בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

1. Echte Liebe Member

כמו שאמרו לפני, הדירוג בשלבי המוקדמות נקבע על פי סיבובים ולא על פי משחקים. בשלב הבתים זה יותר מורכב.

באמת? אני עשיתי שמירה איתם במנג'ר איזה שלושה חודשים. מאז התחלתי לעקוב אחרי הקבוצה ולאהוד אותה.

2. AFCA Member

שי, אתה יכול להסביר לי איך אוטרכט מאבדת כשרון כמו אנואר קאלי בחינם למועדון פחות טוב? ואיך היא נותנת לעצמה לאבד את הקפטן שלה ואחד השחקנים הטובים שלה לקבוצה שהיא לא ממש קבוצת מדרגה?

אי אפשר להאשים אותם שאיבדו את ואן דר הורן ווויטנס לקבוצות יותר מושכות, אבל 2 ההעברות האלה פשוט לא מסתדרות לי(קאלי ואסארה)

נערך לאחרונה ב: ‏18/7/13
  3. OriRR Member

דוגלס עוזב את טוונטה וחותם בדינמו מוסקבה בהעברה חופשית.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/13
  4. Ajax Amsterdam Member

יהיה נחמד לראות פה אוהד של קבוצה אחרת בהולנד,וחברה אני מתגייס ביום שני ואיני מתכוון לפרוש מאייסקור ההפך אני מניח שהחוסר במידע לגבי אייאקס יגרום לי להיות יותר פעיל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. Echte Liebe Member

בעוד כמה דקות תתחיל הגרלת שלב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות. פ.ס.וו שמדורגת בקטגוריית הלא-אלופות, תוכל לפגוש את זלצבורג, זולטה וורגם, פאוק, נורדיסלנד וגרהוספסר השוויצרית.

6. Echte Liebe Member

פ.ס.וו נגד זולטה וורגם הבלגית. הגרלה בסה"כ די קלה, צריך לעבור אותה בלי קושי. מה שאני פוחד זה בפלייאוף.

7. Ajax Amsterdam Member

לא הייתי אומר שסגנית אלופת בלגיה היא קבוצה חלשה

8. OriRR Member

סגנית אלופת בלגיה במזל גדול. זולטה קבוצה קטנה שעלתה לפני 6-7 שנים מהליגה השנייה. פ.ס.וו חייבת לעבור אותם.

בהצלחה בצבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. Echte Liebe Member

הם לא קבוצה חלשה, אבל הם לא נותנים לנו פייט. היתרון היחיד שלהם עלינו זה שהמשחק השני אצלם בבלגיה. הם קבוצה שרק בשנה שעברה פרצו לצמרת בבלגיה, עד אז הם היו קבוצת תחתית קבועה.

הם קבוצה שיכולה להתאים לשלב הבתים של הליגה האירופית וגם זה בקושי. הכדורגל בבלגיה לא ברמה שהוא בכלל מזיז לכדורגל ההולנדי. בכל מקרה, אתה יודע איך עובד הכדורגל בבלגיה? יש פלייאוף אליפות בין 6 קבוצות ופלייאוף על עלייה לליגה האירופית מבין מקומות 7-13.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/13
  10. d1231 Member

הכדורגל הבלגי נמצא בעלייה אדירה. אם גרף ההתקדמות שלו ימשיך כמו בשנים האחרונות הוא יעבור את הכדורגל ההולנדי.

לPSV לא יהיה קל, זולטם היא קבוצה טובה. הם איבדו כמה שחקנים טובים אם אני לא טועה אבל הצליחו לשמור על ת'רוגן הזאר האח של אדן.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אם "בזכות" השיטה הם היו מגיעים למקום השני זה היה רלוונטי, אבל הם סיימו גם את העונה הסדירה, במתכונת המקובלת ברוב אירופה, במקום השני.

בלי קשר, ההולנדים פייבוריטים לדעתי.

12. Echte Liebe Member

ת'אורגן הזאר על פי מה שאני יודע צפוי להצטרף בהשאלה לגנק, אבל כרגע הוא בצ'לסי ומן הסתם אני לא חושב שהוא יהיה העונה בסגל. למרות שיש סיכוי טוב שהוא יחזור לזולטה, אם הוא שיחק בה בעונה שעברה אני מאמין שצ'לסי תיתן לזולטה זכות ראשונים במידה והיא תגיש הצעה רשמית.

במידה ואוטרכט תנצח את הקבוצה הלוקסמבורגית לה הפסידה אמש 2:1, היא תפגוש את המנצחת בין טרומסו הנורבגית לבין אינטר באקו האזרית.

13. d1231 Member

הזאר הצטרף לזולטם באופן רשמי.

PSV פייבורטית אבל אסור להם לזלזל בזולטם.

14. Echte Liebe Member

כמו שאמרתי. צ'לסי שמרה אותו למקרה שזולטה תגיש הצעה. יכול לעזור להם מאוד מולנו.

15. Echte Liebe Member

http://www.psv.nl/upload/b7638670-2a42-4683-9686-b4751c5498a7_Derijck1314-225.Xxx

טים (טימות'י) דריז'ק הושאל אחה"צ לאוטרכט. המנהל הטכני של PSV, מרשל בראנדס, אישר את העסקה: "החוזה של דריז'ק יסתיים ב-2015. לאחר שהחתמנו מספר בלמים, אנחנו חושבים שטים לא ישחק הרבה העונה. באוטרכט הוא יהיה שחקן סגל בכיר".

דריז'ק יערוך את הופעת הבכורה שלו באוטרכט ב4 באוגוסט (יום ראשון) נגד העולה החדשה, גו אהד.