ברסה מנצחת בניצוחו של RG , ריאל עושה זאת במסטאייה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏23/11/06.

1. SkiMan Member

:aaarofl:
    אוי, כמה שאתם פתטיים. באמת.
    סרחיניו עכשיו אוכל את הלב שלו. "הקופיף" לדבריך מבקיע עוד שער וירטואוזי בעוד הצגה של קבוצת החלומות של פרנקי וכל מה שנותר לך לעשות זה לאכול את הלב.

"לך תמכור תותים". http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

2. Barcik Member

כבר ב- 10 דקות הראשונות היה אפשר להרגיש לאן נושבת הרוח, והספיקו שני אנשים כדי להבין זאת: רונאלדניו ודקו. שניהם שיחקו בדיוק באופן בו הם אמורים (עם הסתייגות קלה אותה אציין בהמשך). יש להם כדורגל ברמה גבוהה יותר להציב, אבל השיפור האמיתי מתחיל מהראש. כאשר רונאלדיניו יודע לבקש את הכדור ללא לפגוע בשטף המשחק של שאר הקבוצה, ועושה את התנועה שהולמת את ההתקפה ולא גחמותיו האישיות הסיכויים לעצור אותו קטנים אוטומטית. כאשר סופר-דקו שב אלינו בחליפתו האדומה-כחולה עם הראש במשחק, כוחה של בארסה מוכפל. לשם שינוי, צמד הקראקים הגיעו במטרה לנצח בעצמם במקום לחכות לשער שיפול ממקום זה או אחר, והדבר התפשט לכל הקבוצה. רוב השחקנים לא פתחו את המשחק באופן דומה, בעיקר ג'יולי וגודיונסן. בארסה הניעה כדור באופן שואף לשלמות במחצית השעה הראשונה, אך התקשתה מאוד להגיע למצבים. אך עם חלוף הדקות הריכוז של דקו ורוני הכניס גם השחקנים האחרים למשחק. תחילה מגני הכנף שהוסיפו תרומה חשובה מאוד, מאוחר יותר אינייסטה החל לדחוף ועד סוף המחצית הראשונה גם גודי וג'יולי מצאו את מקומם במרקם. כך קיבלנו הוכחה נוספת שבמשחקים כאלה הרבה יותר מהרמה, חשוב ה- mindset. כאשר זוג השחקנים המובילים דוחפים קדימה תוך כדי משחק קבוצתי, בארסה תשחק כדורגל.
    גודיונסן משתפר מאוד ממשחק למשחק. מהאיטיות הוא לא יפטר אף פעם, אך ראו שהוא כבר עושה את התנועה הברסאית הנכונה וגם משחק כפיבוט בנגיעה. הוא מתקשה מעט להגיע למצבים (אטו מסיים משחק כזה עם צמד), אך אני מאמין שגם בסוגייה זו יחול שיפור. ג'יולי היה טוב למדי, אך אני עדיין לא מצפה ממנו לתרומה. במשחק שכזה, קשה יהיה לשחק התקפה להיות רע. רונאלדיניו, כאמור, במשחק נכון. אני חושב שהרבה מהקרדיט על כך ילך לזכות כך שהתרגילים הרגילים שלו עבדו מההתחלה (מה שמנע תסכול), אבל מה זה חשוב כרגע? שער המספרת שלו היה אחד מהביצועים הטכניים המרשימים שראיתי בחיי. אגב, נדמה לי שניחשתי את הכיוון של כל אחת מבעיטות הפנדל שלו העונה.
    אנדרס אינייסטה שחקן העונה של בארסה עד עכשיו. רק למה אפילו מספרת הוא מבקיע בדרדל'ה?
    אם נוכחתה של דקוז'יניה ביציע היא זו שגרמה למשחק הטוב של הבעל, אז אני אשמח כפליים בכל פעם בא הבמאי יראה את פניה. הטענה היחידה שלי אליו היא שהוא מתעקש לשחזר את הבעייה של רונאלדיניו מלפני שתי עונות - ההתעקשות להבקיע אך ורק שערים יפים. פעמיים היום הוא יכל לנסות להבקיע שער פשוט מקרוב, אבל העדיף להעביר את הכדור הלאה. במשחק הזה ניחא, רק שלא יעשה זאת מול ברמן.
    כצפוי, תוראם פתח, וכצפוי, היה מצויין. חייבים לציין שיש לו בעייה מהותית עם סגנון המשחק של ברצלונה: קו הנבדל של בארסה דוחף לפעמים 40 מטר קדימה, וכאשר זה נשבר, האיטיות שלו בולטת מאוד במרדף. בכל זאת, הוא מחפה על כך עם מיקום אדיר ויכולות הגנתיות טבעיות שמעט שחקנים ניחנו בהן.
    ג'יו וזאמברוטה - אחלה. אני כ"כ אוהב את ההצטרפות מבוססת המחשבה של ואן-ברונקהורסט להתקפה, האופן בו הוא יכנס בדיוק במקום בו נוכחתו תשפיע הכי הרבה. זאמבו מרים מעט יותר מדי לטעמי, אבל בהתחשב בבישול נוותר לו.

בסך הכל:
    ג'יולי 6.5 - גודי 7 - רוני 8
    דקו 8 - אדמילסון 6.5 - אינייסטה 7
    זאמבו 7.5 - פויול 7 - תוראם 7.5 - ג'יו 7.5
    ואלדז 6.5

לצורך ההגינות, חייבים לציין שויאריאל לא עשו הרבה כדי להפריע לברצלונה. ההתקפה שלהם נראית פתטית למדי עם כל הנעדרים.

אחלה משחק שבעולם, ומקווה בעיקר לקחת מפה הלאה את הפאזה המנטלית של רוני ודקו.

--------------------------------------------------------------------------

אני חושב שאתם קצת לא מעריכים די את הביצוע של רוני. המספרת של ריבאלדו, כבודה במקומה מונח, הייתה די straight-forward. הייתה עצירת כדור על המקום וביצוע שלא ניתן לעשות מושלם יותר גם בפיפ"א 2007. אבל רונאלדיניו עשה את הבעיטה הזו תוך כדי סיבוב גוף, עם הרבה פחות זמן ובמיקום כדור נוח פחות. סך הכל, פעולה טכנית לא פשוטה יותר, וכנראה אף להפך. בגלל המרחק (והמעמד) הצ'יליאנה של ריבאלדו היא הגדולה יותר, אבל כבעיטה בפני עצמה שתיהן ברמה דומה.

3. Yellow Hell - מכבי נתניה Member

נכון

אבל אין מה להגיד על הגול .. מדהים!

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

השער של רונאלדיניו אדיר,בעוד 40 שנה כמו שיעקבי אמר אני לא בטוח שנדבר עליו כלכך הרבה.
    השער הזה מבחינה טכנית נטו,הוא אולי אחד המסובכים ביותר שראינו עצר את החזר התסובב ובמעין חצי נפילה חצי קפיצה כדי להדביק את הכדור ולהקשיט אותו מושלם.יכול להיות שהוא בהחלט חזר לעצמו,אני עוד לא קופץ למסקנות כי אני אגיד את זה רק אחרי ברמן.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שהיה יפה במספרת הזו, זה שהוא עצר את הכדור עם הפנים לשער ואז הסתובב כדי לבעוט במספרת.

המשחק של ברצלונה הייתה מצוין, הקצב חסר להיות אותו קצב. סוף כל סוף ג'ינולוקה זאמברוטה מתחיל לפרוע את השטרות. ההגנה תפקדה בצורה טובה, אפילו שהיו דקות בזמן המחצית השנייה שבהן ויאריאל הייתה קרובה לשער, ההגנה הצליחה למנוע ממנה להבקיע.
    מה שבעיקר חשוב לברצלונה, זה שרונאלדיניו חוזר להרגיש טוב. על השער האדיר שלו, אין בכלל צורך לדבר.
    אגב, רונאלדיניו עכשיו מוליך את רשימת המבקיעים בלה ליגה?

6. Hammer Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/11/06
  7. SeRgInHo Member

פוץ. עדיף שתלך לעשות סקי, כי זה הדבר היחיד שאתה יודע.
    כמו שאמרתי היו הרבה שערים יפים מזה העונה, ויהיו שערים הרבה יותר יפים מזה בהמשך העונה.
    זה לא שהוא הבקיע בדקה ה-96 מול ברמן כשהתוצאה היא עדיין תיקו, הוא עשה את זה בגרבג' טיים, כשכבר אף אחד לא שם זין עליו ועל התוצאה.
    נראה מה יעשה מול ברמן.
    "שער וירטואוזי", "שער המאה", "שחקן המאה"
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    יאללה מה עוד?

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחחח איך אני זוכר את הגולים האלה ,עד היום בארחה מחפש את הכדור (בגול השני) .

ורונאלדיניו כמו ריבאלדו מורידים את החולצה אחרי שער המספרת.

סרג'יניו , ברור שיהיו שערים יפים העונה ואולי יותר יפים מזה אבל אי אפשר להמעיט מהערך של השער הזה גם אם זה בא בדקה ה89 ובגארבג' טיים.

9. SkiMan Member

אתה פשוט ילד מסכן.
    מעבר לעובדה שיש לך רמת התנסחות ויכולת ויכוח של ילד בן 5 ואתה לא מסוגל לסיים הודעה בלי לקלל,
    אתה גם טמבל שלוקח דעה והולך איתה עד הסוף, מנהל קמפיין שלם עליה גם אם היא מתבררת כמוטעית.
    אף אחד לא כתב כאן שזה שער המאה אבל אתה דוחף את זה להודעה המסיטה שלך כי כמו שאמרתי, אתה ננעלת על משהו ותלך איתו עד הסוף.
    קודם תהיה מסוגל להתנסח בצורה שמתאימה לילד בן 13, אחרי זה תנסה גם בלי קללות, אז אולי מישהו יתייחס אליך ברצינות.
    rivaldo מבזבז את זמנו בניסיונות להגיב לילד מוגבל, טיפש ואטום שלא יכול לתת הודעה אחת נורמלית בלי להכניס מילים כמו זין, פוץ וקופיף.

תחזור לליגה האוקראינית וההונגרית שלך, אתה לא ראוי לתגובה רצינית יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/06
  10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

די נו באמת, להגיד שהתקשורת לא מקצינה את הדבר הזה זה ביזיון. איך לעאלעאזל לא ראיתי כותרות כאלה בשבוע שעבר אחרי שהבחורצ'יק מאטלאנטה נתן גול לא פחות מדהים? או בדקה ה94 בחצי גמר הגביע ההולנדי בשנה שעברה שהצייד נתן מספרת מדהימה והשווה את התוצאה?.

יש הרבה שערים יפים כמו זה ויותר שלא מקבלים רבע מההערכה שהשער הזה זוכה לה, בגלל שמדובר ברונאלדיניו.

"עוד הצגה של קבוצת החלומות של פרנקי", אה סקימן? בוודאי, קבוצת חלומות שנמצאת בשלב הבתים של גביע האלופות עם הגב אל הקיר.

אתה מוזמן להתעורר, השנה יש קבוצת חלומות אחת ברחבי היבשת, וכן, גם לכם היא עשתה בית ספר העונה. קפוץ לצד הבריטי של העולם, ותראה בעצמך.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה די ברור למה הגולאסו של ההוא מאטלאנטה ( שהוא לא פחות גולאסו משל רונאלדיניו אם לא יותר יפה)לא מתוקשר כל כך , כי התקשורת ברחבי העולם הולכת עם הגדולות , גם אם זה היה ואן ניסטלרוי / קאקה / דרוגבה/ג'רארד / רוני /קרספו ושאר השחקנים של הקבוצות הגדולות זה היה זוכה לחשיפה תקשורתית שכזו.

מה לעשות שהליגה ההולנדית והקבוצות הקטנות של איטליה לא נחשפו לתקשורת ככה

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובתו של המשתמש xavi6 על המשחק , ששם אותו בדיון של ברצלוןנה. להבא ידידי כל מה שקשור למחזור הליגה , בדיון המחזור.

13. SkiMan Member

א. לא רשמתי בשום מקום שזה שער העונה, שאר העשור או שער המאה. אני נהניתי מהביצוע של הגול שלדעתי היה פנומנלי, בדיוק כמו כל אוהד כדורגל (חוץ מסרח', קיצור של סרחיניו הטמבל כי ההודעות שלו אכן מסריחות). הבעיה היא שישר קופצים טמבלים כמו סרח' ומנסים להקטין מערכו של הגול. אז לא צריך להקצין אותו ולצאת מפרופורציות, אבל לא צריך לגמד אותו. זה גול גדול.

ב. כן, בשבילי בארסה היא קבוצת חלומות, בשבילך ובשביל סרח' היא לא. מקובל, אני לא כופה את דעותיי על אף אחד. אני נהנה לראות אותה. אני נהנה לראות שהקבוצה שלי למרות שחסרה שני שחקני מפתח עדיין מציגה כדורגל נפלא ויפה לעין. אני נהנה לראות את הקבוצה שלי מציגה כדורגל משובח אחרי שאין ספור מבקרים כבר קוברים אותה. קבוצת החלומות שלי ניצחה את צ'לסי בברידג' עם כדורגל מבריק ושוטף, את מילאן בסן סירו, התגברה על שופט מסריח בגמר. זו קבוצת החלומות שלי, באמת שאין צורך להתווכח על זה. DREAM TEAM 2

14. barca! Member

תקרא לזה תירוצים אבל עם מסי ואטו על המגרש בהרכב מלא שלנו מול הרכב מלא שלהם אני מאמין שהם לא מסוגלים על בארסה.

15. Pipe Member

כמו שאמרתי במהלך המשחק אתמול, הפנדל לא שינה שום דבר ולא הכריע את המשחק. בארסה הרוויחה אתמול את הניצחון בצדק, באחד המשחקים הכי טובים, אם לא הכי טוב שלה העונה. לא היה שחקן אחד חלש, כולם היו נהדרים, ובאמת היה משחק כדורגל פנטסטי.
    שאפו לרונאלדיניו על הגול הנהדר,על השער ה50 ועל המשחק המצוין אבל בחייאת יעקובי, חלאס עם ההגזמות. נכון, שער יפה שלא רואים כל שבוע, אבל לא צריך להוציא דברים מפרופורציות ולהתלהב כל כך.הוא בא בגרבאג' טיים, זו לא הייתה מספרת מושלמת,השוער היה יכול להגיע לזה אם היה מגיב קצת יותר מוקדם,ובשנים האחרונות בהחלט ראינו שערים יותר יפים מזה, וגם יותר חשובים מהשער הזה. בסדר, מחינו כפיים, אמרנו כל הכבוד, אפשר לחזור לקרקע.

בקשר לאתלטיקו, מבחינתי היא הראתה אתמול שאין לה את האופי ואת היכולת להתמודד ברצינות על האליפות.המקסימום שלהם העונה הוא מקום בליגת האלופות,וזה יחשב כהצלחה גדולה. אם בכושר שבו היא הגיעה למשחק אתמול, ועוד בבית, מול יריבה תסלחו לי על המילה-פתטית כמו סוסיאדד, לא מצליחה להוציא את הנקודות, זה אומר הכל.אתלטי הייתה צריכה להביס אתמול את הבאסקים שלא לדבר על תיקו.