משחק טוב של ריאל מדריד. לא נאה לעין, אבל הם עשו בגדול את העבודה שלהם. ולנסיה טובה הייתה סלחנית פחות עם ההזדמנויות שהם קיבלו, אבל למרות פאלשות אלו מדריד עשו את שלהם. רוביניו ממשיך להתפתח כשחקן, התרומה שלו כעת תכליתית הרבה יותר מעבר. ולנסיה פשוט עצובה. עכשיו מוריינטס משולב מסיבה כלשהי בדו-קרב בין פלורס לקארבוני (אני חושב שהראשון לא יגמור את השנה בולנסיה). חבל על הצ'ס, הם מוכים על ידי יותר מדי צרות שלא קשורות באופן ישיר למשחק. אני מאמין עוד יותר כעת כי חואקין החמיץ את התזמון הנכון לעזוב את בטיס - הוא כבר מעולם לא יהפוך לשחקן שהיה צריך להיות. כמו איגואנות, קשה לשחקן להתפתח מעבר למימדים של הקבוצה שלו, ובטיס הגבילה אותו יותר מדי שנים. אותם ניצוצות כמו בעבר, אבל את היכולת לקחת משחק ולנצח אין לו. בקשר לבארסה - אנשים הולכים פה לקיצוניות מטורפת. סרג'יניו מזמן מתעקש לשנוא כל מה שבארסה רק בגלל המותג. אין ספק שהייפ סביב רוני ולעתים קרובות גם שאר הקבוצה מוגזם, אבל אתם לא חייבים לאבד כל אובייקטיביות אפשרית בגלל זה. גם אתה, ארז. סלידתך מהחיבה התקשורתית לבארסה מוכרת, אבל הנצחון של צ'לסי עלינו היה בנקודות, רחוק מאוד מנוק-אאוט (או "בית-ספר"). אתה לא חייב לצאת מפרופורציות רק בגלל יציאה מוגזמת של סקימן הקולה היקר. ובכלל, כולכם תרגעו ותתחילו להתנהג כמו בן-אדם. אם אתם מתחילים שוב לקלל אחד את השני, אני מוחק ללא היסוס.
עם מורינטס בסגל אז הוא יכול לשחק בדיוק כמו שויאה יכל לשחק . בגלל זה אל תתפלאו כל כך למה נדב יעקובי שואל כל דקה וחצי לשלמו של מורינטס.
הגול של אינייסטה גול הרבה הרבה יותר יפה מהווירטואוזיות של רונאלדיניו. איניסטה שחקן קלאסי, רונאלדיניו רוצה שהכל יהיה סביבו. זה נמאס. וזה מגעיל.
אינייסטה מלך העולם! אבל עם כל האהבה שלי אליו (וכולם יודעים שיש המון), פשוט לא: א) אפילו כשאנדרס מבקיע במספרת, זה עדיין גול דרדל'ה. ב) הביצוע של הגאושו מסובך הרבה יותר. תנסה לעשות את התנועה הזו אפילו בלי כדור, תנחת בתנוחה שונה כל פעם.
רונאלדיניו לא מתעמל קרקע. מה אכפת לי איך הוא נוחת? הגול של אינייסטה הרבה יותר מרשים, והרבה יותר מגשים את ההתקפה של ברצלונה הקבוצתית, של לפני תקופת רונאלדיניו והסרט.
ולנסיה היו ראויים בהחלט לנקודה מהמשחק הזה והגיעו למצבים ממש טובים, אבל ההגנה של ריאל מדריד עבדה ללא דופי, בניגוד מוחלט למשחק מול ליון.
תאמינו לי כבר נמאס להתווכח בעניין רונאלדיניו , סתם מתנפלים עליו גם כשהוא עושה דברים נפלאים. הגול של אינייסטה היה גול יפה אבל פחות מרונאלדיניו אם תזכרו בסופר קאפ הספרדי דקו הביא שער דומה לזה של אינייסטה. הגול של רונאלדיניו שונה , הוא עוצר את הכדור בחזה עם הפנים לשער , עושה סיבוב מהיר במקום ומוסיף לזה מספרת זה דבר קשה ווירטואוזי. גם בחדשות הספורט יתיחסו לשער של רונאלדיניו , תאכלו ת'לב קנאים !
בדיוק ככה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx משחק טוב שלנו, ושאני אומרת טוב אני מתכוונת לזה שיצאנו למשחק חוץ מאוד קשה והרבצנו חתיכת עבודה שחורה במגרש, הכול היה מתואם ותיקתק. משחק הגנה ללא דופי, בהחלט תענוג... רק הלאה להתקפה גם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
תוצאות היום November 26 FT Celta de Vigo 1 - 1 Zaragoza FT Getafe 0 - 0 Levante FT Gimnastic 2 - 3 Mallorca FT Osasuna 4 - 1 Deportivo La Coruna FT Racing Santander 4 - 3 Recreativo Huelva FT Real Betis 1 - 1 Espanyol FT Valencia 0 - 1 Real Madrid FT Athletic Bilbao 1 - 3 Sevilla אספניול שבוע שני ברציפות מבקיעים בתוספת הזמן
אני לא מבין על מה מתנפלים עליו. ברצלונה ממוקמת ראשונה, למרות שהיא איבדה שני שחקני מפתח ועוד שחקן שהיה צריך להפוך להיות השחקן מפתח הבא. עכשיו אפילו הכדורגל היפה חוזר. הטענות שהוא יודע רק להלטט הן די מגוחכות, כי הססטיסטיקה מראה שהוא השחקן הכי יעיל שיש בספרד כיום, הוא מלך השערים וגם מאזן הבישולים שלו צריך להיות מרשים (אני לא יודע את המספר, אבל לפי מה שראיתי במשחקים, צריכים להיות לו לפחות 4 בישולים). מה שמצחיק, זה שאנחנו מדברים על תקופה פושרת בקריירה שלו, תקופה שעוד מאפשרת למבקרים שלו להתענג על מעידות שלו פה ושם. ולמרות זאת, גם בתקופה הזאת המספרים שלו מדברים בעד עצמם.
מי'צל סלגאדו היה פשוט זוועה, לא מתקרב בכלל לרמה של סרחיו ראמוס.. אני לא יודע למה קנבארו הוחלף ומקומו נכנס מחייה, אבל מחייה דווקא עשה עבודה יפה מאוד... למזלנו הם החמיצו הרבה...