יהיה מעולה הוא מוסיף המון וכמובן לוולנסיה.

מצד אחד, אני חושב שבטיס דיי הגבילה את חואקין, היא לא רצתה למכור אותו ודרשה עליו תחילה הרבה מאוד כסף, שרק מועדון כמו צ'לסי היה משלם, ריאל ניסתה לרכושו אבל במחירים יותר הגיוניים. מצד שני, חואקין רצה להישאר בבטיס כדי להשתתף בליגת האלופות לראשונה ולנצח בדרבי את סביליה, הוא מאוד קשור למועדון והיה לו קשה להיפרד מהאוהדים שתמכו בו ומעריצים אותו, הוא בכה במסיבת העיתונאים גם, אבל הוא היה צריך לעזוב את וולנסיה עוד קודם לכן.
    בנבחרת ספרד הוא מעולם לא הוערך כמו שצריך, בוולנסיה הוא בינוני מאוד העונה בינתיים.

אני מסכים לחלוטין, עוד נקודה מעניינת שלך בוריס. הסאן ממנס לא מפחיד כמו בעבר, כל קבוצה מוציאה שם נקודות, השחקנים הטובים של הקבוצה מזדקנים וייסטה לא יכול לנצח משחקים לבד, בילבאו מעדיפה לרדת ליגה מאשר לשבור את מסורת הבאסקים שאפילו סוסיאדד הפרה אותה, וחבל, היא תיפגע במסורת אחרת , היא, ריאל ובארסה היחידות שלא ירדו ליגה וזה עומד להשתנות העונה, בילבאו מעולם לא הייתה קבוצה גדולה בחוץ(הכוונה לשנים האחרונות יענו), בשנים הטובות שלה היא הייתה מנצחת קבוצות צמרת בסאן ממנס. יהיה מאבק מעניין השנה על הישארות בליגה.

שיהיה לו בהצלחה, הוא חלוץ טוב ומעולה לרמה של אוססונה, חבל שהוא בחר דווקא במועדון הזה, עונה שעברה הייתה יחידה וזה לא ישוזחר על ידי, אוססונה תיקלע למאבקי תחתית אולי, בקיצור לאופ"א היא לא תגיע השנה. אבל לפחות שרוברטו ימשיך להבקיע.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה דור , ברור לכולם למה סולדאדו העדיף ללכת לאוסאסונה על פני כל קבוצת אמצע טבלה בספרד.
    הוא ראה הזדמנות נדירה לשחק עם דגש לשחק בליגת האלופות בקבוצה שאולי תצמד לצמרת אחרי העונה שעברה אבל הכל התפוצץ לו בפרצוף עם ההגרלה הקשה במוק' הצ'מפיונס ועכשיו שאוסאסונה ממוקמת בתחתית.

12. Engonga Member

:aaa021: ישששש סוף סוף ניצחון אחרי ההפסדים בחטאפה ובבית לבארסה איזה הקלה.. אוהב אותך מיורקה!

13. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

שעה אחת לפניך, הודעה אחת מעליך כתבתי מי יכול להבקיע שער כזה.